Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

More
03 Jun 2012 13:10 #108668 by eliminator
Ευρωπαϊκή κυκλοφορία

Το δημοφιλές JRPG έρχεται στο PS3.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2012 21:38 #116162 by Παντελής Δασκαλέλος
Ni no Kuni: Ευρωπαϊκή κυκλοφορία

Το δημοφιλές JRPG έρχεται στο PS3. [UPDATE]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
02 Feb 2013 17:03 #119905 by Βασίλης Καμακάρης
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Ταξιδέψτε σε μια ονειρική εναλλακτική πραγματικότητα.

Διαβάστε το review

Παντελής Δασκαλέλος

More
02 Feb 2013 17:22 #119906 by Παντελής Δασκαλέλος
Για το Ni no Kuni λίγα πράγματα μπορώ να προσθέσω πέρα από ότι έχω γράψει στο review. Έχοντας παίξει περισσότερα από 100 JRPG τα τελευταία χρόνια μπορώ να βεβαιώσω ότι βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από αντίστοιχες δημιουργίες. Κάτω από την βιτρίνα της "παιδικής αθωότητας" κρύβεται ένα ενήλικο JRPG που σας προκαλεί να εξερευνήσετε έναν μαγευτικό κόσμο.

'Οσοι αποφασίσετε να το αγοράσετε προτιμήστε την Wizard's Edition.

Βιαστείτε μόνο όσο τα ελληνικά καταστημάτα δεν έχουν πάρει ακόμα πρέφα σε τι τιμή έχει φτάσει η συγκεκριμένη έκδοση στο Ebay.

More
04 Feb 2013 13:03 #119963 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Ni no Kuni κατέκτησε την πρώτη θέση στα UK Charts την περασμένη εβδομάδα εκθρονίζοντας το Call of Duty: Black Ops II, το οποίο υποχώρησε στην τρίτη θέση.

More
05 Feb 2013 23:15 #120042 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Ni no Kuni έχει κάνει "φτερά" από τα καταστήματα, με την Namco Bandai να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα pre-orders ακόμα και της standard έκδοσης. Για την Wizard Edition δεν γίνεται καν λόγος αφού η τιμή της έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Η Namco Bandai εξέδωσε πρόσφατα μια ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει ξανά stock του Ni no Kuni.

More
13 May 2013 12:17 #124053 by Eύη Βασιλάκη
Την περασμενη βδομαδα αγορασα και εγω το ni no kuni για ps3, και κολλησα αμεσως! Και γιατι ειμαι μεγαλη θαυμαστρια του ειδους αλλα και γιατι ειναι ενα απο τα πιο καλοφτιαγμενα games!
Ακομη ειμαι στην αρχη, περιπου 3 ωρες gameplay, αλλα εχω εντοπισει καποια προβληματακια και θα ηθελα τη γνωμη σας.

1) Δεν μπορω να αποθηκευσω οπουδηποτε?? Δηλαδη μονο οταν ειμαι INN? Αν ξεκινησω σεκαποιο dungeon, περασω ποσες μαχες, φτασω σχεδον στο τελος του και χασω???? παλι απο την αρχη????

2) Καποιες μαχες ειναι πολυ δυσκολες ακομη και στο easy. To MagicPower τελειωνει για πλακα! Και οταν χρειαστηκε να το χρησιμοποιεισω σεκαποιο γριφο για spell ειχα ξεμεινει και επρεπε να κανω load, χανωντας ολο το dungeon!!

Θα ηθελα εντυπωσεις-παρατηρησεις και απο αλλους παρακαλω! :D

More
13 May 2013 13:40 #124057 by Παντελής Δασκαλέλος
1) Δεν γίνεται να αποθηκεύσεις την πρόοδό σου οπουδήποτε με εξαίρεση στο World Map. Στα Dungeons υπάρχουν συγκεκριμένα checkpoints που μπορείς να κάνεις save, οπότε αν χάσεις θα ξεκινήσεις από το τελευταίο checkpoint.

2)Εάν δεν κάνω λάθος και βάση των ωρών που δηλώνεις ότι έχεις παίξει πρέπει να βρίσκεσαι στο πρώτο dungeon του Forest Guardian. Φρόντισε να χρησιμοποιείς τακτικά το familiar σου για να μην τελειώνει το magic σου και δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

More
13 May 2013 19:05 #124075 by Eύη Βασιλάκη
Ναι όντως, μόλις πέρασα το πρώτο dungeon και προχωράω για το Al mamoon! Ευχαριστω για τις διευκρινήσεις!! Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία-βοήθεια ειναι δεκτή ! Καθώς λάτρευω τέτοιου είδους παιχνίδια κ θέλω να το ευχαριστηθω στο έπακρο !!

More
13 May 2013 21:59 #124080 by Παντελής Δασκαλέλος
Κοίτα τις πρώτες 10-15 ώρες τα πράγματα είναι απλά, φροντίζεις το familiar σου δίνοντας του σοκολάτες, γλυκά κτλ μέχρι να αναπτύξεις τα abilities του. Στην μάχη φροντίζεις να επιτίθεσαι με spells στα οποία οι αντίπαλοι σου έχουν elemental weakness (όπως φωτιά πχ στο πρώτο boss). Στην πορεία θα μπουν και άλλοι χαρακτήρες στο party και τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο εύκολα. Αφού σ' αρέσουν αυτά τα παιχνίδια σου προτείνω να τσεκάρεις το Time and Eternity που βγαίνει στις 28 Ιουνίου για το PS3, καθώς και το Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk.