Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls 4: Oblivion

More
29 Nov 2006 13:51 #22962 by Petros
και πρώτη και δεύτερη προσώπου είναι πολύ καλη εξαρτατε από το πως θα την χρισιμοποιησουν

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2006 12:42 #23098 by Βαγγέλης Καλαϊτζής
Βεβαιώσου ότι έχεις ενημερωμένους drivers για όλα τα υποσυστήματα του υπολογιστή σου. Αν όντως έχεις τους τελευταίους ίσως η υλοποίηση της κάρτας γραφικών σου να έχει κάποια ασυμβατότητα με το παιχνίδι.

Darkfall Unholy Wars preview
Darkfall Online review
Βαγγέλης Καλαϊτζής

More
17 Feb 2007 17:22 #27257 by Georg
Replied by Georg on topic The Elder Scrolls 4: Oblivion
Περίμενα διακαώς το παιχνίδι τους τελευταίους μήνες πριν την έκδοσή του στα ράφια. 4 μέρες πριν βγεί πήρα νέο pc για να μπορώ να το τρέχω. Είμουν ενθουσιασμένος που θα μπορούσα να βυθιστώ σε έναν rpg κόσμο περισσότερο από ότι έκανα με το Morrowind ή ακόμα με το Baldurs Gate.

Όταν τελικά το έτρεξα με συνέπαραν τα γραφικά του, το μέγεθος του κόσμου και το "κάνε και πήγαινε όπυ θες" "σενάριό" του.

Μετά από 2 εβδομάδες, όταν συνήθισα τα γραφικά και όταν βρισκόμουν μέσα σε dungeons χωρίς να ξέρω τον λόγο άρχισα να εκνευρίζομαι.

Διάβασα μια συνέντευξη στο pc master που έλεγε πως όσο ρεαλιστικοί είναι οι NPCs όταν τους βλέπεις στα 10μ τόσο ξεφουσκώνουν όταν πλησιάζεις να τους μιλήσεις.

Το μεγαλύτερο μειονέκτιημά του είναι η απίστευτη μοναξιά που νιώθει ο παίκτης. Νιώθει και είναι ο μοναδικός adventurer στον κόσμο. Υπάρχουν 2 με 3000 npc's που ο κάθε ένας κάνει την δουλίτσα του και πάει για ύπνο. Όταν χρειάζεται κάποιον να του κάνει κάτι πρέπει να περιμένει πότε θα έρθεις εσύ από την πόλη του. Αν έρθεις σήμερα θα τελειώσει την δουλειά του αι σήμερα. Αν έρθεις σε 2 μήνες θα περιμένει μέχρι τότε. Αν πάς και αρνηθείς, το αίτημά του δεν θα γίνει ποτέ.

Η έλλειψη party κάνει την μοναξιά ακόμα μεγαλύτερη.

Γενικά το παιχνίδι μου έδωσε την εντύπωση πως ο παίκτης είναι γυρολόγος.

Άλλος;

Da Orkz: Κάθε Κυριακή 22:00-00:00

More
17 Feb 2007 21:16 #27266 by Σπύρος Κλαουδάτος
Συμφωνω σε ολα οσα ειπες, αλλα θα πρεπει να παρεις το Oblivion για αυτο που ειναι. Κια ειναι ενα τεχνολογικο επιτευγμα που αναλογο του δεν εχει ξαναγινει. Ειναι ενα τεραστιο RPG το οποιο σου δινει την απολυτη ελευθερια. Εχει μειονεκτηματα αλλα η γενικοτερη εικονα για μενα τα υπερκαλυπτει.

More
18 Feb 2007 19:58 #27331 by Georg
Replied by Georg on topic The Elder Scrolls 4: Oblivion
Σαν τεχνολογικό breakthrough ναι δεκτό. Αλλά σαν παίκτης Rpg υπάρχουν άλλα πάνω από αυτό, ακόμα και το Morrowind, imo.

Da Orkz: Κάθε Κυριακή 22:00-00:00

More
22 Mar 2007 12:20 #29207 by mpampis
στο skinyard δεν ειναι που θελει 20000 για το σπιτι να το αγορασεις?το ποιο φτηνο σπιτι που εχω βρει ειναι στην Imperial!οσο για τα quest ναι ειναι λιγο σπαστικο ειδικα με μερικα που σε λενε να ανοιξεις hard κλειδαριες και εισαι μαγος(οπως εγω)!οποτε η μαθαινεις lockpick η με cheatακι η τα αφηνεις!

Εκει που τα αλλα κοφτιαζουν,εγω ξεκιναω...

More
22 Mar 2007 12:31 #29208 by mpampis
1ου φυσικα!3ου βαζω που και που οταν ειμαι εξω απο πολη και αν ακουσω τον ηχο της μαχης μονο και μονο για να δω που ειναι ο εχθρος!α και οταν ανεβαινω καπου και κολλαει οποτε βαζω 3ου κοιταω ψηλα και ανεβαινει \:D/

Εκει που τα αλλα κοφτιαζουν,εγω ξεκιναω...

More
30 Aug 2007 14:08 #36673 by Petros
Καλησπέρα. Το expansion του oblivion είναι εδώ και δείχνει πλούσιο και τεράστιο σε έκταση παιχνίδι.
Οταν το έπαιξα μπερδεύτηκα λίγο γιατί δεν ήξερα πως αρχίζει η ιστορία του :P αλλά μετά το βρήκα και μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ σαν ιστορία το πρώτο είχα πολύ καλύτερη και ποιο αγωνιώδης ιστορία που σε κρατούσε στην οθόνη ποιο πολύ χρονο. άλλα για να χαρείς τέτοιου είδους παιχνίδι πρέπει να έχεις και το ανάλογο σύστημα εγώ μπόρεσα και το επαιξα ευτυχώς αλλά δεν μπορούσα να το χαρώ 100%

Το review μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πείτε μου και τη δικιά σας γνώμη γιατί ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
14 Sep 2007 02:17 #36984 by Μάνος Γρυπάρης
Πάντα 3ου προσώπου και λίγο πιο μακρινή. Διαφορετικά δεν καταλαβαίνεις παιχνίδι.
Στις μάχες μόνο με archer και mage αξίζει να βάζεις πρώτου προσώπου για να βλέπεις τον στόχο.

Η οταν χρησιμοποιείς spells.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Sep 2007 02:19 #36985 by Μάνος Γρυπάρης
Μία πολύ καλή τεχνική είναι να ανεβάσετε το Sneak Level!

Αρκεί να προχωράτε με sneak (Ctrl+L) ενώ υπάρχει εχθρός στο βάθος. Ας προχωράτε κι αριστερά-δεξιά, δεν έχει σημασία! Αν εχετε υπομονη αξιζει να φτασετε μεχρι το level 35. Από εκεί και πέρα, όταν θα βρίσκεστε σε σκοτάδι θα είστε σαν σκιά για τους βρωμοbandits.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)