Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tekken: Η ταινία

More
23 Aug 2010 01:13 #77081 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Tekken: Η ταινία
:WARNING:
ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ. Ειναι ελεεινη και τρισαθλια. Το εκοψα στο 10.13, δεν παλευεται με τιποτα ΜΑ με τιποτα. Tekken<<<<<<<<<<<<<<<<<average

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2010 02:51 #77082 by Aνέστης Αδαμίδης
Που την βρήκες; Δεν με νοιάζει αν είναι ελειϊνή ή όχι, απλά θέλω να τη δω. Για να λέω ότι την είδα.

More
23 Aug 2010 13:43 #77094 by Vins
Replied by Vins on topic Tekken: Η ταινία
Και μετα σου λενε πειρατια και αιδιες, αν πληρωνα για καθε ταινια σαν και αυτη θα εκανα φονικο.

More
24 Oct 2010 00:20 #82393 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά εγώ την είδα ολόκληρη την ταινία(ναι ολόκληρη). Όντως δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι μια αξιοπρεπής ταινία. Οφείλω να πω πως μου θύμισε μια ταινία low budget του Punisher που είχα δει(όχι ολόκληρη) στο youtube. Αφού σε κάποια φάση φάνηκε ότι το τσεκούρι ήταν πλαστικό. Το μόνο καλό στην όλη ταινία ήταν η Cristie και η Nina. Και οι δυο πρέπει να έχουν παίξει σε πιο γνωστές ταινίες.

Πλοκή, άσχετη με αυτήν του παιχνιδιού. Οι χαρακτήρες δεν έμοιαζαν στο ελάχιστο(καλά, ίσως λίγο ο Heikachi). Τίποτα δεν ήταν σωστά φτιαγμένο, εκτός από το χτένισμα του Jin σε μια συγκεκριμένη σκηνή. Βασικοί χαρακτήρες έλειπαν. Που είναι ο Paul; Που είναι ο Hwoarang; Οέο; Τι απέγιναν ο Lei και η Xiaoyu; Τον Heihachi πως στο διάλο τον σκοτώνεις; Αυτά είναι βασικά. Εγώ θα τα λέω; Επίσης δεν εμφανίστηκε ο Ogre. Και το πιο χτυπητό απ' όλα; Το σπαθί του Yoshimitsu δεν έλαμπε όπως συνηθίζει να κάνει στο παιχνίδι.

Άλλη μια εκμετάλλευση ονόματος για τα φράγκα. Ελπίζω η Namco να το απόλαυσε, γιατί όποιος φαν της σειράς την είδε σίγουρα δεν του άρεσε.

Kαι μην αρχίσετε τις περίεργες ερωτήσεις "πως τα κατάφερες να την δεις όλη" και klein-mein. Ήθελα να την δω για να έχω άποψη. Έκανε μπαμ ότι θα ήταν μάπα το καρπούζι, αλλά ήθελα να έχω άποψη.

Δείτε και αυτό. Είναι ένα ισπανοπορτογαλοαργεντινοβραζιλιάνικο site που μιλούσε για την ταινία και λέει ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν ποιους χαρακτήρες. Εγώ ούτε Xiaoyu είδα, ούτε οι ηθοποιοί όλοι έμοιαζαν με αυτούς που έπαιξαν.

www.piratasdelcine.net/2010/02/t ... movie.html

(αγνοήστε την λέξη μετά το www.)

More
24 Oct 2010 02:21 #82401 by Κώστας Λεοντιάδης
Προσωπικά δεν μου φάνηκε και τόσο καλή η ταινία... Οι χαρακτήρες δεν ήταν καθόλου καλοί (ο Kazuya με μουσάκι ήταν πολύ ξενέρα!), η ιστορία ήταν ότι να ναι (μετά από ένα σημείο ξεχνάς τελείως το Τουρνουά), και γενικά, ήταν μία αδικοχαμένη προσπάθεια...

More
24 Oct 2010 03:48 #82403 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Tekken: Η ταινία
@ the reaper, νομιζω οτι η Xiaoyu ηταν η κοπελα του jin (την εδειξε στην αρχη της "ταινιας") Το background του steve παντως ηταν πολυ προσεγμενο! (λεμε τωρα . . .)

More
24 Oct 2010 12:12 #82410 by Aνέστης Αδαμίδης
Πολύ πιθανό. Αλλά εγώ το είπα αυτό επειδή δεν άκουσα το όνομα και επειδή βεβαίως δεν είχε το χαρακτηριστικό κούρεμα. Η κοπέλα του ήταν με μακριά ξανθά μαλλιά, κάτι εντελώς άσχετο με την Xiaoyu. Γι' αυτό το λέω.

More
24 Oct 2010 13:59 #82421 by silvestro
Replied by silvestro on topic Tekken: Η ταινία
προσωπικα δεν την ειδα..αλλα και οταν την ακουσα δεν πολυ ενθουσιαστηκα να παω να την δω

More
24 Oct 2010 15:49 #82436 by Aνέστης Αδαμίδης

silvestro wrote: προσωπικα δεν την ειδα..αλλα και οταν την ακουσα δεν πολυ ενθουσιαστηκα να παω να την δω

Δεν βγήκε ποτέ στο σινεμά. Κατευθείαν DVD.

More
24 Oct 2010 16:50 #82442 by Νίκος Καραχάλιος
Απιστευτη μπαρουφα...Δεν αξιζει τετοια ταινια για μια σειρα σαν το tekken...Πο γ@@@ το Hollywood που καταστρεφει το μεγαλειο τετοιων games...Καλα εκανε ο Kojima και ειπε ενα μεγαλο ΟΧΙ σε ταινια metal gear solid.....Και μπραβο του..