Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
07 Jan 2019 00:35 - 07 Jan 2019 00:43 #222352 by Blood Prince
Εχω πωρωθεί αρκετά με αυτό το παιχνίδι.

Κατέκτησα το Trophy "Card Collector" το οποίο είναι πολύ σπάνιο με βάση τα ποσοστά και δεν είναι καθόλου απίθανο να κατακτήσω το Platinum κάποια στιγμή.Βέβαια για Platinum θα χρειαστώ NG+ για να κατακτήσω το achievement Fast and Furious καθώς υπάρχει ένα αγώνισμα με άλογα το οποίο δεν επαναλαμβάνεται επομένως πρόκειται για το δυσκολότερο trophy κατά την αποψή μου.

Τώρα έχω φτάσει Level 26 και βρίσκομαι στο Isle of Mists
Warning: Spoiler!

Σκεφτόμουν μήπως άρχιζα το DLC Heart of Stone πρίν την Μάχη στο Kaer Morhen και πρίν βρώ την Ciri διότι

Τελικά πάντως δεν μπορώ να το ξεκινήσω το DLC Heart of Stone από τώρα γιατί απαιτεί Level 30-32 και είμαι Level 26 οπότε θα το ξεκινήσω πρίν το Final Preparations ACT 3 και το Blood and Wine μετά το τέλος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Jan 2019 00:43 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2019 03:11 #222353 by Βασίλης Σπετσιέρης
Το πιο δύσκολο τρόπαιο στο παιχνίδι είναι το Brawl Master ΑΝ παίζεις στο Death March.Και το πιο εκνευριστικό είναι το Master Marksman (50 headshots με arrow).Οι κούρσες με τα άλογα είναι εύκολες και κάποιες σου δίνουν καλύτερα saddle (ειδικά αυτές στο Novigrad). Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο level για να αρχίσεις τα dlc. Όταν ήμουν level 18-19, τελείωνα hunts level 30-35 και έπαιζα στο Death March
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Jan 2019 15:55 - 08 Jan 2019 16:02 #222360 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Το πιο δύσκολο τρόπαιο στο παιχνίδι είναι το Brawl Master ΑΝ παίζεις στο Death March.Και το πιο εκνευριστικό είναι το Master Marksman (50 headshots με arrow).Οι κούρσες με τα άλογα είναι εύκολες και κάποιες σου δίνουν καλύτερα saddle (ειδικά αυτές στο Novigrad). Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο level για να αρχίσεις τα dlc. Όταν ήμουν level 18-19, τελείωνα hunts level 30-35 και έπαιζα στο Death March

Για το Master Marksman δεν γνώριζα εώς τώρα την υπαρξή του αλλά πιστεύω θα χρειάζεται αναβάθμιση στις δεξιότητες της τοξοβολίας.

Οσον αφορά τις κούρσες με τα άλογα δεν είναι δύσκολες (ολοκλήρωσα και τις κούρσες στα Skellige),αλλά θεωρώ δυσκολότερη την τελευταία κούρσα στο Novigrand για τον λόγο πως όταν χάνω δεν μπορώ να την επαναλάβω όπως τις άλλες εκτός αν κάνω Load (και επιπλέον με το που βγαίνω ελάχιστα από το δρόμο χάνω) κάτι βέβαια το οποίο δεν επηρεάζει το Quest αλλά επηρεάζει το Trophy.

Για το DLC Heart of Stone φυσικά και μπορούσα να το αρχίσω από την αρχή του παιχνιδιού σε πολύ χαμηλό Level αλλά εκτός του οτι είναι δυσκολότερο από το βασικό παιχνίδι,όσον αφορά τα bosses,δεν αξίζει να το αρχίσω πιο πρίν γιατί για μένα δεν θα είναι το ίδιο απολαυστικό.Θέλω να πω , πως παίζω στο Normal (δεύτερο επίπεδο δυσκολίας),είμαι Level 26 και δυσκολεύομαι αρκετά με αντιπάλους Level 30 ,φαντάζομαι σε αντιπάλους Level 32 τι έχει να γίνει.Προτιμώ να βρίσκομαι κοντά στο συνιστώμενο level και να φέρω τον κατάλληλο εξοπλισμό πρίν παλέψω.

Τώρα για το Blood and Wine θέλω να το αρχίσω μετά το τέλος του παιχνιδιού όχι μόνο για το αυξημένο επίπεδο δυσκολίας αλλά γιατί με βάση την υπόθεση ταιριάζει πιστεύω καλύτερα στο τέλος καθώς μεταξύ άλλων αποτελεί ένα αποχαιρετιστήριο expansion στον Geralt.

Με την ευκαιρία θέλω να γράψω κάποια πράγματα για το τέλος το οποίο προτιμάω για την Ciri.

Είχα γράψει σε προηγούμενο post πως θα ήθελα να
αλλά τελικά με βάση τα όσα γράφονται στο μυθιστόρημα του Andrzej Sapkowski για τον χαρακτήρα του Emhyr
προτιμώ για την Ciri να

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jan 2019 16:02 by Blood Prince.

More
08 Jan 2019 16:14 #222362 by Βασίλης Σπετσιέρης

Blood Prince wrote:
Για το Master Marksman δεν γνώριζα εώς τώρα την υπαρξή του αλλά πιστεύω θα χρειάζεται αναβάθμιση στις δεξιότητες της τοξοβολίας.

Δεν θα καταλάβεις τίποτα από τα skills της τοξοβολίας.Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει όλα τα headshots.Επομένως για να κάνεις 50, θα χρειαστεί να σκοτώσεις 200-300 με headshots.Τα οποία παρεπιμπτόντως δεν αναφέρονται στα stats και δεν νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις σε τέρατα, μόνο σε ανθρώπους μετράνε

More
09 Jan 2019 22:52 - 09 Jan 2019 22:54 #222380 by Blood Prince

Sephiroth wrote:

Blood Prince wrote:

Δεν θα καταλάβεις τίποτα από τα skills της τοξοβολίας.Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει όλα τα headshots.Επομένως για να κάνεις 50, θα χρειαστεί να σκοτώσεις 200-300 με headshots.Τα οποία παρεπιμπτόντως δεν αναφέρονται στα stats και δεν νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις σε τέρατα, μόνο σε ανθρώπους μετράνε

Οντως αυτό είναι πρόβλημα ! Επιπλέον έχω καθαρίσει αρκετούς από τους Bandits με εξαίρεση στα Skellige στο βασικό παιχνίδι όπου μετράει για το Trophy και κάπως χλωμό να βρώ έστω και 50 και επιπλέον πολύ πιθανόν δεν γίνονται Respawn,

Στο Skyrim τερματίζω το παιχνίδι και υπάρχει κίνηση παντού γιατί το παιχνίδι προγραμματίστηκε με άλλο σκεπτικό....στο The Witcher 3 έχω διαβάσει πως σε πιάνει μελαγχολία,οι βασικοί χαρακτήρες εξαφανίζονται κ.λ.π γι'αυτό δεν βιάζομαι να το τερματίσω και δίνω προτεραιότητα σε όλα τα άλλα εκτός από το Main Quest.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Jan 2019 22:54 by Blood Prince.

More
15 Jan 2019 14:47 - 15 Jan 2019 14:48 #222473 by Blood Prince
Το trophy Brawl Master το πέτυχα τελικά,το αναφέρω επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω.Στο Sword and Story δεν ήταν καθόλου δύσκολο.Επιπλέον πέτυχα το trophy Geralt The Professional κάτι που σημαίνει πως ολοκλήρωσα όλα τα Witcher Contracts στο κυρίως παιχνίδι ! (με εξαίρεση τα Expansions)

Οταν κάποια στιγμή το τερματίσω ,αν και έχω πολύ δρόμο μπροστά,καθώς έχω τα δύο Expansions και κάποια ερωτηματικά να εξερευνήσω στον χάρτη των Skellige Isles,θα το ξαναρχίσω από την αρχή άλλες δύο φορές με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.Αναφέρομαι στα Blood on Broken Bones και Death March καθώς είδα πως υπάρχει και αντίστοιχο Trophy.Δεν βρίσκω λόγο να το ξαναρχίσω από NG+ .Προτιμώ το New Game.

Επιπλέον σκέφτομαι να κάνω κάποιες διαφορετικές επιλογές για Bloody Baron και Keira Metz....για Keira Metz δεν την βρήκα και τόσο

Ανεβάζω σχετικές φωτό. (από failed quests έχω μόνο δύο,Gangs of Novigrad και Ciri's Story Race)

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 15 Jan 2019 14:48 by Blood Prince.

More
10 Feb 2019 02:01 - 10 Feb 2019 02:07 #223044 by Blood Prince
Δεν ξέρω αν οι αριθμοί στα ξένα site ισχύουν αλλά με βάση αυτά που διαβάζω οι χάρτες του The Witcher 3 ενωμένοι μαζί με τα Expansions είναι μόλις 54.3 km2, χαρακτηριστικά ο χάρτης Novigrad & Velen (+HOS) είναι 15.2 km 2 ενώ ο χάρτης στο Assassin's Creed Origins είναι 80 km2

Μιλάμε για τεράστιες διαφορές ή μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά.

Παραθέτω τις πηγές : www.gamepur.com/news/23164-witcher-3-blood-and-wines-toussai...ely-huge-roughly-8-square.html , www.gamespace.com/all-articles/news/ac-odyssey-size-comparison/

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Feb 2019 02:07 by Blood Prince.

More
11 Feb 2019 19:44 - 11 Feb 2019 20:17 #223098 by Blood Prince
Ηθελα να εξερευνήσω στα γρήγορα κάποια ερωτηματικά στην θάλασσα των Skellige στο The Witcher 3 επειδή είμαι τελειομανής και δεν θέλω να βλέπω ερωτηματικά καθώς και επειδή είναι καλή πηγή ώστε μέσα από τον θησαυρό να αποκτήσω Crowns πουλώντας τον κάτι που θα μου είναι χρήσιμο ενόψει Blood and Wine για όοοταν παίξω αν και δεν σκοπεύω σύντομα......όχι μόνο μου πήρε πάνω από μια ώρα για τέσσερα ερωτηματικά,εκνευρίστηκα και απο πάνω.

Ο λόγος είναι πως παρόλο που παίζω sword and story και είμαι lvl 38 μου επιτίθενται ένα σωρό Sirens lvl 13 και αφού κάνω loot εξακολουθούν και με κυνηγάνε μέχρι την στεριά όπου υπάρχει κόσμος....ακόμα και σε boat να ήμουν...το βουλιάζουν...οι Sirens στο the witcher 3 είναι πολύ εκνευριστικές.....

Θα μου πεί κάποιος να χρησιμοποιήσω τόξο κολυμπώντας αλλά αν κάνω αυτή την δουλειά συνέχεια θα μου πάρει 10 ώρες.....για ένα-δύο ερωτηματικά στην θάλασσα των Skelige ενώ υπάρχουν 500...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Feb 2019 20:17 by Blood Prince.

More
11 Feb 2019 22:40 #223129 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εμπρός καλή μου βαλλίστρα

More
03 Mar 2019 22:38 - 03 Mar 2019 22:40 #223780 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Δεν θα καταλάβεις τίποτα από τα skills της τοξοβολίας.Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει όλα τα headshots.Επομένως για να κάνεις 50, θα χρειαστεί να σκοτώσεις 200-300 με headshots.Τα οποία παρεπιμπτόντως δεν αναφέρονται στα stats και δεν νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις σε τέρατα, μόνο σε ανθρώπους μετράνε

Τώρα που το ξανασκέφτομαι πάλι πιστεύω πως όταν το βάλω στο just the story δεν θα έχω θέμα ! Βέβαια σίγουρα για το Platinum θα πρέπει να το τερματίσω άλλες δύο φορές στο Blood and broken bones και Death March,πρόσθεσε και μια στο Just the story και το expansion Blood and Wine στο story and sword...έχει να πέσει κάψιμο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Mar 2019 22:40 by Blood Prince.