Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3

More
11 Sep 2013 20:12 #132120 by Βασίλης Καμακάρης
Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση του Diablo III σε κονσόλα έχετε την ευκαιρία καθώς σε PSN και XBOX Live κυκλοφορεί το demo για να το δοκιμάσετε. Το demo περιλαμβάνει 2 από τις 5 Hero classes της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού και συγκεκριμένα τον Barbarian και τον Wizard.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2013 22:09 #132168 by ChristheGreat
Replied by ChristheGreat on topic Diablo 3
Ωραία τα λέτε,αλλά θέλω τη γνώμη σας για κάτι:αξίζει να πάρω το Diablo 3 για Ps3 με το Infernal Helmet ή χωρίς,και αξίζει να αγοράσω το Diablo 3 γενικά;[Έχω διαβάσει το σχετικό review του Gameworld,αλλά έχω ακόμη κάποιους ενδοιασμούς].

More
12 Sep 2013 22:29 #132169 by Βασίλης Καμακάρης
Σαν παιχνίδι είναι πολύ κάλο βεβαία μιλώ για την pc εκδοσή κατέβασα το demo και θα το δοκιμάσω οπότε θα έχω μια εικόνα πάνω κάτω.

More
25 Sep 2013 22:38 #132756 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Diablo 3
Δεν έχω παίξει κανένα Diablo. Πιστεύω,όμως,πως ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με το Diablo III για το PS3!!

More
07 Nov 2013 20:47 #134996 by Βασίλης Καμακάρης
Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo 3 έφτασε τα 14 εκατομμύρια πωλήσεις στις τρεις εκδόσεις (PC, PS3 και Xbox 360) που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, καθώς μας ετοιμάζει νέο moba.

More
08 Nov 2013 17:50 #135013 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 7/11/2013] H Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Reaper of Souls, το πολυαναμενόμενο expansion του Diablo III. Σε αυτό βλέπουμε αρκετά από τα νέα στοιχεία που εισάγονται στο δημοφιλές Action RPG. Απολαύστε το:
[center:1gz2ci21][youtube:1gz2ci21]
[/youtube:1gz2ci21][/center:1gz2ci21]

Όπως είδατε στο σχετικό βίντεο το Reaper of Souls φέρνει αρκετές αλλαγές, όπως το Adventure mode στο οποίο αναλαμβάνετε διάφορα bounty quests με έπαθλο XP και μπόλικο gold. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο mode όλα τα waypoints είναι ξεκλειδωμένα, οπότε μπορείτε με άνεση να μεταφερθείτε σε όλες τις περιοχές του χάρτη. Επιπλέον, προστίθενται νέοι μηχανισμοί crafting που ονομάζονται enchanting και transmogrifying, το Paragon σύστημα βελτιώνεται, ενώ εισάγεται και ένας νέος Artisan ονόματι Mystic.

To προσεχές Σαββατοκύριακο η Blizzard αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες στην έκθεση BlizzCon, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld καθώς σας ενημερώσουμε με σχετικό update για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo III: Reaper of Souls δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά έγινε σαφές πως θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και PS4.

More
02 Dec 2013 21:07 #135790 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Μιχάλης Μητρόπουλος μας δείχνει μαι πρώτη μάτια με το Preview Diablo 3: Reaper of Souls . Του νέου Expansion του τρίτου έπους της δημοφιλούς σειράς της Blizzard.

More
21 Dec 2013 17:34 #137622 by Πανος
Replied by Πανος on topic Diablo 3
Αγορασα το Dibalo 3 στο ps3 χθες και σημερα αρχισα να παιζω!!!(Με Monk class) και εφτασα level 12!
Καλα δεν χρειαζεται να πω το ποσο εθιστικο ειναι, περνανε νερακι η ωρες απολαμβανοντας το ολοκληρωτηκα.
1 πραγμα με εχει χαλασει μονο το οτι καποιες φορες το game φαινεται να κανει κατι σαν lag.Μου ετυχε πολυλιγες φορες στις οσες ωρες επαιξα αλλα μου φανηκε περιεργο το γεγονος οτι δεν συνεβαινε οταν υπηρχαν πολλοι εχθροι στην οθονη (αντιθετα ετρεχε τελεια) αλλα τις περισοτερες φορες σε καποια εντελως random σημεια.Δεν μιλαμε για τιποτα φοβερο, γινοταν για μισο με 1 δευτερο και μου ετυχε γυρω στις 4-5 φορες απο τις 6+ ωρες που επαιξα, απλως το αναφερω.

More
21 Dec 2013 20:21 #137630 by Γιάννης Λεv
Replied by Γιάννης Λεv on topic Diablo 3

Artorias the Abysswalker wrote: Αγορασα το Dibalo 3 στο ps3 χθες και σημερα αρχισα να παιζω!!!(Με Monk class) και εφτασα level 12!
Καλα δεν χρειαζεται να πω το ποσο εθιστικο ειναι, περνανε νερακι η ωρες απολαμβανοντας το ολοκληρωτηκα.
1 πραγμα με εχει χαλασει μονο το οτι καποιες φορες το game φαινεται να κανει κατι σαν lag.Μου ετυχε πολυλιγες φορες στις οσες ωρες επαιξα αλλα μου φανηκε περιεργο το γεγονος οτι δεν συνεβαινε οταν υπηρχαν πολλοι εχθροι στην οθονη (αντιθετα ετρεχε τελεια) αλλα τις περισοτερες φορες σε καποια εντελως random σημεια.Δεν μιλαμε για τιποτα φοβερο, γινοταν για μισο με 1 δευτερο και μου ετυχε γυρω στις 4-5 φορες απο τις 6+ ωρες που επαιξα, απλως το αναφερω.

Πολύ ωραίο game το είχα πάρει τον Οκτώβρη και το είχα λιώσει! Είχα ξεκινήσει με Barbarian και μετά έκανα έναν whitch doctor και πρέπει να είμαι με τον barbarian γύρω στο Paragon 20. To είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό το lag που λες και δεν ξέρω γιατιί το έκανε φίλε. Επίσης εγώ ξενέρωσα στο online κομμάτι ότι πολλοί που μπαίνανε για coop κυρίως στο Inferno είχανε πειραγμένα saves και equipment με αποτέλεσμα να χαλάει όλο το gameplay. 'Εχω καιρό να μπω βέβαια online και δεν ξέρω αν διορθώθηκε αυτό κάπως ή αν συνεχίζει να γίνεται. Ελπίζω να βγει πάντως και το expansion και στο ps3 για να δούμε και εκεί τον νέο παλαντίν!

More
21 Dec 2013 21:46 #137635 by Πανος
Replied by Πανος on topic Diablo 3

alucard1984 wrote:

Artorias the Abysswalker wrote: Αγορασα το Dibalo 3 στο ps3 χθες και σημερα αρχισα να παιζω!!!(Με Monk class) και εφτασα level 12!

Πολύ ωραίο game το είχα πάρει τον Οκτώβρη και το είχα λιώσει! Είχα ξεκινήσει με Barbarian και μετά έκανα έναν whitch doctor και πρέπει να είμαι με τον barbarian γύρω στο Paragon 20. To είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό το lag που λες και δεν ξέρω γιατιί το έκανε φίλε. Επίσης εγώ ξενέρωσα στο online κομμάτι ότι πολλοί που μπαίνανε για coop κυρίως στο Inferno είχανε πειραγμένα saves και equipment με αποτέλεσμα να χαλάει όλο το gameplay. 'Εχω καιρό να μπω βέβαια online και δεν ξέρω αν διορθώθηκε αυτό κάπως ή αν συνεχίζει να γίνεται. Ελπίζω να βγει πάντως και το expansion και στο ps3 για να δούμε και εκεί τον νέο παλαντίν!

Α, οκει φιλε, απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος που το παρατηρησε!
Σε καμια περιπτωση δεν επηρεαζει το gameplay η την ολη εμπειρια απλως σε αποσπαει λιγο.
Υ.Γ.Και εγω ελπιζω να ερθει το Reaper of Souls για ps3 γιατι θα το καψουμε σιγουρα!
Υ.Γ.2.Ποσα playthrough σου πηρε για να φτασεις paragon 20 φιλε?