Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
14 Feb 2012 20:18 #104849 by Άγγελος Φασούλης

Elder Scrolls V: Skyrim patch 1.4 στο PS3

Πως θα λύσετε το πρόβλημα με τα frames στο PS3.

Μετά την εγκατάσταση του patch 1.4 για το Skyrim , ο Nick Breckon, community manager της Bethesda, ανακοίνωσε τι πρέπει να κάνετε οι κάτοχοι PS3 για να λύσετε το πρόβλημα με τα πεσμένα frames

Δοκιμάστε λοιπόν τις παρακάτω ενέργειες:
- Αν έχετε ήδη το παιχνίδι τότε δημιουργήστε ένα ξεχωριστό save και μην κάνετε overwrite σε ήδη υπάρχον. Μετά, κάντε reset στο PlayStation 3.
- Αν τις πρώτες ώρες δείτε περίεργα φαινόμενα μέσα στο παιχνίδι μην ταραχτείτε. Είναι απλά επειδή τα scripts του Skyrim διορθώνονται μετά το update. Μόλις τελειώσει το πολύ loading και σταθεροποιηθεί κάπως η κατάσταση, φτιάξτε πάλι νέο save και κάντε άλλη μια επανεκκίνηση στην κονσόλα.

Όσοι εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα, απλά αφήστε comment.

Καλή επιτυχία.

Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2012 00:11 #104861 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Elder Scrolls V: Skyrim
εγω που θα το ξεκινησω τωρα δεν θελει να κανω κατι?αυτες οι ενεργειες ειναι μονο αν εχεις ηδη save?

More
15 Feb 2012 08:49 #104867 by Kostas Milonas
Εννοειται, εφοσον εχεις κατεβασει την 1.4 και ξεκινησεις νεο παιχνιδι θα εχεις ολα τα bugfixes περασμενα.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
15 Feb 2012 10:03 #104868 by draminos4

asmilon wrote: Εννοειται, εφοσον εχεις κατεβασει την 1.4 και ξεκινησεις νεο παιχνιδι θα εχεις ολα τα bugfixes περασμενα.

να σε καλα ευχαριστω!!!!

More
20 Feb 2012 20:32 #105025 by eliminator
Replied by eliminator on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Elder Scrolls V: Skyrim: Τα expansions

Λιγότερα DLC, περισσότερο περιεχόμενο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο επικεφαλής παραγωγής της Bethesda Todd Howard, δήλωσε ότι η ανάπτυξη του πρώτου expansion pack για το The Elder Scrolls V: Skyrim έχει ξεκινήσει, αλλά θα περάσει πολύς καιρός μέχρι την κυκλοφορία του και το μοντέλο που θα ακολουθήσουν οι developers αυτή τη φορά θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του Fallout 3.

Συγκεκριμένα, ο Howard δήλωσε ότι το σύστημα του Fallout 3 ήταν πολύ ακραίο. Η ομάδα δούλευε πυρετωδώς, με εναλλασσόμενες βάρδιες, προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες, καθώς η ανάπτυξη του επόμενου DLC ξεκινούσε κάθε φορά αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου. Ο στόχος πλέον είναι η δημιουργία λιγότερων expansions (παρόμοια με αυτά του The Elder Scrolls IV: Oblivion), τα οποία θα είναι μεν πιο ακριβά από αυτά του Fallout 3, όμως θα έχουν περισσότερο περιεχόμενο, δεν θα είναι τόσο γραμμικά και προπαντός θα δίνουν περισσότερη ελευθερία στους προγραμματιστές.

[youtube:7muudk6e]
[/youtube:7muudk6e]

Όσο για τα mods τα όποια είδαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Bethesta στην Dice 2012, ο Todd δήλωσε ότι παρ' ότι δεν αποκλείεται να είναι μέρος μελλοντικών DLC, θα έπρεπε πρώτα να περάσουν από ελέγχους και διορθώσεις πριν να είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο.

Πέρα από αυτές τις πληροφορίες, δεν ειπώθηκε κάτι για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, την τιμή η το περιεχόμενο των DLC. Υπομονή λοιπόν μέχρι νεοτέρας.

Παναγιώτης Σεντουκάς

More
21 Feb 2012 21:00 #105053 by draminos4
μια βοηθεια παιδια...το παιχνιδι το παιζω σε pc ειμαι 15 level και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα το συνεχιζα ξαφνικα ο παιχτης αρχισε να περπαταει σαν χελωνα...ε λεω του εχω πολλα πραματα θα του αφαιρεσω μερικα να ελαφρυνει...παλι το ιδιο αργος σαν χελωνα...δοκιμασα να του τα αφαιρεσω ολα αλλα και παλι δεν παει βημα...κινητε πολυ αργα....πηγα σε κατι βραχους που κανουν remove all curses αλλα παλι τιποτα...ειναι καποιο bug η θελει κατι που δεν κανω?αν ειχε κατι λογικα δεν θα μου το ελεγε? πχ οτι ειναι cursed η εχει οτιδηποτε?αμα ξερει κανεις να μου πει ρε παιδια γιατι δεν μπορω να το συνεχισω ετσι.....

More
21 Feb 2012 22:36 #105055 by Άγγελος Φασούλης
Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το DLC του Skyrim θα ακολουθήσει διαφορετικό μοντέλο από αυτό του Fallout 3.

www.eurogamer.net/articles/2012-02-17-bethesda-skyrim-dlc-to...w-different-model-to-fallout-3

More
22 Feb 2012 17:08 #105080 by Άγγελος Φασούλης

draminos4 wrote: μια βοηθεια παιδια...το παιχνιδι το παιζω σε pc ειμαι 15 level και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα το συνεχιζα ξαφνικα ο παιχτης αρχισε να περπαταει σαν χελωνα...ε λεω του εχω πολλα πραματα θα του αφαιρεσω μερικα να ελαφρυνει...παλι το ιδιο αργος σαν χελωνα...δοκιμασα να του τα αφαιρεσω ολα αλλα και παλι δεν παει βημα...κινητε πολυ αργα....πηγα σε κατι βραχους που κανουν remove all curses αλλα παλι τιποτα...ειναι καποιο bug η θελει κατι που δεν κανω?αν ειχε κατι λογικα δεν θα μου το ελεγε? πχ οτι ειναι cursed η εχει οτιδηποτε?αμα ξερει κανεις να μου πει ρε παιδια γιατι δεν μπορω να το συνεχισω ετσι.....

Δοκίμασε να πατήσεις το Caps Lock.

More
01 Mar 2012 16:41 #105352 by eliminator
Replied by eliminator on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Elder Scrolls V: Skyrim patch 1.4.27

Το Skyrim συνεχώς βελτιώνεται.

Η Bethesda κυκλοφόρησε ένα νέο update για την PC έκδοση του Skyrim. Το patch 1.4.27 είναι διαθέσιμο για download στο Steam και περιλαμβάνει διορθώσεις στον Launcher και σε πολλά bugs.

Αναλυτικά όλες οι διορθώσεις:

Launcher:
- Διόρθωση στο κατέβασμα mods όταν είστε εγγεγραμμένοι σε περισσότερα απο 50.
- Διόρθωση ενός crash που συμβαίνει όταν κάνετε loading κάποιο mod που έχει αφαιρεθεί από το Workshop απ' τον δημιουργό του.
- Διόρθωση της λειτουργικότητας των mod loads.

Bug fixes:
- Διόρθωση crash κατά την διάρκεια του loading όταν το save στηρίζεται σε plugins/master files τα οποία δεν υπάρχουν πλέον.
- Διόρθωση bug που νεκρώνει τον χειρισμό όταν κάνετε charge ένα μαγεμένο όπλο.
- Διόρθωση bug που νεκρώνει τον χειρισμό όταν αλλάζετε από τρίτο σε πρώτο πρόσωπο ενώ χρησιμοποιείτε το Arcane Enchanter.
- Διόρθωση bug που νεκρώνει τον χειρισμό αν ενεργοποιήσετε ένα crafting station με το autorun ενεργό
- Διόρθωση bug που νεκρώνει το πληκτρολόγιο όταν κάνετε Rename Item πριν επιλέξετε τον αριθμό των charges ενώ χρησιμοποιείτε το Arcane Enchanter.
- Διόρθωση προβλημάτων στην εξατομίκευση των κουμπιών όταν χρησιμοποιείτε το χειριστήριο του Xbox 360.
- Διόρθωση bug που κάνει κάποια menu να μην λειτουργούν σωστά όταν πατάτε το Esc μετά από fast travel και πριν το load.
- Οι followers σας κρύβονται πλέον σωστά, εφόσον κι εσείς κρύβεστε.

Παναγιώτης Γώγος

More
03 Mar 2012 17:20 #105451 by Νίκος Tριανταφύλλης
Eχω ενα προβλημα το οποιο το εχω ψαξει και στο νετ αλλα δν μπορεσα να βρω λυσει! Παιζω το skyrim με το τελευταιο πατσακι κ με πολλα mods κ θελω να ρωτησω επειδη μου βγαζει μερικεσ φορες μερικα purple textures τι να κανω για να μην μ τα εμφανιζει ? συνηθως μεχρι στιγμης το εχω δει να εμφανιζεται σε πανοπλιες, αλλα κ αλλου!