Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Δεν κολλάει να παίζεις Counter-Strike ή Dota (και γενικά οποιοδήποτε game) και να ακούς Κοκκίνου , Γαρμπή, Τερζή κ.ο.κ. Όλοι μας ακούμε ελληνικά αλλά λόγω της θεματολογίας του σταθμού τα ελληνικά τραγούδια δεν είναι στο κλίμα -μόνο κάποια ξένα της Παπαρίζου μπαίνουν-. Για να ακούσετε ελληνικά υπάρχουν ένα σωρό ελληνικά ραδιόφωνα (έχει γεμίσει ο τόπος) αλλά και τα mp3s.Tilion\ wrote: Και όχι Ελληνικών ε ??? Όταν μιλάω εγώ για καταπάτηση του ελληνικού τραγουδιού στον gamesradio... !!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos\ wrote: Δεν κολλάει να παίζεις Counter-Strike ή Dota (και γενικά οποιοδήποτε game) και να ακούς Κοκκίνου , Γαρμπή, Τερζή κ.ο.κ.
Δεν είσαι μόνηTilion\ wrote: Από που κι ως που μπαλάντες ο Κιάμος ???
Καλά τον άλλο τον Γιαννιά δεν τον ξέρω καν... !!! 8O
Κοίτα, άλλοι την βρίσκουνε με μοντέρνα/pop ελληνική μουσική, τύπου Κιάμος, Παπαρίζου κι άλλοι την βρίσκουνε με τους Τερζίδες, τους Καρράδες, τους Τερλέγκες και πάει λέγοντας. Γούστα είναι αυτά! Μόνο που αν ανήκεις στους δεύτερους, άμα μπεις στα μαγαζιά που τραγουδάνε, με το target group που θα συναντήσεις στα τραπέζια θα αισθανθείς ότι είσαι με το ένα πόδι στον τάφο, έτσι? (Κρατήθηκα μωρή κουφάλα αλλά δεν άντεξα να μην στην πω!Tilion\ wrote: Γιατί πρέπει να τον ξέρω !!!
Μουσική ακούω όταν πρέπει να ακούσω και εκείνες τις στιγμές με καλύπτει πολύ καλά η καλή ελληνική μουσική !!! Όχι αυτοί του τύπου Κιάμος κτλ... !!! :cool: