Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το GameWorld στη ΔΕΘ

More
05 Sep 2013 23:52 #131697 by Χριστιάνα Θάνου
Εμεις οι συντακτες θα κατεβουμε στις 13/9 αλλα το περιπτερο μας θα λειτουργει μεσω του community support από τις 7/9.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2013 00:15 #131927 by Φώτης
Παίδες,να ρωτήσω. Την Κυριακή,15/9, θα έχουμε ματσάκια FIFA ή μόνο το Σάββατο;

More
09 Sep 2013 12:47 #131961 by Βασίλης Καμακάρης

FotisOL wrote: Παίδες,να ρωτήσω. Την Κυριακή,15/9, θα έχουμε ματσάκια FIFA ή μόνο το Σάββατο;

Μπορείς να ρωτήσεις εδώ .

More
09 Sep 2013 14:02 #131968 by Φώτης

Vasilis wrote:

FotisOL wrote: Παίδες,να ρωτήσω. Την Κυριακή,15/9, θα έχουμε ματσάκια FIFA ή μόνο το Σάββατο;

Μπορείς να ρωτήσεις εδώ .

Το Πρωτάθλημα FIFA του eGaming έγινε χθες. Εγώ ρωτάω πιο συγκεκριμένα,για το Gameworld. Το Σάββατο,14/9 αναγράφεται ότι θα γίνουν αναμετρήσεις 1 v 1 με τους συντάκτες,αλλά το Σάββατο δε θα μπορέσω να έρθω εγώ. Οπότε ρωτάω,την Κυριακή,που ίσως με βολέψει να κατεβώ Θεσσαλονίκη, θα γίνουν αναμετρήσεις στα ίδια παιχνίδια με το Σάββατο;

More
09 Sep 2013 15:07 #131977 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν έχουμε κανονίσει ακόμα κάποια μορφή πρωταθλήματος γιατί δεν υπάρχουν στάνταρ διαθέσιμα ελεύθερα PC ή κονσόλες αφού δίνεται προτεραιότητα στα μεγάλα τουρνουά του EGaming και όχι στου GameWorld. Θα υπάρχουν αναμετρήσεις 1vs1 με συντάκτες του Gameworld. Πολύ απλά πηγαίνετε στο περίπτερο ζητάτε από συντάκτη να παίξετε μαζί του και αν κερδίσετε τσιμπάτε κατευθείαν το δωράκι που θέλετε. Αν μπορούμε να στήσουμε τουρνουά το ΠΣΚ θα το κανονίσουμε επιτόπου και θα ενημερώσουμε σε έναν άσπρο πίνακα που θα αναρτήσουμε στο περίπτερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Sep 2013 19:30 #132049 by Αντώνης Κονδύλης
Θα είμαι εκεί το Σάββατο