Ας τα πάρουμε με την σειρά:
EA: Πολύ ενδιαφέρον το νέο DLC του Battlefield 1, μου φαίνεται πως έχω αργήσει απίστευτα ν' αποκτήσω το παιχνίδι και να το λιώσω. Πανέμορφο το trailer του FIFA 18, δεν μου κάνει και τόση μεγάλη εντύπωση που ο Alex Hunter επιστρέφει, μιας και ήταν μία πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία/καινοτομία το The Journey. Πολλά υποσχόμενο το A Way Out, αν και, όπως είπα τις προάλλες, με ανησυχεί το co-op στοιχείο του κι ελπίζω να μην προκαλέσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα είναι τα θετικά του. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος για το Anthem, προβλέπεται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, κατ' εμέ, της 10ετίας. Μακάρι το hype να μην μας απογοητεύσει. Κλείνουμε με Star Wars: Battlefront II. Ως τεράστιος fan των παλαιών Battlefront, κρατάω μικρό καλάθι, διότι το πρώτο Battlefront της νέας "σειράς" δε μπορώ να πω πως με άφησε ικανοποιημένο. Ελπίζω στο καλύτερο, ενδιαφέρουσα η press conference της EA: 7/10
Microsoft: Απογοήτευση η ονομασία της νέας κονσόλας, κάτι έχει πάθει η MC με τα ονόματα. Πάραυτα, οι τεχνικές προδιαγραφές φαίνονται εξωπραγματικές και η εμφάνιση πανέμορφη. 500 ευρώ/δολλάρια, όμως; Δεν ξέρω γι' αυτό... Metro Exodus = έρωτας. Έχω αγαπήσει τον Glukhovsky και την σειρά βιβλίων του, όπως και τα παιχνίδια. Περιμένω πώς και πώς το νέο κεφάλαιο της σειράς! Το νέο Assassin's, εκτός από απίστευτο θέμα (αγαπάμε αρχαία Αίγυπτο), έχει πανέμορφο setting/γραφικά/περιβάλλον, ενδιαφέρον σύστημα μάχης και πολλές, νέες επιλογές. Ας ελπίσουμε πως η Ubisoft "ξύπνησε" και αποφάσισε να μην αφήσει την σειρά να γελοιοποιηθεί τελείως. Το Darwin Project φαίνεται ενδιαφέρον, αν και δεν ξέρω πώς νιώθω για το γεγονός ότι φαίνεται such an eSports game. Χάρηκα για το Black Desert, μιας και μου αρέσουν τα καλά MMORPG και η 4K ανάλυση είναι ένα τεράστιο plus. Το Sea of Thieves συνεχίζει και συναρπάζει, ακόμα κι εμένα που δεν είμαι τόσο μεγάλος fan των θαλάσσιων/πειρατικών παιχνιδιών. Τεράστιο hype για το Crackdown 3, είχα λατρέψει το 2ο αλλά δεν κατάφερα ποτέ να παίξω το 1ο. Το Life is Strange: Before the Storm υποπτεύομαι πως θ' αποτελέσει τεράστια επιτυχία, όπως και το original. Δεν έχω παίξει όλα τα επεισόδια, αλλά το Life Is Strange άξιζε όλα τα καλά λόγια που έχουν ειπωθεί γι' αυτό και χαίρομαι για την σειρά. Δεν έχω παίξει ακόμα το Shadow of Mordor, δεν ξέρω τι να πω για το Shadow of War. Καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που πήρα το πρώτο για το Xbox 360 και η κονσόλα χάλασε πριν το δοκιμάσω. Προβλέπω ατελείωτες ώρες καψίματος, μόλις πάρω και τα 2 για το Xbox One. Backwards compatibility για το Xbox: why we love Microsoft. Μου έρχονται δεκάδες παιχνίδια της πρώτης κονσόλας που θα ήθελα να ξαναπαίξω στο Xbox One, είμαι απίστευτα χαρούμενος γι' αυτή την κίνηση. Πάρα πολύ καλή η press conference της Microsoft, περιμένω όμως την παρουσίαση του νέου Halo, κάτι που δεν είδαμε γιατί, όπως πολύ καλά αποφάσισαν, δεν είναι ακόμη σε θέση να το δείξουν. 8/10
Για την Devolver Digital δεν θα σχολιάσω κάτι, μιας και μου είναι παντελώς αδιάφορη. Για Bethesda/PC Gaming Show/Ubisoft/Sony άλλη στιγμή. Επίσης, άφησα πολλά παιχνίδια/παρουσιάσεις εκτός, κυρίως γιατί δεν με ενδιαφέρουν ή δεν έχω δει τα videos. Αδύναμη, γενικά, η E3 και φέτος, πάντως...
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister