Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2017

More
10 Jun 2017 23:54 #199661 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic E3 2017
Αυτό που ξεχώρισα από την Press Conference της ΕΑ είναι το καινούριο Need for Speed. Πραγματικά πολύ ανανεωμένο και πρωτότυπο. Επίσης το Anthem φαίνεται υποσχόμενο αλλά περιμένω να δω περισσότερα από την παρουσίαση της Microsoft για να έχω καλύτερη άποψη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2017 00:04 #199663 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic E3 2017
Για εμένα ήταν το Anthem που παρότι δεν έδειξε πολλά πράγματα το τρέιλερ φάνηκε πολύ ωραίο σαν παιχνίδι, αναμένω να βγάλουν περισσότερες πληροφορίες.
Και το δεύτερο ήταν το A Way Out, μου άρεσε πολύ σαν σκέψη και από το τρέιλερ φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό και κωμικό. Ελπίζω να μπορείς να επιλέγεις εσύ με ποιον θες να παίξεις όχι να ψάχνει τον κάθε άκυρο για να παίζεις δηλαδή κάτι σαν offline co-op campaign.

More
11 Jun 2017 01:19 #199666 by Πιέρρος Φουστέρης
Προσωπικά, ξεχώρισα το A Way Out, αν και ανησυχώ για τους ίδιους λόγους με τον Μάνο, μιας και, από την στιγμή που θα είναι online co-op, θα υπάρχουν πολλά προβλήματα (αποσύνδεση δικτύου, ανικανότητα συμπαίκτη κτλ.). Επίσης, το νέο DLC του Battlefield φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, όπως και το νέο Need for Speed, ασχέτως αν δεν είμαι fan των Racing. Πολύ καλή η EA, δεν με απογοήτευσε όσο περίμενα. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Jun 2017 13:02 - 12 Jun 2017 12:36 #199668 by Angel
Replied by Angel on topic E3 2017
Δυνατή η παρουσία της EA στην Ε3.

Το Battlefront απλά εντυπωσίασε σε τεράστιο βαθμό, ειδικά με τον οπτικό τομέα.Τα γραφικά εκπληκτικά!To Βattlefield επίσης πολύ δυνατό αλλα και το Need For Speed αν και έχω να ασχοληθώ με racing πολύ καιρό!Σίγουρα θα παρακολουθώ στενά το Star Wars γιατί πραγματικά φαίνεται υπέροχο.Ελπίζω να φτιάξουν τα αρνητικά που υπήρχαν στο πρώτο κεφάλαιο και να έχουμε επιτέλους εναν τίτλο άξιο του Star Wars ονόματος.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 12 Jun 2017 12:36 by Μάνος Γρυπάρης.

More
12 Jun 2017 01:19 - 12 Jun 2017 14:53 #199693 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2017
Ενα ματσο χαλια η e3 2017 της Microsoft μα ενα ματσο χαλια.

Εφτιαξε την δυνατοτερη κονσολα για να δειχνει παιχνιδια που μπορουν να παιξουν και στο ps2?

Τα μονα που εδειξε και πραγματικα αξιζαν ειναι τα
Αποκλειστικα:
Forza motorsport 7
&
ori 2.
Multi platform:
Metro exodus
Life is strange 2,
shadow war(Παρολο που εμενα δεν μ' αρεσουν αυτου του ειδους τα παιχνιδια)
&
anthem.
τιποτα αλλο κατα την γνωμη μου.

Μα καλα σε ολοκληρη την e3 2017 δεν εδειξε κατι ουσιωδες και το γυρισε στα παλια της παιχνιδια?
Τι να πω ελεος ποια ρε Microsoft ελεος.

Και περιμενει να πουλησει την "δυνατοτερη" τρομαρα της κονσολα με αυτα που εδειξε στην e3 2017?

Τι να πω για εμενα εχει ηδη νικησει η sony χωρις καν να κανει e3 2017 ας δειξει απλα την περσινη της καλυτερη απο τη φετινη της Microsoft ειναι.
Last edit: 12 Jun 2017 14:53 by Grigoris.

More
12 Jun 2017 01:58 #199700 by Βασιλης Γαλανος
Μια χαρά η Ε3 της Microsoft. Περίμενα περισσότερα αλλά και μόνο με τα Life is Strange και το Ori είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
12 Jun 2017 07:03 - 12 Jun 2017 07:04 #199726 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2017
Λες μια χαρα αυτη την press conference σοβαρα τωρα?
Τι να πω αν σου αρεσουν να παιζεις τοσο χαλια παιχνιδια στην δυνατοτερη κονσολα που υπαρχει εμενα προσωπικα δεν θα μ' αρεσε να δωσω 500 ευρω για να παιζω παιχνιδια που και το ps2 θα μπορουσε να παιξει στη πλειοψηφια τους εκτος απο 4-5.

Και να σου πω οτι το life is strange 2 δεν ειναι αποκλειστικο παιχνιδι το ξερεις ετσι.
Last edit: 12 Jun 2017 07:04 by Grigoris.

More
12 Jun 2017 10:21 - 12 Jun 2017 12:36 #199734 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic E3 2017
Εντυπωσιακή η Microsoft Press Conference. Λόγω του ανακοίνωσης της Xbox One X κονσόλας ανακοινώθηκαν πολλοί τίτλοι από διάφορες εταιρείες για να αναδειχθούν περισσότερο η 4k ανάλυση της. Όπως Assassin's Creed: Origin, Super Lucky’s Tale, Ori and the Will of the Wisps, State of Decay 2, Anthem και Metro Exodus.

Γενικώς η press conference είχε από όλα τα καλούδια και διάφορα είδη. Αναμένω τι θα δείξουν οι υπόλοιπες εταιρείες.
Last edit: 12 Jun 2017 12:36 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
12 Jun 2017 12:04 #199735 by Αγγελική Γοργορίνη
Απολαυστική η παρουσίαση της Microsoft. Ανακοινώθηκαν αρκετοί πολυαναμενόμενοι τίτλοι και προσωπικά είμαι πλήρως ικανοποιημένη με ό,τι είδα. Για να δούμε τι άλλα καλά θα δούμε στις υπόλοιπες παρουσιάσεις! Γενικά φαίνεται πως έχουμε πολύ δυνατή E3 φέτος.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης

More
12 Jun 2017 12:51 #199740 by Angel
Replied by Angel on topic E3 2017
Ένα πράγμα παιδιά έχω να πώ και απο οτι φαίνεται θα είναι το μότο της φετινής E3.Too many good games,not enough money :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.