Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2014

More
10 Jun 2014 10:23 #145602 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2014
Παιδια τις βρηκα ολες τις Press Conference και παραθετω τα λινκς παρακατω για οποιον θελει να τις δει.

Microsoft
[BBvideo 560,340:2rhjwv5h]
[/BBvideo:2rhjwv5h]

Sony

Ubisoft

Ea

Μολις ειδα την ms E3 2014 pres conference και τα μονα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παιχνιδια που μ' αρεσαν ηταν τα:

και

Ολα τα αλλα παιχνιδια που εδειξαν ειτε ειναι multiplatform, ειτε δεν μου κινησαν και τοσο το ενδιαφερον οποτε η ms απο εμενα τουλαχιστον για το 2014 δεν εδειξε και τιποτα το τρομερο για να μην πω καν οτι δεν εδειξε τιποτα για να συναγωνιστη το virtual reality morpeus περιφερειακο της sony ετσι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2014 21:06 #145640 by Παντελής Δασκαλέλος

Manos wrote:

Lordwinter wrote: θεωρώ χειρότερη την press conference της Ubisoft. Με εξαίρεση το Rainbow Six Siege δεν είδα τίποτα καινούργιο. Καλό και άγιο το Far Cry 4, αλλά είναι sequel, το AC Unity είναι και πάλι μία από τα ίδια. Τα casual games δεν θα τα σχολιάσω καν.

Τέλος πάμε στην Microsoft, η οποία έδωσε την καλύτερη press conference της των τελευταίων ετών, καθώς οι ανακοινώσεις είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη αρχίσει η εκδήλωση. Δεύτερη σεζόν για το Killer Instinct, app για τα achievements και δηλώσεις σχετικά με τα επερχόμενα updates στο Titanfall. Από exclusives είδαμε Sunset Overdrive, Crackdown, Fable Legends, ολίγον από Halo 5, Forza Horizon 2, Scalebound και Phantom Dust. Τα δύο τελευταία είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που πέρασε στο ντούκου είναι η ιδέα μου ή σε όλα τα επερχόμενα games θα δούμε exclusive content ή timed exclusive dlc στο Xbox One; Ακόμη και η Ubisoft που παραδοσιακά συμβαδίζει με την Sony ανακοίνωσε timed exclusive περιεχόμενο για το The Division στο Xbox One. Προσωπικά ξενέρωσα με τα indie games αν και κάνα δύο φάνηκαν ενδιαφέροντα. Φοβάμαι πάντως μην καταντήσει το Xbox One τίγκα στα indies όπως το PS4. Κάποιοι φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

Αν πιάσουμε τα games ένα προς ένα η Ubisoft για μένα έχει μερικούς A τίτλους όπως 1)Τα Rainbow Six: Siege (το damage model εντυπωσίασε), 2)The Division, 30Far Cry 4 και 4)AC Unity (σταθερές αξίες με εκατομμύρια πωλήσεις όσα sequels κι αν βγάλουν, το Far Cry 4 δεν είναι τόσο κορεσμένο)

Από την Microsoft προσωπικά κράτησα 1)The Crackdown, 2)Halo 5, 3)Scalebound. Το Forza Horizon 2 θα είναι πιστεύω χειρότερο του Forza 5 και του πρώτου Forza Horizon. Τα Horizon μου θύμιζαν...spin-off με το open-road racing στοιχείο και το ότι κάνεις stunts, καταστρέφεις περιουσίες κτλ. Δεν είναι "αυθεντικό" Forza οπότε δεν πάει για game πρώτης γραμμής. Το Phantom Dust είναι πολύ νωρίς για να το κρίνουμε με αυτό το τρέιλερ. Γι' αυτό και έβαλα την Ubisoft στην κορυφή των προτιμήσεων. Sequel στο sequel? Ναι αλλα θα πουλησει περισσοτερα από την MS πιστεύω.

Όσο για την Sony, από τα ήδη γνωστά κρατάμε τα Uncharted 4 και The Order: 1886.
Από τις νέες ανακοινώσεις, το LittleBigPlanet 3 και το Bloodborne (αν τελικά θα είναι exclusive) πιστεύω ότι θα αξίζουν. Ratchet & Blank: The Movie μου φάνηκε ψιλοδευτεράτζα. Η Sony επίσης κέρδισε κατά κράτος στα free-to-play και τα indie, για όποιον...ασχολείται. Απογοήτευσε γιατί δεν είπε τίποτα για God of War 4, Shadow of the Beast, The Last Guardian, το νέο video game της Quantic Dream κτλ. Εχουμε μεσα 2014 και οι κάτοχοι PS4 ήθελαν να ακούσουν κάτι. Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρονται πολλοί για timed exclusive και αποκλειστικό In-game περιεχόμενο. Πήξαμεπια.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες οι κάτοχοι του PS4 δεν θα δουν κάποιο exclusive A ποιότητας. Πάντως τόσο αυτοί όσο και οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν πολύ καλά multiplatform, με τη διαφορά ότι το 90% εξ αυτών θα έρθουν και σε PC. Far Cry 4, AC Unity, FIFA 15, Batman Arkham Knight...μετά απορούν γιατί οι κονσόλες 8ης γενιάς δεν έχουν τις πωλήσεις που είχε η 6η και η 7η γενιά. Μα όταν την 2η χρονιά σου δεν έχεις δυνατά exclusives ποιος ο λόγος να αγοράσεις κονσόλα;

Για να δούμε τι θα μας πει και η Nintendo.

Σχετικά με το Forza Horizon 2 νομίζω ότι μόνο κατά την άποψή σου δεν πάει για game πρώτης γραμμής, μερικά εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο νομίζω θα έχουν διαφορετική άποψη. Για το Phantom Dust επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη, ναι μεν δεν κρίνουμε από το τρέιλερ, αλλά μιλάμε για ένα reboot των καλυτέρων exclusives του πρώτου Xbox. Στην E3 δεν μπορούμε να κρίνουμε πως θα είναι ένα παιχνίδι άλλωστε, κρίνουμε το μέγεθος και το ειδικό βάρος που έχει μία ανακοίνωση νέου τίτλου.

Όσον αφορά με την Ubisoft καλό το Rainbow Six Siege αλλά δεν φτάνει. Τα The Division και The Crew τα είδαμε και πέρυσι. Sorry AC φέτος δεν θα πάρω.

Στην Sony τώρα εμένα με πήρε ο ύπνος, καθώς πέρα από το Bloodborne δεν τρελάθηκα, αν και δεν θα κρύψω ότι είναι το game που περιμένω περισσότερο από τα υπόλοιπα που παρουσιάστηκαν σε όλη την E3. Να προσθέσω ότι μέσα στο 2014 δεν θα δούμε exclusive για το PS4 πέρα από το DriveClub, το οποίο αν θεωρείς το Forza Horizon 2 δεύτερης γραμμής, αυτό πάει για τρίτη. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας δείξουν νέο τρέιλερ. Η Sony επίσης με απογοήτευσε για την παντελή έλλειψη υποστήριξης στο PS Vita.

More
11 Jun 2014 03:47 #145648 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2014
Οπως ειπα και στο live πάντως, η Ubisoft έχει πιο πολλά "σιγουράκια".
1)Rainbow Six: Siege: Το καλύτερο damage model που έχουμε δει. Οι τοίχοι καταστρέφονται τελείως. Οι τρύπες δεν σταματούν. Από πλευράς γραφικών επίσης άρτιο.
2)Far Cry 4: Το σιγουράκι! Χιόνια, άλλο κλίμα, άλλη δράση, το open world στοιχείο θα μετρήσει, έστω το ίδιο πρόσωπο να παρουσιάσει στο gameplay με άλλα items, θα είναι επίσης τεράστιο κεφάλαιο.
3)Assassin's Creed: Unity: Θα πουλήσει κάτι εκατομμύρια. Γαλλική επανάσταση, εναλλακτικό σενάριο, θα ξεζουμιστεί το franchise δεν έχει σημασία. Θα το ευχαριστηθούμε.
4)The Division: Το MMO που περιμένουμε πολλοί το 2015, μεταξύ τους κι εγώ.
5)The Crew: Δείχνει υποσχόμενο racing.

Η Ubi ανακοίνωσε μόνο ένα καινούργιο game αλλά τουλάχιστον σε αυτή τη σεζόν, μπορεί να μην έχει το Halo 5 που έχει η Microsoft (και που θα βγει Β' εξάμηνο 2015 περίπου) αλλά απέναντι σε αυτό, το Crackdown και το Forza Horizon, δικαιούνται να θεωρεί ότι στα Action και τα MMO έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την Microsoft. Ναι μεν το Halo 5 αναμένεται καλύτερο του Far Cry 4 και του Rainbow Six: Siege αλλά τα 2 όπλα στη φαρέτρα μετράνε. Ναι μεν το Forza Horizon 2 αναμένεται καλύτερο από το The Crew αλλά ποτέ δεν ξέρεις. + AC Unity και The Division, δύο βέλη που η Microsoft δεν έχει στη φαρέτρα της. Το Crackdown ποτέ δεν ήταν blockbuster (προσωπικά το είχα κλείσει στη μία ώρα όταν το έπαιξα τότε) και τέλος το Scalebound...εντάξει τώρα, πιστεύουμε ότι η Platinum Games εκτός του Bayonetta 1 έχει βγάλει κάτι άλλο της προκοπής; Τόσο κράξιμο είχε φάει με το Metal Gear Rising: Revengeance. Πρώτης γραμμής δεν την λες πάντως.

[BBvideo 560,340:3k8p3cp2]
[/BBvideo:3k8p3cp2]

Τέλος, για το 2014, η χρονιά θα είναι άκρως ανησυχητική για το PS4, αφού δεν υπάρχει κανένα δυνατό exclusive μέχρι τον Δεκέμβριο. Τα πάντα όλα indie. Να δούμε τι θα δείξει η Sony στην Gamescom την οποία αρχίζουν να σνομπάρουν τελευταία οι publishers κάθε χρόνο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)