Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η CD Projekt Red ζήτησε επίσης από τους fans της να δημιουργήσουν τα δικά τους μουσικά κομμάτια εμπνευσμένα από τα βίντεο στα οποία έκανε τα φωνητικά η Sasha Grey. Έτσι, οι μουσική θα μπορέσουν να έχουν την μουσική τους εντός του παιχνιδιού και η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης να γλιτώσει το να πληρώσει ακριβά μουσικά δικαιώματα σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Έξυπνο, έτσι;
Hi, I'm ASH ? t.co/fn1pblenVY
— Sasha Grey (@SashaGrey) October 15, 2022
Ο Patrick Mills, Senior Quest Designer, έκανε share ένα tweet από τον χρήστη @_Virus_Kid_ που έλεγε"Ω Θεέ μου αφαίρεσαν τον Elon Musk που είχε cameo εμφάνιση, από την έναρξη του Cyberpunk 2077". Ο Mills, εμφανώς εξοργισμένος, δήλωσε: "Ποιος σκέφτηκε αυτή την βλακεία; Είναι αστείο, γιατί έχω το όνομα του Elon στη λίστα με τα άτομα που έχω mute (στο Twitter) και δεν μπορώ να δω καν τις απαντήσεις στο tweet μου. Δεν είχαμε καμία μεγάλη απώλεια, είμαι βέβαιος, αλλά δείξτε χαρακτήρα παιδιά".
It's funny, 'cause I have Elon's name on my mute list I can't even see the replies to my tweet. No big loss, I'm sure, but behave in there, kids. (Throw a wild party, chooms)
— Patrick K. Mills (@PKernaghan) September 22, 2023