Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EA Challenge

More
19 Nov 2010 18:43 #84423 by Aνέστης Αδαμίδης
Λοιπόν εγώ είμαι Τεχνόπολη. Θα έρθει κανείς; Έχει και booth babes. Δηλαδή δύο κοριτσάκια(κορίτσαροι για να είμαι ειλικρινής). Πριν λίγο έλιωσα το Hot Pursuit κάτω με τιμονιέρα. Πήρα γύρω στα 5 χρυσά. Και ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι αν δείτε από τι Η/Υ γράφω.... Τρέλα! Έχουν τα προϊόντα της Razor ρε παιδιά και είναι όλα γυαλιστερά!!!! Και τόσο όμορφα!

Θα ξεράσω με τις λέξεις που χρησιμοποιώ, αλλά μόνο έτσι περιγράφονται...

Δεν είδα πουθενά και τον Μάνο. Έψαχνα κάποιον που θα μοίραζε καρτούλες Gameworld, αλλά δεν είδα κανέναν μέχρι τώρα. Άντε ρε, τσακιστείτε. Εγώ όταν ήρθα πέρασα δωρεάν. Τώρα στην είσοδο είδα κόσμο, αλλά δεν νομίζω να πληρώνουν είσοδο. Άντε, άντε!

Tα ακουστικά Φ-Υ-Σ-Α-Ν-Ε!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2010 18:20 #84638 by Aνέστης Αδαμίδης
Μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του FIFA 2011 και βγήκαν οι νικητές. Φυσικά ο Χάρος ήταν εκεί και κάλυψε(όσο μπορούσε) το γεγονός. Επειδή σας γράφω από PC της ΕΑ δεν μπορώ να βάλω τις φωτογραφίες που έβγαλα. Δυστυχώς ο σουβλάκις δεν έφτασε ως τον τελικό.

Αναμένετε περισσότερα πιο μετά. Με τις φωτογραφίες. Και δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τον τελικό του Battlefield για να μαζέψω κι από εκεί υλικό. Έγινε μια αναποδιά και μια από τις συμμετέχουσες ομάδες δεν μπορούσε να παραστεί έτσι ο μεγάλος τελικός έγινε αμέσως και ανακοινώθηκαν οι νικητές. Περισσότερα θα βρείτε και στο επίσημο site της ΕΑ μέσα στην εβδομάδα.

More
21 Nov 2010 20:36 #84652 by Andr
Replied by Andr on topic EA Challenge
καλη διοργανωση ηταν το ea challenge και εκτος απο τα τουρνουα που συγκεντρωσαν πολυ κοσμο μπορουσες να παιξεις και καινουργια παιχνιδια οπως gran turismo 5 και το need for speed hot pursuit.αντε και του χρονου

More
22 Nov 2010 00:03 #84676 by Aνέστης Αδαμίδης
Ώρα για φωτογραφίες. Τις έβγαλα όλες με το κινητό μου και λόγω του χώρου το χέρι μου δεν ήταν ακριβώς σταθερό.

Λοιπόν όσον αφορά το BFBC2, οι χρήστες είχαν εξοπλισμό της Razor. Tα ακουστικά ήταν τρομερά. Εδώ είναι το πληκτρολόγιο και μετά όλο το set πληκτρολόγιο-ποντίκι-ακουστικά.

[img

[img

Τώρα για το FIFA. Εδώ το ζευγάρι του μικρού τελικού. Δεν τους έπιασα από την αρχή, το σκορ ήτα 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο όταν πήγα εγώ.

[img

[img

[img

Το ματς πήγε στην παράταση και τελικά έληξε με 3-2 υπέρ του κυρίου με τη μπλούζα της ΕΑ. Οι ομάδες που είχαν ήταν Chelsea για τον κύριο, Inter για τον πιτσιρίκο.

Εδώ το ζευγάρι του τελικού πριν την αρχή του αγώνα. Τους πήραν μια μικρή συνέντευξη.

[img

Δε φαίνεται καλά αλλά οι ομάδες που διάλεξαν ήταν Barcelona-Chelsea. Η φανέλα της Chelsea ήταν σε ανοιχτό χρώμα, γι' αυτό δεν την έπιασε σωστά το κινητό μου.

[img

Μόλις έχουν μπει τα πρώτα γκολ. Στη συγκεκριμένη φάση ο τύπος με τα σκούρα μαλλιά έχει ισοφαρίσει σε 1-1. Καμία αντίδραση για το γκολ.

[img

Εδώ ο φίλος που τραβάει τα μαλλιά του(Barcelona) μόλις έβαλε ένα γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

[img

Το ματς έληξε 3-2 υπέρ της Barcelona σε κανονική διάρκεια και μετά ξεκίνησαν οι απονομές. Εδώ ο νικητής του μικρού τελικού.

[img

Ο ηττημένος του μεγάλου τελικού.

[img

Και ο μεγάλος νικητής.

[img

Στην φωτογραφία αυτή βγήκαν και οι τρεις νικητές με τα μωρά της ΕΑ. Αχ, πόσο θα θελα να μουν στη θέση τους...

[img

Εγώ σε αυτές θα έδινα το βραβείο. Στις καρτέλες που κρατάνε αναγράφεται ότι είναι στους νικητές που συμμετείχαν στο τουρνουά EA Challenge και από κάτω τα ψευδώνυμά τους στο PSN.

Συγχαρητήρια στους νικητές για τις προσπάθειές τους.

More
22 Nov 2010 14:49 #84701 by Andr
reaper καταφερες να τη βγαλεις τη φωτογραφια?

More
22 Nov 2010 19:33 #84726 by Aνέστης Αδαμίδης

kammeno souvlaki wrote: reaper καταφερες να τη βγαλεις τη φωτογραφια?

Ποια φώτο; Μια μαζί έπρεπε να βγάλουμε γιατί ήταν συνάντηση κορυφής.

More
24 Nov 2010 20:55 #84827 by Μάνος Γρυπάρης
EA Challenge: Οι νικητές
Ένας νέος θεσμός για το gaming στην πρώτη του παρουσία.

Η πρώτη χρονιά του επίσημου τουρνουά της Electronic Arts ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με πολλές συμμετοχές. Το EA Challenge πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, στο Γκάζι και προσήλκυσε fans του gaming από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του EA Challenge, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά επίσημα τουρνουά Fifa 11 (1vs1) και Battlefield Bad Company 2 (4x4). Οι καλά προπονημένοι συμμετέχοντες, διαγωνίστηκαν με επιμονή για τα χρηματικά έπαθλα αλλά και για…τη φανέλα, καθώς όλοι τους στο τέλος του τουρνουά έλαβαν δώρα από την EA Hellas για την συμμετοχή τους. Απ' την πλευρά της EA Hellas, ο διευθυντής marketing Νίκος Μανιάτης, δήλωσε ότι το EA Challenge είναι ένας θεσμός του gaming που ξεκινάει φέτος από την Αθήνα και ότι σύντομα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κοινού που δεν διαγωνίστηκε άλλα έσπευσε να δοκιμάσει πρωτοεμφανιζόμενους τίτλους της EA, όπως το Need For Speed: Hot Pursuit, το νέο Medal of Honor κ.ά.

Οι νικητές του διαγωνισμού Fifa 11:
1: Νίκος Περιβολάρης (Don_Argos) -600€-
2: Γιώργος Βλάχος (mr_goal) -400€-
3: Γιώργος Μπότσης (jorge_21) -200€-
4: Δάφνης Φοίβος (phoiv) -100€-

Οι νικητές του διαγωνισμού Battlefield: Bad Company 2:
1: Μιχάλης Κροκίδης (Clan: Greek Operation Forces) -1000€- (4x250)
2: Γιάννης Περάκης (Clan: Heat): -400€- (4x100)

ΥΓ. Θελω σχόλια για τα booth babes
ΥΓ2. Έτσι όπως βλέπω τον Πέτρο Τιτή στη τελευταία φωτογραφία, δεν θα του πήγαινε μία εκπομπή για games στο MAD, με στυλάκι Νίκου Βουρλιώτη? :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Nov 2010 21:48 #84830 by Aνέστης Αδαμίδης
Σχόλια για τα booth babes; Εγώ σου τα λεγα Μάνο! Έπρεπε να έρθεις κι εσύ.

Ο Τιτής να υποθέσω είναι αυτός που παίρνει τη συνέντευξη;

More
25 Nov 2010 14:11 #84858 by Andr
τα booth babes απλα κορυφαια.αν δεν τα δεις απο κοντα δε καταλαβαινει κανεις τι χανει.

More
03 Feb 2011 20:03 - 04 Feb 2011 20:52 #89176 by dfk_7677
Replied by dfk_7677 on topic EA Challenge
[center:zqrww56h] [/center:zqrww56h]
Στις 19-20 Φεβρουαρίου θα γίνει στο Metropolis στην Αθήνα ( Πανεπιστημίου 54 ) το EA Challenge 2 . Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στη σχετική σελίδα του ESL Greece .

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να διαγωνιστείτε στο FIFA 11 και στο NFS Hot Pursuit, αλλά και να πάρετε μια γεύση από τους επερχόμενους τίτλους της Electronic Arts. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το Shift 2 Unleashed, το Crysis 2 , το Bulletstorm και το Battlefield 3 .

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής του Dead Space 2 (που έχει ήδη κυκλοφορήσει), αλλά και πιθανόν η δοκιμή του Bulletstorm 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Ελπίζω να γνωριστούμε εκεί :)

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]
Last edit: 04 Feb 2011 20:52 by dfk_7677.