Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zaratoth wrote: Ελπίζω να μάθουμε επιτέλους τίποτα για το Mass Effect 4.
Της Ubisoft την κατεβαζεις με το Free Studio.fits79 wrote: Παιδια υπαρχει κανενα λινκ να κατεβασουμε όλοκληρες ολες τις pres conference ολων των γνωστων εταιριων σε full hd??
Κυριως των
Sony, Microsoft, Ubisoft, Ea κ.τ.λ.
Αν πιάσουμε τα games ένα προς ένα η Ubisoft για μένα έχει μερικούς A τίτλους όπως 1)Τα Rainbow Six: Siege (το damage model εντυπωσίασε), 2)The Division, 30Far Cry 4 και 4)AC Unity (σταθερές αξίες με εκατομμύρια πωλήσεις όσα sequels κι αν βγάλουν, το Far Cry 4 δεν είναι τόσο κορεσμένο)Lordwinter wrote: θεωρώ χειρότερη την press conference της Ubisoft. Με εξαίρεση το Rainbow Six Siege δεν είδα τίποτα καινούργιο. Καλό και άγιο το Far Cry 4, αλλά είναι sequel, το AC Unity είναι και πάλι μία από τα ίδια. Τα casual games δεν θα τα σχολιάσω καν.
Τέλος πάμε στην Microsoft, η οποία έδωσε την καλύτερη press conference της των τελευταίων ετών, καθώς οι ανακοινώσεις είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη αρχίσει η εκδήλωση. Δεύτερη σεζόν για το Killer Instinct, app για τα achievements και δηλώσεις σχετικά με τα επερχόμενα updates στο Titanfall. Από exclusives είδαμε Sunset Overdrive, Crackdown, Fable Legends, ολίγον από Halo 5, Forza Horizon 2, Scalebound και Phantom Dust. Τα δύο τελευταία είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που πέρασε στο ντούκου είναι η ιδέα μου ή σε όλα τα επερχόμενα games θα δούμε exclusive content ή timed exclusive dlc στο Xbox One; Ακόμη και η Ubisoft που παραδοσιακά συμβαδίζει με την Sony ανακοίνωσε timed exclusive περιεχόμενο για το The Division στο Xbox One. Προσωπικά ξενέρωσα με τα indie games αν και κάνα δύο φάνηκαν ενδιαφέροντα. Φοβάμαι πάντως μην καταντήσει το Xbox One τίγκα στα indies όπως το PS4. Κάποιοι φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.