Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

More
15 May 2013 14:50 #124141 by Eύη Βασιλάκη
Εχω μολις περασει τα Trials και κατευθυνομαι στο volcano (δεν θυμαμαι την ονομασια τωρα).Ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να μου πεις σε τι χρησιμευουν τα σηματακια αυτα που σου δειχνω στη φωτογραφια (ελπιζω να ανεβηκε η φωτο).
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2013 23:18 #124193 by Παντελής Δασκαλέλος
Είναι τα διάφορα elements. Ανάλογα σε ποιο element είναι τρωτός ο αντίπαλός σου χρησιμοποιείς και το κατάλληλο spell.

More
18 May 2013 12:24 #124227 by Eύη Βασιλάκη

Lordwinter wrote: Είναι τα διάφορα elements. Ανάλογα σε ποιο element είναι τρωτός ο αντίπαλός σου χρησιμοποιείς και το κατάλληλο spell.

ααα οκ. και που δειχνει σε πιο element ειναι τρωτος?? σε παρακλω δωσε μου λιγες ακομη διεκρινησεις. Εχω φτασει στο σημειοπου εχω μαζι μου και τον αλλο κυριο στις μαχες εκτος απο την esther. Και οι μαχες εχουν δυσκολεψει.

More
18 May 2013 14:52 #124229 by Παντελής Δασκαλέλος
Έχει ένα X νομίζω αν δεν κάνω λάθος στο element που είναι τρωτός ο αντίπαλος. Θα το τσεκάρω λεπτομερέστερα να σου πω με ακρίβεια.

More
26 Jun 2013 12:54 #126773 by Χωρίς Όνομα
@Lordwinter ψήνω να πάρω το ni no kuni για το καλοκαιράκι να παίξω και κάτι εναλλακτικό με όλα αυτά τα αιματοβαμμένα παιχνίδια. Πως το βλέπεις το gameplay για μένα που βαριέμαι τους πολύπλοκους μηχανισμούς των rpg ; Είναι απλό, κάτι σαν pokemon που έχω διαβάσει ;

More
26 Jun 2013 13:08 #126778 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πιστεύω αν διαβάσεις το review θα σου λυθούν οι όποιες απορίες. Εγώ απο το λίγο που το είδα φαίνεται όντως ψαγμένο αλλά δεν μου άρεσε η "παιδικότητα" είτε μιλάμε για το σενάριο είτε για τις μάχες είτε γενικά για το ύφος του παιχνιδιού. Αν εσύ δεν έχεις θέμα σίγουρα θα σου αρέσει.

More
26 Jun 2013 16:22 #126788 by Παντελής Δασκαλέλος

Blade wrote: @Lordwinter ψήνω να πάρω το ni no kuni για το καλοκαιράκι να παίξω και κάτι εναλλακτικό με όλα αυτά τα αιματοβαμμένα παιχνίδια. Πως το βλέπεις το gameplay για μένα που βαριέμαι τους πολύπλοκους μηχανισμούς των rpg ; Είναι απλό, κάτι σαν pokemon που έχω διαβάσει ;

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι το κορυφαίο JRPG των τελευταίων ετών και ειλικρινά δε νομίζω ότι θα σε απογοητεύσει είτε σου αρέσουν τα RPG είτε όχι. Απλοί είναι οι μηχανισμοί, απλά η μάχη δεν είναι turn-based κάτι που προσωπικά το θεωρώ ιδιαίτερα θετικό.

More
19 Sep 2019 21:37 #227076 by Giorgos Tsolaridis
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered
Νέο τρέιλερ και οι απαιτήσεις στα PC.

Η Bandai Namco δημοσίευσε το launch trailer του Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Steam. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν και οι ελάχιστες απαιτήσεις για τα PC, οι οποίες είναι αρκετά χαμηλές:

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7, 64-bit (προτείνονται Windows 10, 4-bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i3-2100/AMD FX-4100
Μνήμη RAM: 4 GB (προτείνονται 8 GB)
Κάρτα γραφικών: GeForce GTS 450/Radeon HD 5750
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 45 GB

Το Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για PC και PS4, ενώ η απλή έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα για Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
13 Oct 2020 14:07 #240041 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
H εταιρεία ανάπτυξης του Ni No Kuni κλείνει τα γραφεία της στην Βόρεια Αμερική
Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από το 2019.

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές του GamesIndustry.biz η Level-5, εταιρεία ανάπτυξης των Yo-Kai Watch και Ni No Kuni, κλείνει τα γραφεία της στην Βόρεια Αμερική.

Τόσο η Level-5 International America, όσο και το παράτημά της, Abby, άρχισαν να καταρρέουν από πέρσι, απολύοντας ένα ποσοστό εργαζομένων. Ο ακριβής αριθμός των υπάλληλών που επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός αλλά διάφορες πηγές αναφέρουν ότι δέκα άτομα έχουν απολυθεί από την Abby και άλλοι τόσοι από την International America.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος των απολύσεων δεν είναι ξεκάθαρος, αλλά όσοι σχετίζονται με το παράρτημα της Abby, αναφέρουν ότι η διεύθυνση του studio τους είχε δείξει όλα τα σημάδια που προμήνυαν αυτή την εξέλιξη. Πολλοί developers αδυνατούσαν να ολοκληρώσουν βασικές εργασίες στα υπό διάλυση γραφεία και η διοίκηση της εταιρείας ήθελε να τελειώσει άρον άρον την συνεργασία της με την Dentsu, την διαφημιστική με την οποία είχε συνάψει συμβόλαιο.

Άλλωστε τον Ιούλιο του 2019 η Level-5 International America επιβεβαίωσε ότι κλείνει το τμήμα σχεδιασμού μετά και την απόλυση δυο εργαζομένων. Την δεδομένη χρονική στιγμή η εταιρεία δήλωνε ότι δεν θα ακολουθήσουν άλλες ανακατατάξεις στο τμήμα της. Πάντως η Level-5 δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον των games της στην Βόρεια Αμερική, ενώ εικάζεται ότι ο κατάλογός της, θα κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία. Τέλος το localization του Yo-Kai Watch 4 για την Δυτική αγορά έχει σταματήσει όπως και η δραστηριότητα των social media της εταιρείας.
Attachments: