Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tekken: Η ταινία

More
26 Jan 2010 18:42 #68311 by Μάνος Γρυπάρης
Το γνωστό fighting game, που συναρπάζει εδώ και 15 χρόνια τους φίλους των κονσολών και των coin-op, ετοιμάζεται να βγει στη μεγάλη οθόνη. Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2010.

[youtube:3b63tnpr]
[/youtube:3b63tnpr]

Είναι πλέον επίσημο. Το Tekken θα γίνει ταινία, η οποία έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει φέτος τον Απρίλιο. Το παιχνίδι της Namco, που έχει προσφέρει συγκινήσεις σε εκατομμύρια χρήστες (τα τελευταία χρόνια και online μάχες), ήταν αναμενόμενο να ξεφύγει κι αυτό -όπως τόσα άλλα- από τον κόσμο των games. Μία σημαντική διαφορά ωστόσο, είναι ότι δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει...ακριβώς στη μεγάλη οθόνη, αλλά μόνο σε DVD και Blu-ray, στις 4 Απριλίου.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Dwight Little (Halloween 4, Marked for Death, Rapid Fire) και το σενάριο έχει γραφτεί από τον Nelson Cha. Βάση της υπόθεσης, πρωταγωνιστής είναι ο Jin Kazama, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποβάλει το κακό μέσα από την ψυχή του. Γι' αυτό το λόγο, ο παππούς του (Heihachi Mishima) αναλαμβάνει να τον προπονήσει και να τον κάνει έναν άρτιο μαχητή.

Ο Jin Kazama θα κληθεί να συμμετάσχει στο μεγάλο τουρνουά πολεμικών τεχνών με την ονομασία "King of Iron Fist", το οποίο θα θυμάστε αν έχετε παίξει έστω και μία φορά το παιχνίδι Tekken. Στο τουρνουά αυτό, ο Jin ανακαλύπτει ότι θα βρίσκεται και ο δολοφόνος της μητέρας του, ο OGRE. Στόχος του θα είναι λοιπόν να πάρει την εκδίκησή του, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να παλέψει με πολλές θρυλικές μορφές του Tekken. Όπως θα δείτε κι από το παρακάτω τρέιλερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν όλοι οι κλασικοί ήρωες του παιχνιδιού. Τον Jin Kazama υποδύεται ο Jon Foo (Honour of the Dragon), τον Marshall Law ο Kung Le (Pandorum), τον Yoshimitsu ο Gary Ray Stearns (κασκαντέρ) και την Nina Williams η πανέμορφη Candice Hillebrand.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-Ray στη Μ. Βρετανία, στις 4/4/2010, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες. Παρ' ότι οι συντελεστές του Tekken δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί και το αποτέλεσμα δεν αναμένεται εντυπωσιακό, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των gamers.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2010 01:51 #68321 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Tekken: Η ταινία
Ελεος, σκεφτομουν να "ανοιξω" νεο θεμα (γι' αυτο το θεμα) μια μερα πριν το βαλετε στην κεντρικη σελιδα, αλλα, βαριομουν ...
Για την ταινια τωρα, δεν νομιζω να ειναι τιποτα ιδιαιτερο, εκτος και αν μοιαζει με το Dragon Ball, τοτε θα ειναι ... ΤΑΙΝΙΑ .... xD. Παντως, η "μεταφορα" Bryan Fury" απο το παιχνιδι στη ταινια, ειναι επιτυχης (κατα το trailer).
Bryan Rocks

More
27 Jan 2010 14:40 #68327 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
ώρε φίλε και τόσο καλό να μην είναι δεν πειράζει εμένα θα μου αρέσει!!

παίδες βγήκε τελικά η ταινία?

More
19 Apr 2010 15:58 #70965 by Andr
Replied by Andr on topic Tekken: Η ταινία
καταλαβα απο το trailer οτι ειναι ταινιαρα.αυτο το καταλαβα απο τη πρωταγονιστρια

More
19 Apr 2010 16:55 #70968 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά όλα τα λεφτά είναι το τραγούδι στο τέλος, Sick puppies-You're going down. Το είχε και ως Theme Song στο WWE Extreme Rules 2009.

More
19 Apr 2010 17:41 #70973 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ γουστάρω πολύ! Ξυλίκι και άγιος ο Θεός! Θα ψάξω οπωσδήποτε να τη βρω αυτήν τη ταινία. Ήδη ξεκίνησα.

More
19 Apr 2010 18:40 #70978 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
όταν την βρείς πές μου κι εμένα !

More
19 Apr 2010 22:23 #70988 by Aνέστης Αδαμίδης

rapperdelis wrote: όταν την βρείς πές μου κι εμένα !

ok θα το έχω στα υπόψιν μου. Αλλά βλέποντας ξανά το τρέιλερ, δε νομίζω πως θα ενθουσιαστώ. Παρατήρησε κανείς το τζιτζιφιόγκο που βάλανε να κάνει τον Jin; Στο παιχνίδι είναι πιο σωματαράς. Εγώ είμαι πιο σωματαράς από αυτόν. Και ο Eddie έχει και λίγα μούσια αν θυμάμαι σωστά. Ούτε το σπαθί του Yoshumitsu λάμπει. Τι πράγματα είναι αυτά;! BTW, είδα πρόσφατα στο video club της γειτονιάς μου μια ταινία που έγραφε Dragon Ball: Η Εξέλιξη. Έχει κανένας τίποτα υπόψη του;

More
19 Apr 2010 22:26 #70989 by dtravlos
Replied by dtravlos on topic Tekken: Η ταινία
:stopsign: :stopsign: :stopsign: :cup:

More
19 Apr 2010 22:49 #70994 by Alex
Replied by Alex on topic Tekken: Η ταινία
Μιλάμε για μεγάλη ταινία. Βάλε Μιγιάγκι (o παππούς του πρωταγωνιστή), Μορταλ Κόμπατ παπαρωδίες πετάμε και δύο τρία βυζιά και κάνουμε ταινιάρες... Fight...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT