Διαβάστε το άρθρο για όλα τα games που θα παρουσιαστούν στη φετινή Gamescom κάνοντας κλικ στο παρακάτω link:
Gamescom 2013: Τα games
Προσωπικά κι εγώ θαυμάζω την Ubisoft τα τελευταία χρόνια. Μας έχει δείξει πολύ όμορφα πράγματα και περιμένω να δω κι εγώ περισσότερο gameplay από τα games της και ειδικά από το Watch Dogs και το Child of Light που ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.
Αν η Microsoft ανακοινώσει πακέτο του Xbox One χωρίς το Kinect και σε χαμηλότερη τιμή, τότε πιστεύω ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις επιτέλους. Μπορεί να είναι ενάντια στη πολιτική που είχε σχεδιάσει για το Kinect, αλλά... πήρε πίσω και όσα είχε πει για τα always online και τα μεταχειρισμένα. Πιστεύω ότι θα την κάνει την κίνηση. Περιμένω να δω το καινούριο exclusive που θα ανακοινώσει. Ελπίζω να μην είναι το Fable 4. Δε ξέρω, αλλά μόνο το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τράβηξε. Εκτός και αν μιλάμε για ένα Fable όπως το είχε φανταστεί ο Peter Molyneux πριν κυκλοφορήσει το πρώτο game.
Ελπίζω να δείξουν κι άλλο gameplay από το Quantum Break. Είμαι πολύ μεγάλος fan των sci-fi παιχνιδιών/ταινιών/σειρών και το όλο σκηνικό στο οποίο βασίζεται το παιχνίδι μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κατακόρυφα. Από εκεί και πέρα, στην E3 2013 δεν είδαμε και πολλά πράγματα από το Kinect και ελπίζω να μείνει έτσι το πράγμα και στην Gamescom.
Η Electronic Arts καλό θα ήταν να δείξει gameplay του Fifa από τις Next Gen κονσόλες, να δούμε έτσι πού ακριβώς βρίσκεται και το PES 2014 σε σχέση με τον ανταγωνιστεί του. Από ότι φαίνεται, θα χορτάσουμε και με περισσότερο Titanfall, οπότε δε πιστεύω να μας αφήσει παραπονεμένους η EA.
Η Blizzard με αφήνει αδιάφορο φέτος, σε αντίθεση με την μικρή Astragon Software που θα δείξει Construction Simulator 2014 και Farming Simulator 2014. Ξέρω είμαι τρελός, αλλά αγαπώ τα simulation games περισσότερο από ένα expansion για το Diablo III