Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Comic-Con 2013

More
21 Jul 2013 16:08 #128840 by Νικόλας Μαρκόγλου
Από όσο γνωρίζω ο Batman που θα προωθήσουν πλέον θα είναι κάποιας νέας ταινίας και όχι αυτός που μας γνώρισε ο Christopher Nolan, καθώς έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι το σύμπαν του Batman που έφτιαξε τέλειωσε με το The Dark Knight Rises. Δε θα αργήσουμε πιστεύω να ακούσουμε για reboot (ήμαρτον) του Batman, ο οποίος πιθανότατα θα καταλήξει στην Justice League με τον Superman που είδαμε στο Man of Steel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2013 17:55 #128841 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Comic-Con 2013
Τελικά έχω απορία, ο David Goyer είναι καλός ή κακός σεναριογράφος (θα γράψει και το επόμενο Man of Steel); Τα 2 πρώτα Batman και το Man of Steel είχαν αξιοπρεπές σενάριο και το Davinci's Demons που ταν ουσιαστικά δικό του παιδί ήταν πολύ καλό.

Από την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας σεναριογράφος μπορεί να βγάλει σενάριο με περισσότερες τρύπες από βελγικό τυρί (αναφέρομαι στο Dark Knight Rises). Λέτε να φταίει ο Nolan2; Να έκανε αλλαγές στο τέλος που να κατέστρεψαν την ταινία; Προσωπικά, δεδομένου του πρόσφατου track record τους, πιο πιθανή μου φαίνεται αυτή η εκδοχή.

More
21 Jul 2013 18:20 #128842 by Νικόλας Μαρκόγλου
Τι να σου πω... εμένα το Man of Steel μου φάνηκε εντελώς παιδικό... Σκοτεινό ύφος (αλλά πολύ φλύαρο) και τελικά σενάριο που ήταν το ακριβώς αντίθετο με την όλη ατμόσφαιρα. Οι τελευταίες ατάκες του Superman πάντως... ήμαρτον...... όλη η αίθουσα γελούσε (να μην ρίξω και spoiler). Για το Dark Knight Rises θα συμφωνήσω πάντως. Όσο και αν μου άρεσε είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορείς να τα χωνέψεις ακόμα και για ταινία με υπερ-ήρωα.

More
21 Jul 2013 23:39 #128852 by Κώστας Λάβαρης
Χαχαχαχα τι θεός ο Tom Hiddleston.

[youtube:3o6tgt1r]
[/youtube:3o6tgt1r]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 Jul 2013 00:42 #128856 by Νικολής Ασημάκης
Γαμάτος ο τυπάς.