Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
μου συνέβει κι εμένα κι απο εκείνη την στιγμή το pc έσβηνε συνεχώς βγάζοντας έναν περίεργο θόρυβο όταν έπαιζα παιχνίδια και μου απενεργοποιήσε τον έναν πυρήνα.Δεν ξέρω αν φταίει το skyrim ,μπορεί να είναι σύμπτωση.Sephiroth25 wrote: Σας έχει τύχει να κλεἰσει το pc από μόνο του ενώ παίζετε?Ξεκίνησα και εκεί που έφτιαχνα το προφίλ του χαρακτήρα,έσβησε το laptop.Σαν να το έβγαζες από το ρεύμα.Δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Εμένα το έκανε μόνο με Skyrim.Δύο φορές.Δεν το έχει κάνει με κανένα άλλο παιχνίδι και γενικά ποτέ άλλοτε.Σε εμένα ήταν θέμα θερμοκρασίας.Ανέβαινε και το laptop ''κατέβαζε'' την ασφἀλεια.tupamaro wrote:
μου συνέβει κι εμένα κι απο εκείνη την στιγμή το pc έσβηνε συνεχώς βγάζοντας έναν περίεργο θόρυβο όταν έπαιζα παιχνίδια και μου απενεργοποιήσε τον έναν πυρήνα.Δεν ξέρω αν φταίει το skyrim ,μπορεί να είναι σύμπτωση.Sephiroth25 wrote: Σας έχει τύχει να κλεἰσει το pc από μόνο του ενώ παίζετε?Ξεκίνησα και εκεί που έφτιαχνα το προφίλ του χαρακτήρα,έσβησε το laptop.Σαν να το έβγαζες από το ρεύμα.Δεν μου έχει ξανασυμβεί.
nikolakis wrote: Βιντεο με κάποιες ιδέες που είχαν οι devellopers της Bethesda αλλά τελικά δεν τα είδαμε στο παιχνίδι.
[/youtube:1tih4xvj]
[youtube:1tih4xvj]
:bduh: χαζοι ειναι κ δν τα βαλανε?