Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3

More
10 Mar 2014 22:35 #141675 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι expansion άρα χρειάζεσαι και το original.

Οπότε δεν εχεις κανενα πρόβλημα. Θα ξεκινήσεις την ιστορία του Diablo 3 απ΄την αρχή (level 1) και μετα θα δεις και το expansion.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2014 23:50 #141682 by Costas
Replied by Costas on topic Diablo 3

Manos wrote: Είναι expansion άρα χρειάζεσαι και το original.

Οπότε δεν εχεις κανενα πρόβλημα. Θα ξεκινήσεις την ιστορία του Diablo 3 απ΄την αρχή (level 1) και μετα θα δεις και το expansion.

το original μου ειπε ενας φιλος θα μου το δωσει, εγω αν το αποφασισω τελικα θα παρω το expansion!
το θεμα μου δεν ειναι στο story αλλα στο ιδιο το παιχνιδι...
φοβαμαι μην εχω χασει πολλα και ξαφνικα πεσω αμεσως στα βαθια...
δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα..

εσεις αν ησασταν στην θεση μου θα το ξεκιναγατε τωρα?

More
10 Mar 2014 23:56 #141683 by Κώστας Λάβαρης
Όταν λες στο ίδιο το παιχνίδι και ότι θα πέσεις στα βαθιά; Τι εννοείς;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Mar 2014 03:35 #141696 by Μάνος Γρυπάρης

StasCo wrote: το original μου ειπε ενας φιλος θα μου το δωσει, εγω αν το αποφασισω τελικα θα παρω το expansion!
το θεμα μου δεν ειναι στο story αλλα στο ιδιο το παιχνιδι...
φοβαμαι μην εχω χασει πολλα και ξαφνικα πεσω αμεσως στα βαθια...
δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα..

εσεις αν ησασταν στην θεση μου θα το ξεκιναγατε τωρα?

To Diablo 3 είναι ίσως το πιο εύκολο RPG στον κόσμο. Κλίκι κλίκι, level up με έτοιμα spells κτλ. Πίστεψέ με, θα το βρεις πανεύκολο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Mar 2014 20:17 #141712 by Costas

SirLvr wrote: Όταν λες στο ίδιο το παιχνίδι και ότι θα πέσεις στα βαθιά; Τι εννοείς;

να ρε παιδι μου ειχα δει οτι ανεβαζεις και τα shops η κατι τετοιο
Δεν ξερω καν τι ειναι το paragon και πως χειριζεσαι αυτους του ποντους που περνεις σε καθε paragon level κτλ.
ξερω οτι ειναι (πολυ γενικα) κλικι κλικι και 2 3 skills αλλα σιγουρα δεν ειναι και torchlight ( ή ακομα πιο απλο πχ fate :P )

More
11 Mar 2014 21:50 #141713 by Μάνος Γρυπάρης

StasCo wrote:

SirLvr wrote: Όταν λες στο ίδιο το παιχνίδι και ότι θα πέσεις στα βαθιά; Τι εννοείς;

Δεν ξερω καν τι ειναι το paragon και πως χειριζεσαι αυτους του ποντους που περνεις σε καθε paragon level κτλ.
ξερω οτι ειναι (πολυ γενικα) κλικι κλικι και 2 3 skills αλλα σιγουρα δεν ειναι και torchlight ( ή ακομα πιο απλο πχ fate :P )

Για μένα είναι το ίδιο απλό με το Torchlight.

Οταν φτασεις level 60 παίρνεις Paragon Level. Και συνεχιζεις να παιρνεις κι αλλα Paragon όποτε maxάρεις. Δεν ξερω αν εχεις τοση υπομονη να τερματισεις το game τοσες φορες. Εγω οχι! Σε κανενα Nightmare, Inferno, δεν θυμαμαι, τα παρατησα.
www.diablowiki.net/Paragon

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Mar 2014 19:38 #141967 by Costas

Manos wrote:

StasCo wrote:

Για μένα είναι το ίδιο απλό με το Torchlight.

Οταν φτασεις level 60 παίρνεις Paragon Level. Και συνεχιζεις να παιρνεις κι αλλα Paragon όποτε maxάρεις. Δεν ξερω αν εχεις τοση υπομονη να τερματισεις το game τοσες φορες. Εγω οχι! Σε κανενα Nightmare, Inferno, δεν θυμαμαι, τα παρατησα.
www.diablowiki.net/Paragon

Τοτε πραγματικα ποιος ο λογος να δωσεις 60 Ε????
Εγω εχω ψηθει ασχημα γιατι φανταζομαι οτι με το expansion δεν θα δημιουργηθει μια clan(!) ? :-k απο την εδω κοινοτητα οποτε θα χεις 2 3 ατομα να παιζεις...
Θα το αγορασω (ΑΝ) με την προσφορα που εχει βγαλει η blizzard 60 Ε diablo 3 + R.o.S...
Δεν θελω να μπουμε σε λεπτομεριες του στυλ γιατι ειναι τοσο ακριβο και αν ειναι ακριβο κτλ

More
18 Mar 2014 10:22 - 18 Mar 2014 19:41 #141983 by Jester
Replied by Jester on topic Diablo 3
Κώστα το παιχνίδι έχει πολύ σαφή προσανατολισμό. Σκότωσε τα mobs και bosses, lootαρε, κάνε upgrade το gear και τον χαρακτήρα σου. Επανέλαβε. Εγώ το έπαιξα coop με στάνταρ ομάδα και ήταν πολύ διασκεδαστικό και δεν βαρέθηκα να το επαναλάβω σε Inferno, Hell κλπ. modes. Οπότε εάν έχεις standard ομάδα και μπορείς να παίξεις coop στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Αξίζει και θα βγάλει τα λεφτά του (ατέλειωτες ώρες ανελέητου creepαρίσματος). Από την άλλη αν σκοπεύεις να το παίξεις μόνος σου δεν ξέρω, ίσως να βαρεθείς όντως.
Δεν είδα για ποιο format ενδιαφέρεσαι, εγώ πάντως παίζω στο xbox 360. Αν είμαστε στο ίδιο οικοσύστημα ευχαρίστως να παίξουμε coop.
Κλείνοντας να σου επισημάνω ότι αν και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μάλλον απλά για τα σύγχρονα δεδομένα, η αισθητική απόδοση του κόσμου του Diablo είναι, κατά τη γνώμη μου, εξαιρετική.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis
Last edit: 18 Mar 2014 19:41 by Jester.

More
18 Mar 2014 11:49 #141986 by tony g
Replied by tony g on topic Diablo 3
H blizzard θα εμφανιστεί στην pax east 11-13/4 και θα παρουσιάσει το diablo 3 για ps4. Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά..

More
18 Mar 2014 19:30 #142000 by Costas

Jester wrote: Κώστα το παιχνίδι έχει πολύ σαφή προσανατολισμό. Σκότωσε τα mobs και bosses, lootαρε, κάνε upgrade το gear και τον χαρακτήρα σου. Επανέλαβε. Εγώ το έπαιξα coop με στάνταρ ομάδα και ήταν πολύ διασκεδαστικό και δεν βαρέθηκα να το επαναλάβω σε Inferno, Hell κλπ. modes. Οπότε εάν έχεις standard ομάδα και μπορείς να παίξεις coop στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Αξίζει και θα βγάλει τα λεφτά του (ατέλειωτες ώρες ανελέητου creepαρίσματος). Από την άλλη αν σκοπεύεις να το παίξεις μόνος σου δεν ξέρω, ίσως να βαρεθείς όντως.
Δεν είδα για πιο format ενδιαφέρεσαι, εγώ πάντως παίζω στο xbox 360. Αν είμαστε στο ίδιο οικοσύστημα ευχαρίστως να παίξουμε coop.
Κλείνοντας να σου επισημάνω ότι αν και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μάλλον απλά για τα σύγχρονα δεδομένα, η αισθητική απόδοση του κόσμου του Diablo είναι, κατά τη γνώμη μου, εξαιρετική.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δυστηχως παρεακι για diablo δεν εχω και θα το παιζω απο PC!
αλλα που θα παει θα βρω εστω και εναν! :P
Εχω παιξει το starter edition του diablo και εχω σκοτωσει 2 φορες τον τρελο-Leoric \:D/ και σαν ατμοσφαιρα μαρεσει πολυ! Μπορει οι καιροι να αλλαζουν και να αλλαζουμε και μεις μαζι τους αλλα ισχυει φιλε μου, εκπληκτικη ατμοσφαιρα παροτι τα γραφικα του παιχνιδιου!
Απο οτι φαινεται θα το παρω το diablo και θα το φτιαξω το τανκακι μου (Paladin)! Οπως και να χει ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με τις αποριες μου! :icon bow: