Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Είναι expansion άρα χρειάζεσαι και το original.
Οπότε δεν εχεις κανενα πρόβλημα. Θα ξεκινήσεις την ιστορία του Diablo 3 απ΄την αρχή (level 1) και μετα θα δεις και το expansion.
To Diablo 3 είναι ίσως το πιο εύκολο RPG στον κόσμο. Κλίκι κλίκι, level up με έτοιμα spells κτλ. Πίστεψέ με, θα το βρεις πανεύκολο.StasCo wrote: το original μου ειπε ενας φιλος θα μου το δωσει, εγω αν το αποφασισω τελικα θα παρω το expansion!
το θεμα μου δεν ειναι στο story αλλα στο ιδιο το παιχνιδι...
φοβαμαι μην εχω χασει πολλα και ξαφνικα πεσω αμεσως στα βαθια...
δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα..
εσεις αν ησασταν στην θεση μου θα το ξεκιναγατε τωρα?
SirLvr wrote: Όταν λες στο ίδιο το παιχνίδι και ότι θα πέσεις στα βαθιά; Τι εννοείς;
Για μένα είναι το ίδιο απλό με το Torchlight.StasCo wrote:
να ρε παιδι μου ειχα δει οτι ανεβαζεις και τα shops η κατι τετοιοSirLvr wrote: Όταν λες στο ίδιο το παιχνίδι και ότι θα πέσεις στα βαθιά; Τι εννοείς;
Δεν ξερω καν τι ειναι το paragon και πως χειριζεσαι αυτους του ποντους που περνεις σε καθε paragon level κτλ.
ξερω οτι ειναι (πολυ γενικα) κλικι κλικι και 2 3 skills αλλα σιγουρα δεν ειναι και torchlight ( ή ακομα πιο απλο πχ fate )
Manos wrote:
Για μένα είναι το ίδιο απλό με το Torchlight.StasCo wrote:
να ρε παιδι μου ειχα δει οτι ανεβαζεις και τα shops η κατι τετοιοSirLvr wrote: Όταν λες στο ίδιο το παιχνίδι και ότι θα πέσεις στα βαθιά; Τι εννοείς;
Δεν ξερω καν τι ειναι το paragon και πως χειριζεσαι αυτους του ποντους που περνεις σε καθε paragon level κτλ.
ξερω οτι ειναι (πολυ γενικα) κλικι κλικι και 2 3 skills αλλα σιγουρα δεν ειναι και torchlight ( ή ακομα πιο απλο πχ fate )
Οταν φτασεις level 60 παίρνεις Paragon Level. Και συνεχιζεις να παιρνεις κι αλλα Paragon όποτε maxάρεις. Δεν ξερω αν εχεις τοση υπομονη να τερματισεις το game τοσες φορες. Εγω οχι! Σε κανενα Nightmare, Inferno, δεν θυμαμαι, τα παρατησα.
www.diablowiki.net/Paragon
Jester wrote: Κώστα το παιχνίδι έχει πολύ σαφή προσανατολισμό. Σκότωσε τα mobs και bosses, lootαρε, κάνε upgrade το gear και τον χαρακτήρα σου. Επανέλαβε. Εγώ το έπαιξα coop με στάνταρ ομάδα και ήταν πολύ διασκεδαστικό και δεν βαρέθηκα να το επαναλάβω σε Inferno, Hell κλπ. modes. Οπότε εάν έχεις standard ομάδα και μπορείς να παίξεις coop στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Αξίζει και θα βγάλει τα λεφτά του (ατέλειωτες ώρες ανελέητου creepαρίσματος). Από την άλλη αν σκοπεύεις να το παίξεις μόνος σου δεν ξέρω, ίσως να βαρεθείς όντως.
Δεν είδα για πιο format ενδιαφέρεσαι, εγώ πάντως παίζω στο xbox 360. Αν είμαστε στο ίδιο οικοσύστημα ευχαρίστως να παίξουμε coop.
Κλείνοντας να σου επισημάνω ότι αν και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μάλλον απλά για τα σύγχρονα δεδομένα, η αισθητική απόδοση του κόσμου του Diablo είναι, κατά τη γνώμη μου, εξαιρετική.
Ελπίζω να σε βοήθησα.