Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2014

More
12 May 2014 19:40 #144548 by Νικολής Ασημάκης
Ελπίζω να μάθουμε επιτέλους τίποτα για το Mass Effect 4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2014 20:50 #144555 by Jester
Replied by Jester on topic E3 2014

Zaratoth wrote: Ελπίζω να μάθουμε επιτέλους τίποτα για το Mass Effect 4.

To ευαίσθητο σε rumors αυτάκι μου αλίευσε πρόσφατα από το χάος του διαδικτύου αρκετά νεάκια για το νέο Mass Effect (μάλλον με την ονομασία Contact όπως μπορείς να διαβάσεις στον προηγούμενο σύνδεσμο). Νομίζω ότι θα είναι ένας από τους τίτλους για τους οποίους θα δούμε πράγματα από την ΕΑ στην επερχόμενη Ε3, δεδόμενου ότι ο Yanick Roy, διευθυντής του Montreal studio της Bioware σχολίασε πρόσφατα ότι το παιχνίδι βρίσκεται περίπου στη μέση της ανάπτυξής του.

Πάντως, ως λάτρης της πρώτης τριλογίας, συμμερίζομαι την αγωνία σου!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
07 Jun 2014 00:19 #145453 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2014
Παρακολουθήστε την E3 ζωντανά από το PS4 σας με το E3 2014 app που κυκλοφορεί στο PlayStation Network.
[BBvideo 560,340:1ceoxba8]
[/BBvideo:1ceoxba8]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jun 2014 17:46 #145546 by Antonis Kioseloglou
Replied by Antonis Kioseloglou on topic E3 2014
Οι ώρες μετρούν αντίστροφα,για να δούμε.
Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολύ καλά πράγματα από όλους.Sony,Microsoft και Ubisoft πιστεύω ότι θα παρουσιάσουν εντυπωσιακά games.
Από την άλλη η Activision πέρα από το Destiny δεν έχει κάτι καλό,η Nintendo βασίζεται σε ίδιες σειρές εδώ και δεκαετίες και έχει ξεμείνει από ιδέες και η Take Two...κλασικά δεν ανακοινώνει τίποτα γιατί έχει την κλασική στριμμένη πολιτική της.

Επιτέλους Xbox One χωρίς Kinect.Τα casual games και η λογική "Αγοράζω κονσόλα για να βλέπω tv shows" θα θαφτούν στην άμμο οριστικά.Όχι ότι περιμέναμε ποτέ να κάνουν πωλήσεις οι κονσόλες για αυτούς τους δύο λόγους.

More
09 Jun 2014 17:47 #145547 by Αλκμήνη Καζάνα
Replied by Αλκμήνη Καζάνα on topic E3 2014
Άντε να δούμε τι καινούργιο θα βγεί φέτος :) πολύ πράμααα

More
09 Jun 2014 22:58 #145556 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2014
Παιδια υπαρχει κανενα λινκ να κατεβασουμε όλοκληρες ολες τις pres conference ολων των γνωστων εταιριων σε full hd??

Κυριως των
Sony, Microsoft, Ubisoft, Ea κ.τ.λ.

More
10 Jun 2014 02:30 #145566 by Μάνος Γρυπάρης
Μέχρι τώρα ισχύουν τα εξής. Η Microsoft ξεκίνησε θετικά με Crackdown, Sunset Overdrive και νέα Halo αν και από το Halo 5 περίμενα να δω κάποια πράγματα. Μιας και θα βγει στο Β' Εξάμηνο 2015, ότι έχουν το φυλάνε για την E3 2015.

Η Electronic Arts με απογοήτευσε. Battlefield: Hardline και από εκεί και πέρα...λίγο Fifa 15 που κλασικά θα το τιμήσουμε και λίγο "αντιγράφω δράκους του Skyrim για λογαριασμό του Dragon Age": Sequel στο sequel. Sims 4, Madden...NFL...κλασικές αμερικανιές...WHO CARES? Πραγματικά όπως πάει η E3 θα αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις. Το Mass Effect 4 αποκλείεται να το δούμε μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι οπότε αρκεστήκαμε στο τρέιλερ. Κάτι είναι κι αυτό.

Όσο για την Ubisoft, στην gaming βιομηχανία τα δεδομένα των publishers αλλάζουν από την μία χρονιά στην άλλη. Αν κοιτάξει κανείς την EA press conference και την συγκρίνει με αυτή της Ubisoft, τότε η πρώτη θα πρέπει σίγουρα να προβληματιστεί. Οι γάλλοι κέρδισαν για άλλη μια φορά την παράσταση και μπορουν να υπερηφανεύονται ότι έχουν ίσως τα πιο δυνατά επερχόμενα games στην έκθεση μέχρι στιγμής, χωρίς να έχουμε δει ακόμη την συνέντευξη τύπου (κυρίως) της Sony και της Nintendo.

Οι γάλλοι έκαναν παππάδες πάντως με AC Unity, The Division, The Crew, Far Cry 4 και Rainbow Six: Siege κερασακι στην τούρτα. Μα τι άλλο να ζητήσει κάποιος?

Το μπαλάκι πλέον στη Sony. Για να δούμε πόσους άσσους στο μανίκι θα κρύβουν οι ιάπωνες φέτος? Αν μας δείξουν gameplay video από Shadow of the Beast, Uncharted 4, God of War 4 και το Dark Sorcerer της Quantic Dream θα κάνουν την διαφορά. Θα χρειαστούν ηχηρά ονόματα πάντως. Μακάρι να γινόταν κανένα θαύμα και να ανακοίνωναν Crash Bandicoot όπως πολλοί θέλουμε (αποκλείεται αλλά λέμε τώρα).

fits79 wrote: Παιδια υπαρχει κανενα λινκ να κατεβασουμε όλοκληρες ολες τις pres conference ολων των γνωστων εταιριων σε full hd??

Κυριως των
Sony, Microsoft, Ubisoft, Ea κ.τ.λ.

Της Ubisoft την κατεβαζεις με το Free Studio.
Για τις αλλες δες αυτο για να τις κατεβασεις μεσω Twitch.
www.twitchtools.com/video-download.php

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Jun 2014 02:43 #145569 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ θα διαφωνήσω με τον φίλτατο Μάνο, καθότι θεωρώ χειρότερη την press conference της Ubisoft. Με εξαίρεση το Rainbow Six Siege δεν είδα τίποτα καινούργιο. Καλό και άγιο το Far Cry 4, αλλά είναι sequel, το AC Unity είναι και πάλι μία από τα ίδια. Τα casual games δεν θα τα σχολιάσω καν.

Ανάλογες εντυπώσεις μου προκάλεσε και η Electronic Arts, αν και θεωρώ ότι η ανακοίνωση της έναρξης της Closed Beta του Battlefield Hardline έσωσε την παρτίδα. Βέβαια και εδώ επικράτησε η λογική των sequels, αν και το Dragon Age: Inquisition δείχνει υποσχόμενο.

Τέλος πάμε στην Microsoft, η οποία έδωσε την καλύτερη press conference της των τελευταίων ετών, καθώς οι ανακοινώσεις είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη αρχίσει η εκδήλωση. Δεύτερη σεζόν για το Killer Instinct, app για τα achievements και δηλώσεις σχετικά με τα επερχόμενα updates στο Titanfall. Από exclusives είδαμε Sunset Overdrive, Crackdown, Fable Legends, ολίγον από Halo 5, Forza Horizon 2, Scalebound και Phantom Dust. Τα δύο τελευταία είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που πέρασε στο ντούκου είναι η ιδέα μου ή σε όλα τα επερχόμενα games θα δούμε exclusive content ή timed exclusive dlc στο Xbox One; Ακόμη και η Ubisoft που παραδοσιακά συμβαδίζει με την Sony ανακοίνωσε timed exclusive περιεχόμενο για το The Division στο Xbox One. Προσωπικά ξενέρωσα με τα indie games αν και κάνα δύο φάνηκαν ενδιαφέροντα. Φοβάμαι πάντως μην καταντήσει το Xbox One τίγκα στα indies όπως το PS4. Κάποιοι φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

More
10 Jun 2014 04:13 #145597 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2014
Οχι δεν θελω απο twitch θελω την καθαρη full hd press conference των
Ms, Sony, Ubisoft, Ea κ.α.

More
10 Jun 2014 06:35 #145600 by Μάνος Γρυπάρης

Lordwinter wrote: θεωρώ χειρότερη την press conference της Ubisoft. Με εξαίρεση το Rainbow Six Siege δεν είδα τίποτα καινούργιο. Καλό και άγιο το Far Cry 4, αλλά είναι sequel, το AC Unity είναι και πάλι μία από τα ίδια. Τα casual games δεν θα τα σχολιάσω καν.

Τέλος πάμε στην Microsoft, η οποία έδωσε την καλύτερη press conference της των τελευταίων ετών, καθώς οι ανακοινώσεις είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη αρχίσει η εκδήλωση. Δεύτερη σεζόν για το Killer Instinct, app για τα achievements και δηλώσεις σχετικά με τα επερχόμενα updates στο Titanfall. Από exclusives είδαμε Sunset Overdrive, Crackdown, Fable Legends, ολίγον από Halo 5, Forza Horizon 2, Scalebound και Phantom Dust. Τα δύο τελευταία είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που πέρασε στο ντούκου είναι η ιδέα μου ή σε όλα τα επερχόμενα games θα δούμε exclusive content ή timed exclusive dlc στο Xbox One; Ακόμη και η Ubisoft που παραδοσιακά συμβαδίζει με την Sony ανακοίνωσε timed exclusive περιεχόμενο για το The Division στο Xbox One. Προσωπικά ξενέρωσα με τα indie games αν και κάνα δύο φάνηκαν ενδιαφέροντα. Φοβάμαι πάντως μην καταντήσει το Xbox One τίγκα στα indies όπως το PS4. Κάποιοι φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

Αν πιάσουμε τα games ένα προς ένα η Ubisoft για μένα έχει μερικούς A τίτλους όπως 1)Τα Rainbow Six: Siege (το damage model εντυπωσίασε), 2)The Division, 30Far Cry 4 και 4)AC Unity (σταθερές αξίες με εκατομμύρια πωλήσεις όσα sequels κι αν βγάλουν, το Far Cry 4 δεν είναι τόσο κορεσμένο)

Από την Microsoft προσωπικά κράτησα 1)The Crackdown, 2)Halo 5, 3)Scalebound. Το Forza Horizon 2 θα είναι πιστεύω χειρότερο του Forza 5 και του πρώτου Forza Horizon. Τα Horizon μου θύμιζαν...spin-off με το open-road racing στοιχείο και το ότι κάνεις stunts, καταστρέφεις περιουσίες κτλ. Δεν είναι "αυθεντικό" Forza οπότε δεν πάει για game πρώτης γραμμής. Το Phantom Dust είναι πολύ νωρίς για να το κρίνουμε με αυτό το τρέιλερ. Γι' αυτό και έβαλα την Ubisoft στην κορυφή των προτιμήσεων. Sequel στο sequel? Ναι αλλα θα πουλησει περισσοτερα από την MS πιστεύω.

Όσο για την Sony, από τα ήδη γνωστά κρατάμε τα Uncharted 4 και The Order: 1886.
Από τις νέες ανακοινώσεις, το LittleBigPlanet 3 και το Bloodborne (αν τελικά θα είναι exclusive) πιστεύω ότι θα αξίζουν. Ratchet & Blank: The Movie μου φάνηκε ψιλοδευτεράτζα. Η Sony επίσης κέρδισε κατά κράτος στα free-to-play και τα indie, για όποιον...ασχολείται. Απογοήτευσε γιατί δεν είπε τίποτα για God of War 4, Shadow of the Beast, The Last Guardian, το νέο video game της Quantic Dream κτλ. Εχουμε μεσα 2014 και οι κάτοχοι PS4 ήθελαν να ακούσουν κάτι. Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρονται πολλοί για timed exclusive και αποκλειστικό In-game περιεχόμενο. Πήξαμεπια.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες οι κάτοχοι του PS4 δεν θα δουν κάποιο exclusive A ποιότητας. Πάντως τόσο αυτοί όσο και οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν πολύ καλά multiplatform, με τη διαφορά ότι το 90% εξ αυτών θα έρθουν και σε PC. Far Cry 4, AC Unity, FIFA 15, Batman Arkham Knight...μετά απορούν γιατί οι κονσόλες 8ης γενιάς δεν έχουν τις πωλήσεις που είχε η 6η και η 7η γενιά. Μα όταν την 2η χρονιά σου δεν έχεις δυνατά exclusives ποιος ο λόγος να αγοράσεις κονσόλα;

Για να δούμε τι θα μας πει και η Nintendo.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)