Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το GameWorld στη ΔΕΘ

More
04 Sep 2013 21:46 #131643 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
Μήπως ξέρει κάποιος αν στους διαγωνισμούς θα υπάρχει και Mortal Kombat?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Sep 2013 21:56 #131645 by Βασίλης Καμακάρης

Vagg99 wrote: Μήπως ξέρει κάποιος αν στους διαγωνισμούς θα υπάρχει και Mortal Kombat?

Όχι, άλλα έχει το Injustice που είναι από τους δημιουργούς του Mortal Kombat. Ίδια λογική έχει.

More
05 Sep 2013 00:30 #131653 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
ξέρει κανείς αν γίνεται να πάρει κάποιος μέρος σε παραπάνω από ένα τουρνουά?

More
05 Sep 2013 01:11 #131654 by Βασίλης Καμακάρης

Vagg99 wrote: ξέρει κανείς αν γίνεται να πάρει κάποιος μέρος σε παραπάνω από ένα τουρνουά?

Φαντάζομαι πως ναι.

More
05 Sep 2013 01:45 #131657 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Lordwinter wrote: Μετά προβλέπεται τρελό ξεφάντωμα Berlin ελπίζω μόνο να το πετύχουμε ανοιχτό, προετοιμάστε τα στομάχια σας καταλλήλως γιατί θα γίνουμε κουνουπίδια από το ποτό. Όσο για το event θα δώσουμε δυναμικό παρών και προσωπικά ελπίζω και αρκετοί Αθηναίοι gamers να σκάσουν μύτη γιατί τέτοιες προσπάθειες απαιτούν την συμμετοχή όλων ώστε να καθιερωθούν και να γίνουν θεσμός.

Έλα ρεεεεε...θέλω και εγώ Berlin!!

More
05 Sep 2013 02:55 #131663 by Μάνος Γρυπάρης

Vagg99 wrote: ξέρει κανείς αν γίνεται να πάρει κάποιος μέρος σε παραπάνω από ένα τουρνουά?

Ναι, μπορείτε να συμμετέχετε σε όσα τουρνουά θέλετε στο eGaming και φυσικά να παίζετε μαζί μας όσες φορές θέλετε για να πάρετε δωράκια.

Απλά ανάλογα με την ουρά θα πρέπει να πάτε στο τέλος, να παίξουν όλοι και μετά ξανά εσείς. Θα πηγαίνει rotation δηλαδή. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Sep 2013 14:47 #131674 by Fanis
Replied by Fanis on topic Το GameWorld στη ΔΕΘ
Για ροκάδικο που ψάχνετε Θεσσαλονίκη διάβασα, το Dizzy στα λαδάδικα :)

Και βρε παιδιά κάντε και κανά τουρνουά για DotA 2 την αφήνετε παραπονεμένη.. :(

More
05 Sep 2013 15:34 #131679 by Παντελής Δασκαλέλος

rjhe wrote:

Lordwinter wrote: Μετά προβλέπεται τρελό ξεφάντωμα Berlin ελπίζω μόνο να το πετύχουμε ανοιχτό, προετοιμάστε τα στομάχια σας καταλλήλως γιατί θα γίνουμε κουνουπίδια από το ποτό. Όσο για το event θα δώσουμε δυναμικό παρών και προσωπικά ελπίζω και αρκετοί Αθηναίοι gamers να σκάσουν μύτη γιατί τέτοιες προσπάθειες απαιτούν την συμμετοχή όλων ώστε να καθιερωθούν και να γίνουν θεσμός.

Έλα ρεεεεε...θέλω και εγώ Berlin!!

Berlin, slammers και τα μυαλά στα κάγκελα. Έχω ξεχάσει το όνομά μου εγώ εκεί μέσα και ένα εισητήριο μετ' επιστροφής για Καβάλα.

More
05 Sep 2013 18:27 - 16 Apr 2017 03:20 #131682 by Μάνος Γρυπάρης
Παρουσία από 7/9
Σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να έχουμε παρουσία στη ΔΕΘ από τις 7 Σεπτεμβρίου. Επειδή όμως εγώ, ο Παντελής και η Χριστιάνα δεν θα είμαστε πάνω, θέλουμε να δούμε ποιοι μπορείτε από Θεσσαλονίκη να μας βοηθήσετε. Σε αντάλλαγμα θα έχετε από ένα free pass ο καθένας για όλες τις ημέρες.

Ο Φίλιππος (Aliengoa) θα βρίσκεται εκεί το πρώτο Σαββατοκύριακο, αρκεί να υπάρχουν άτομα να τον πλαισιώσουν. Κάντε με add στο Facebook αλλά και τον Φίλιππο για να σας πούμε λεπτομέρειες. Οι ημέρες και ώρες που θα θέλαμε παρουσία στο περίπτερό μας είναι:
Σάββατο 7/9: 10:00-22:00 (κυρίως στο 13:00-21:00)
Κυριακή 8/9: 10:00-22:00 (κυρίως στο 13:00-21:00)
Καθημερινές
η έκθεση ανοίγει 16:00, οπότε όσοι μπορείτε στο 16:00-21:00 επίσης ευπρόσδεκτο. Ακομα και για 2-3 ώρες αν μπορείτε δεν έχει σημασία αρκεί να βοηθήσετε. Επίσης οι ημέρες που μας ενδιαφέρουν κυρίως είναι 7 και 8 Σεπτεμβρίου (1ο Σαββατοκύριακο δηλαδή) και βέβαια Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, από το πρωί στις 16:00 μέχρι να έρθουμε στις 20:00 περίπου.

Θα μπορέσετε να έχετε free pass για εσάς και τους φίλους σας για όλες τις ημέρες του event. Φυσικά αρκεί να είστε ήδη μέλος του GameWorld.

Στείλτε email στο info [ατ] gameworld.gr ή κάντε με add στο Skype στο hardcoregr [ατ] yahoo.com για λεπτομέρειες.

Τι βοήθεια χρειαζόμαστε
Απλά να βρίσκεστε στο περίπτερο του GameWorld και να επικοινωνείτε με τον κόσμο σε περίπτωση που θέλει να ενημερωθεί για το site. Αρκεί να έχετε μαζί το laptop σας ή την φορητή σας κονσόλα. Φυσικά μπορείτε να βλέπετε την έκθεση, να συμμετέχετε σε τουρνουά κτλ. αλλά θα θέλαμε κατά βάση να υπάρχουν μονίμως έστω 2 άτομα στο περίπτερο ώστε να μπορούμε να το κρατήσουμε από την αρχή.

Ελπίζουμε να έχουμε την στήριξή σας σε αυτό καθότι το event είναι 9ήμερο.

Ευχαριστούμε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2017 03:20 by Μάνος Γρυπάρης.

More
05 Sep 2013 23:25 #131696 by Αποστόλης Αναστασίου
Τελικά τι θα κάνετε ; Θα κατεβείτε 7 ή στις 13 ;; Πάντως θα χαρώ πολύ να σας δω ... πάντως εξελίσσεστε σαν την τεχνολογία , εξαιρετικά γρήγορα ... ! Μόνο εσείς launch-άρετε τόσα πολλά events !

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.