Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Artorias the Abysswalker wrote: Αγορασα το Dibalo 3 στο ps3 χθες και σημερα αρχισα να παιζω!!!(Με Monk class) και εφτασα level 12!
Καλα δεν χρειαζεται να πω το ποσο εθιστικο ειναι, περνανε νερακι η ωρες απολαμβανοντας το ολοκληρωτηκα.
1 πραγμα με εχει χαλασει μονο το οτι καποιες φορες το game φαινεται να κανει κατι σαν lag.Μου ετυχε πολυλιγες φορες στις οσες ωρες επαιξα αλλα μου φανηκε περιεργο το γεγονος οτι δεν συνεβαινε οταν υπηρχαν πολλοι εχθροι στην οθονη (αντιθετα ετρεχε τελεια) αλλα τις περισοτερες φορες σε καποια εντελως random σημεια.Δεν μιλαμε για τιποτα φοβερο, γινοταν για μισο με 1 δευτερο και μου ετυχε γυρω στις 4-5 φορες απο τις 6+ ωρες που επαιξα, απλως το αναφερω.
Α, οκει φιλε, απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος που το παρατηρησε!alucard1984 wrote:
Artorias the Abysswalker wrote: Αγορασα το Dibalo 3 στο ps3 χθες και σημερα αρχισα να παιζω!!!(Με Monk class) και εφτασα level 12!
Καλα δεν χρειαζεται να πω το ποσο εθιστικο ειναι, περνανε νερακι η ωρες απολαμβανοντας το ολοκληρωτηκα.
1 πραγμα με εχει χαλασει μονο το οτι καποιες φορες το game φαινεται να κανει κατι σαν lag.Μου ετυχε πολυλιγες φορες στις οσες ωρες επαιξα αλλα μου φανηκε περιεργο το γεγονος οτι δεν συνεβαινε οταν υπηρχαν πολλοι εχθροι στην οθονη (αντιθετα ετρεχε τελεια) αλλα τις περισοτερες φορες σε καποια εντελως random σημεια.Δεν μιλαμε για τιποτα φοβερο, γινοταν για μισο με 1 δευτερο και μου ετυχε γυρω στις 4-5 φορες απο τις 6+ ωρες που επαιξα, απλως το αναφερω.
Πολύ ωραίο game το είχα πάρει τον Οκτώβρη και το είχα λιώσει! Είχα ξεκινήσει με Barbarian και μετά έκανα έναν whitch doctor και πρέπει να είμαι με τον barbarian γύρω στο Paragon 20. To είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό το lag που λες και δεν ξέρω γιατιί το έκανε φίλε. Επίσης εγώ ξενέρωσα στο online κομμάτι ότι πολλοί που μπαίνανε για coop κυρίως στο Inferno είχανε πειραγμένα saves και equipment με αποτέλεσμα να χαλάει όλο το gameplay. 'Εχω καιρό να μπω βέβαια online και δεν ξέρω αν διορθώθηκε αυτό κάπως ή αν συνεχίζει να γίνεται. Ελπίζω να βγει πάντως και το expansion και στο ps3 για να δούμε και εκεί τον νέο παλαντίν!