Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Comic-Con 2013

More
21 Jul 2013 13:45 #128815 by Κώστας Λάβαρης

Vasilis wrote: Ας την δω πρώτα και θα σου πω.

Στο Zaratoth πήγαινε.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2013 13:47 #128816 by Βασίλης Καμακάρης
Ξέρεις μια παράθεση δεν βλάπτει :P

More
21 Jul 2013 14:02 #128822 by Νικολής Ασημάκης

SirLvr wrote: Φυσικά και είδα την ταινία. Δεν είναι και καμιά τρομερή. Τουλάχιστον έχει δουλευτεί σωστά, αλλά μην μου πεις πως είναι καλύτερη από κάποια του Batman.

Είναι τρομερή ταινία. Δούλεψαν πολύ σωστά το background του χαρακτήρα καθώς και τον τρόπο παρουσίασής του. Είχαν από τις πιο επικές μάχες που έχω δει σε ταινία super ηρώων. Τα πρώτα 20 λεπτά στον Κρύπτον ήταν sci-fi με διαστημόπλοια και lasers με πίου πίου, τι άλλο θες; :P

Προσωπικά τη λάτρεψα. Και μεταξύ μας είναι απείρως ανώτερη από το Dark Knight Rises που όσο και να το χάρηκα όταν την είδα στο cinema, είχε σεναριακές τρύπες μεγαλύτερες από την τρύπα που τον έριξαν μέσα ως σακάτη.

Αναρωτιέμαι πραγματικά ποιον θα βάλουν ως Batman. Θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν τον Levitt σε φάση ότι το Superman διαδραματίζεται μετά την τρίτη ταινία Batman. Αν και θα έπρεπε να έχει περισσότερα easter eggs επ'αυτού.

More
21 Jul 2013 14:18 #128827 by Κώστας Λάβαρης

Τα πρώτα 20 λεπτά στον Κρύπτον ήταν sci-fi με διαστημόπλοια και lasers με πίου πίου, τι άλλο θες; :P

Αυτά είναι που δεν μου αρέσουν. χαχαχα Ότι έκαναν το reboot σε sci-fi στυλ. Και λογικό να γίνει έτσι από τη στιγμή που σκηνοθετούσε ο Snyder. Οι ταινίες του είναι εφέ. Και μόνο. Στο Batman υπάρχει χαρακτήρας για να χτίσεις πάνω του τις ταινίες. Βλέπεις ότι δεν παλεύει μόνο με τους εχθρούς αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό. Φαίνεται σε όλες τις ταινίες. Επίσης ο Levitt είναι κοντός για Batman. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jul 2013 14:25 #128830 by Νικολής Ασημάκης
Δηλαδή ο Superman δεν παλεύει τον ίδιο του τον εαυτό; Είναι ο ορισμός της έκφρασης "with great power comes great responsibility" κάτι το οποίο είναι διάχυτο στην ταινία, που προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους επειδή είναι ο μόνος που μπορεί. Α, και παρεπιπτόντως, ο Superman είναι εξωγήινος. Έρχεται από έναν πλανήτη με υπερβολικά προηγμένη τεχνολογία. Αν δεν δείξουν sci-fi σε αυτόν σε ποιον θα δείξουν. Δεν ήταν και τελείως εκτός τόπου. Είδαμε όλη την πτώση του Κρύπτον.

More
21 Jul 2013 14:43 #128832 by Κώστας Λάβαρης
Τώρα γιατί μου μπερδεύεις την Marvel; :D χαχαχαχαχαχαχαχα Αυτό που λες υπάρχει σε όλους τους ήρωες, ότι σε κάποια φάση φοβούνται μήπως αποτύχουν και δεν σώσουν τον κόσμο. Ακόμα και στο Arrow γίνεται αυτό. Εγώ σου λέω πως ο batman παλεύει με τον εαυτό του, το δικό του σκότος. Ο Batman είναι hero και antihero ταυτόχρονα. Κάνει κάτι κακό για καλό σκοπό. Δηλαδή δέρνει κόσμο (το οποίο είναι παράνομο, πίστεψέ με το έχω προσπαθήσει χαχαχαχ) για να αποδώσει δικαιοσύνη. Ο Superman είναι κλασσικός ήρωας. Σώζει κόσμο. Τέλος δεν σου λέω πως δεν έπρεπε να έχει sci-fi και φυσικά ήταν εντός τόπου, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jul 2013 15:05 #128833 by Νικολής Ασημάκης
Μα, δεν μίλησα πουθενά για τη Marvel. :S Και κλασικό ήρωα τον Superman στην ταινία δεν τον λες. Θυμήσου τι έγινε στο τέλος με τον Zod. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στα κόμιξ, μόνο σε παράλληλα σύμπαντα. Και πάει τον ήρωα σε διαφορετικά μονοπάτια από τα κλασικά.

More
21 Jul 2013 15:08 #128834 by Κώστας Λάβαρης
Είπα για τη Marvel επειδή είπες το "with great power.." :P Εντάξει η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί για μήνες. Όπως και να έχει και οι δύο ήρωες θα είναι στη ταινία και συμφωνούμε πως ο Levitt είναι κοντός για Batman. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jul 2013 15:30 #128836 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, αλλά άμα αποφασίσουν να το συνεχίσουν από το Dark Knight, εκτός και αν πάρουν πάλι τον Bale, ο Levitt είναι η μόνη λογική επιλογή καθώς υποτίθεται πως ο Bale τον αφήνει ως διάδοχο.

More
21 Jul 2013 15:34 #128837 by Κώστας Λάβαρης
Ο Bale δεν θα μπει στην ταινία γιατί είναι diva και σιγά μη δεχτεί να είναι δεύτερο βιολί..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.