Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sephiroth wrote: Το πιο δύσκολο τρόπαιο στο παιχνίδι είναι το Brawl Master ΑΝ παίζεις στο Death March.Και το πιο εκνευριστικό είναι το Master Marksman (50 headshots με arrow).Οι κούρσες με τα άλογα είναι εύκολες και κάποιες σου δίνουν καλύτερα saddle (ειδικά αυτές στο Novigrad). Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο level για να αρχίσεις τα dlc. Όταν ήμουν level 18-19, τελείωνα hunts level 30-35 και έπαιζα στο Death March
Blood Prince wrote:
Για το Master Marksman δεν γνώριζα εώς τώρα την υπαρξή του αλλά πιστεύω θα χρειάζεται αναβάθμιση στις δεξιότητες της τοξοβολίας.
Sephiroth wrote:
Blood Prince wrote:
Για το Master Marksman δεν γνώριζα εώς τώρα την υπαρξή του αλλά πιστεύω θα χρειάζεται αναβάθμιση στις δεξιότητες της τοξοβολίας.
Δεν θα καταλάβεις τίποτα από τα skills της τοξοβολίας.Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει όλα τα headshots.Επομένως για να κάνεις 50, θα χρειαστεί να σκοτώσεις 200-300 με headshots.Τα οποία παρεπιμπτόντως δεν αναφέρονται στα stats και δεν νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις σε τέρατα, μόνο σε ανθρώπους μετράνε
Sephiroth wrote: Δεν θα καταλάβεις τίποτα από τα skills της τοξοβολίας.Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει όλα τα headshots.Επομένως για να κάνεις 50, θα χρειαστεί να σκοτώσεις 200-300 με headshots.Τα οποία παρεπιμπτόντως δεν αναφέρονται στα stats και δεν νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις σε τέρατα, μόνο σε ανθρώπους μετράνε