Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EA Challenge

More
23 Oct 2010 18:17 #82364 by Μάνος Γρυπάρης

Οκ, η Electronic Arts αρχίζει από φέτος τουρνουά σε Fifa 11 και Battlefield: Bad Company 2. Μοιράζει συνολικά 1.300 ευρώ στους πρώτους, οπότε αν είστε "καμένοι" και θέλετε να κονομίσετε, είναι μια καλή ευκαιρία.

EA Challenge

Η EA Hellas ξεκινάει από φέτος τουρνουά gaming στην Τεχνόπολη και μοιράζει δώρα.

H Electronic Arts Hellas, σε συνεργασία με το European Sports League, ανακοινώνει το EA Challenge, το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα gaming της ΕΑ για την ελληνική αγορά, που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Εάν πιστεύετε ότι το παίζετε τα games στα δάχτυλα και κυρίως τα Sports ή τα FPS, τότε το EA Challenge, θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποδείξετε. Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή και παίξτε μέχρι...τελικής πτώσεως δύο από τους πιο δημοφιλείς τίτλους της EA, το Fifa 11 και το Battlefield: Bad Company 2 κερδίζοντας πλούσια χρηματικά έπαθλα.

Οι νικητές θα εισπράξουν τα παρακάτω ποσά:
1ος νικητής: Δωροεπιταγή 600€
2ος νικητής: Δωροεπιταγή 400€
3ος νικητής: Δωροεπιταγή 200€
4ος νικητής: Δωροεπιταγή 100€

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο [url-http://www.eachallenge.gr] www.eachallenge.gr [/url].

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2010 18:20 #82367 by thanasis
Replied by thanasis on topic EA Challenge
Θα την πω την κακια μου,αλλα...καταξοδευτικανε!!! :icon bow:

More
23 Oct 2010 18:31 #82371 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic EA Challenge

8@no$ wrote: Θα την πω την κακια μου,αλλα...καταξοδευτικανε!!! :icon bow:

:icon applaud: Θάνο συμφωνώ! Μια ολόκληρη εταιρία και δεν μπορεί να βάλει πάνω από 1000 ευρώ? Έλεος. ](*,)

More
23 Oct 2010 19:06 #82375 by Aνέστης Αδαμίδης
www.esl.eu/gr/ea_challenge/bfbc2 ... eagueinfo/

Πάμε ρε σεις; Εδώ είναι οι κανόνες του Battlefield. Πρέπει να γίνουμε μέλη στο site πρώτα. Λοιπόν πάμε μια ομάδα ατόμων που δεν έχουν ξαναπαίξει Battlefield ποτέ(όπως εγώ) και πάμε να σκίσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι έχω παίξει μόνο ένα demo το The 40th Day.

More
23 Oct 2010 20:51 #82378 by Γιάννης Ρέμας
θα ήθελα να πάω αλλά δεν είμαι του fifa και δεν μπορώ να παίξω fps σε κονσόλα άρα τι να πάω να κάνω να ρεζιλευτώ? :-k :-k :-k

More
23 Oct 2010 22:57 #82384 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic EA Challenge

TheReaper wrote: www.esl.eu/gr/ea_challenge/bfbc2/4on4/leagueinfo/

Πάμε ρε σεις; Εδώ είναι οι κανόνες του Battlefield. Πρέπει να γίνουμε μέλη στο site πρώτα. Λοιπόν πάμε μια ομάδα ατόμων που δεν έχουν ξαναπαίξει Battlefield ποτέ(όπως εγώ) και πάμε να σκίσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι έχω παίξει μόνο ένα demo το The 40th Day.

Εγώ είμαι μέσα! Μόνο που θέλω να ξέρω αν το Battlefield θα είναι σε κονσόλα ή σε pc. Σε κονσόλα δεν ξέρω να παίζω FPS... γιατί πολύ απλά δεν έχω παίξει! :mrgreen: Αν είναι σε pc τότε είμαι μέσα. :roll:

More
23 Oct 2010 23:46 #82389 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ σε κονσόλα επίσης δεν την παλεύω. Τι φλωριές είναι αυτές; FPS σε κονσόλα; Αλλά νομίζω πως το Battlefield είναι μόνο για το PS3.

Όσο γι' αυτό που είπες legend10... Τάξει, θα έχουμε τον BigBoss μαζί μας, θα έχουμε τον Μάνο, θα έχουμε κι εμένα γιατί γουστάρω να παίζω(όχι πως είμαι χάλια στο παιχνίδι-μόνο σε demo το έχω παίξει). Κάτι θα κάνουμε. Αν μαζευτούμε αρκετοί, θα έχουμε και αλλαγές! :mrgreen:

More
24 Oct 2010 01:03 #82397 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ξερουμε τι ωρες ειναι?

More
24 Oct 2010 02:43 #82402 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι, δεν διευκρινιζεται ουτε στο δελτιο τυπου ουτε στο site. Λογικα η 1η ημερα θα ειναι η προκριματικη φαση και η 2η οι τελικοι. Θα μαθουμε ομως περισσοτερα και θα ενημερωσουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Oct 2010 15:55 #82438 by Andr
Replied by Andr on topic EA Challenge
εγω μπηκα στο fifa μηπως βγαλουμε τιποτα.πιστευω να δω και κανενα αλλο