Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamescom 2013

More
22 Feb 2013 18:29 #120809 by eliminator
Gamescom 2013 was created by eliminator
H Nintendo στην Gamescom 2013

Μετά από την ευρωπαϊκή απουσία της πέρυσι, αποφάσισε να επιστρέψει!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2013 16:30 #123659 by Αντώνης Κονδύλης
Ώρα να επιστρέψει ο Μάριος,ελπίζω να έχουν κάτι να χτυπήσουν sony και microsoft

More
18 Aug 2013 19:14 #130597 by Κώστας Λάβαρης
Η Gamescom αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανία των video games στην Ευρώπη, αλλά και ανά την υφήλιο με βάση την προσέλευση του κόσμου. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι πέρυσι περισσότεροι από 275.000 επισκέπτες κατέκλυσαν την Κολωνία της Γερμανίας για να παρακολουθήσουν την έκθεση.

[youtube:3759s1s0]
[/youtube:3759s1s0]

Διαβάστε τι θα δούμε στη φετινή Gamescom .

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Aug 2013 18:35 #130643 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε live τις συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών από το GameWorld.

Microsoft: Showcase event (κλειστό) Τρίτη στις 11:30. Δεν θα προβληθεί live.

Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα games της Microsoft, κάποια gameplay videos, καθώς και πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Xbox One.

Electronic Arts press conference
Τρίτη στις 17:00

Αναμένουμε νεότερα για NFS, Fifa 14 και διάφορα άλλα games της EA. Φυσικά περιμένω προσωπικά και νέες σειρές.

Sony press conference
Τρίτη στις 20:00 και θα διαρκέσει τρεις ώρες.

Λέτε να δούμε επιτέλους έστω κάποιο teaser για Uncharted 4? Το Beyond Two Souls και το Gran Turismo 6 θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για το PS3. Για το PS4 όμως περιμένουμε πολλά νέα exclusives, όπως νέο game από τις Quantic Dream (δημιουργό του Heavy Rain και Beyond Two Souls) και από την Media Molecule. Ειδικά το tech demo της Quantic Dream με εχει μονίμως στην πρίζα.

Blizzard: Τετάρτη στις 12:30 χωρίς live προβολή. Μένει να δούμε αν θα πούνε τίποτα για το Titan. Αναμένεται ακόμη να παρουσιάσουν το Free-to-play card game Hearthstone .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Aug 2013 18:42 #130644 by Παντελής Δασκαλέλος
Gamescom 2013: Τι θα δούμε

Μια αναλυτική ματιά στο πρόγραμμα της φετινής Gamecom. [UPDATE]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Εγώ περιμένω το νέο exclusive του Xbox One και ελπίζω να μην είναι τίποτα σε πιο casual ύφος. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό η Sony να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας. Επίσης, με δεδομένο ότι η τελευταία θα δώσει press conference διάρκειας τριών ωρών ελπίζω να μην μας πάρει ο ύπνος με αναφορές στο PlayStation Mobile και λοιπές άχρηστες υπηρεσίες της Sony. Από τις υπόλοιπες εταιρείες ελπίζω η Blizzard να κάνει το μπαμ και να ανακοινώσει expansion του Diablo III.

More
19 Aug 2013 20:02 #130648 by Νικόλας Μαρκόγλου
Μακάρι να δούμε ένα ακόμα αποκλειστικό της τάξης του Halo από την Microsoft αλλά επίσης να δείξουν και κανένα δείγμα από το Quantum Break, τον καινούριο τίτλο της Remedy. Η Sony ελπίζω να μας δείξει τίποτα εντυπωσιακό και από gameplay από τους τίτλους της, κυρίως από τα Deep Down και The Order 1886. Όπως είπε πάντως και ο Παντελής, σε αυτό το τρίωρο ελπίζω κι εγώ να μη μας φάνε με διάφορες υπηρεσίες που είναι άσχετες με το gaming, όπως περίπου έκανε πέρυσι στην E3 η Microsoft.

Για την Ubisoft τι να πω.. και τίποτα καινούριο να μη δείξει δεν με πειράζει. Αυτή η εταιρία έχει πάρει απίστευτα ανοδική πορεία και συνεχίζει να εκπλήσσει με τα νέα IPs παρουσιάζει αλλά και την συνεχεί ανάπτυξη που παρουσιάζει στον τεχνικό τομέα των τίτλων της. Μόνο παραπάνω gameplay να δείξει από τους νέους τίτλους της μου αρκεί.

More
19 Aug 2013 21:23 #130651 by Γιώργος Λόλας
Διαβάστε το άρθρο για όλα τα games που θα παρουσιαστούν στη φετινή Gamescom κάνοντας κλικ στο παρακάτω link:

Gamescom 2013: Τα games

Προσωπικά κι εγώ θαυμάζω την Ubisoft τα τελευταία χρόνια. Μας έχει δείξει πολύ όμορφα πράγματα και περιμένω να δω κι εγώ περισσότερο gameplay από τα games της και ειδικά από το Watch Dogs και το Child of Light που ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.

Αν η Microsoft ανακοινώσει πακέτο του Xbox One χωρίς το Kinect και σε χαμηλότερη τιμή, τότε πιστεύω ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις επιτέλους. Μπορεί να είναι ενάντια στη πολιτική που είχε σχεδιάσει για το Kinect, αλλά... πήρε πίσω και όσα είχε πει για τα always online και τα μεταχειρισμένα. Πιστεύω ότι θα την κάνει την κίνηση. Περιμένω να δω το καινούριο exclusive που θα ανακοινώσει. Ελπίζω να μην είναι το Fable 4. Δε ξέρω, αλλά μόνο το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τράβηξε. Εκτός και αν μιλάμε για ένα Fable όπως το είχε φανταστεί ο Peter Molyneux πριν κυκλοφορήσει το πρώτο game.

Ελπίζω να δείξουν κι άλλο gameplay από το Quantum Break. Είμαι πολύ μεγάλος fan των sci-fi παιχνιδιών/ταινιών/σειρών και το όλο σκηνικό στο οποίο βασίζεται το παιχνίδι μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κατακόρυφα. Από εκεί και πέρα, στην E3 2013 δεν είδαμε και πολλά πράγματα από το Kinect και ελπίζω να μείνει έτσι το πράγμα και στην Gamescom.

Η Electronic Arts καλό θα ήταν να δείξει gameplay του Fifa από τις Next Gen κονσόλες, να δούμε έτσι πού ακριβώς βρίσκεται και το PES 2014 σε σχέση με τον ανταγωνιστεί του. Από ότι φαίνεται, θα χορτάσουμε και με περισσότερο Titanfall, οπότε δε πιστεύω να μας αφήσει παραπονεμένους η EA.

Η Blizzard με αφήνει αδιάφορο φέτος, σε αντίθεση με την μικρή Astragon Software που θα δείξει Construction Simulator 2014 και Farming Simulator 2014. Ξέρω είμαι τρελός, αλλά αγαπώ τα simulation games περισσότερο από ένα expansion για το Diablo III :P

More
19 Aug 2013 22:08 #130654 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα γίνει με το PS Vita, πραγματικά χρειάζονται νέοι τίτλοι για αυτή την κονσόλα. Εκτός από αυτό, περιμένω να μάθω νέα για το Hearthstone, τον νέο δυνατό τίτλο της Blizzard που αναμένεται να γίνει και το νέο e-sport.

More
20 Aug 2013 01:01 #130660 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Gamescom 2013
Νομιζω πως η φετινη Gamescom ειναι ιδιαίτερα αναβαθμισμενη φυσικα χαρη στο launch της νεας γενιας κονσολων απο τις MS και Sony. Οι αποκλειστικοτητες ειναι σιγουρο πως θα παιξουν τον πρωτευοντα ρολο στις παρουσιασεις που θα δουμε -μιας και τα multiplatform αναμενονονται να ειναι πανω κατω τα ιδια- οποτε και οι 2 θα τα δωσουν ολα εκει.

Σε παρακαλω MS μην επικεντρωθεις σε υπηρεσιες που ενδιαφερουν λιγους και δειξε οσο πιο πολλα games μπορεις, thanks...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
20 Aug 2013 11:01 #130680 by Γιώργος Λακαφώσης
Προσωπικά αυτό που περιμένω στον τομέα των δύο next gen συστημάτων είναι περισσότερες πληροφορίες για τις τεχνικές τους λεπτομέρειες αν και αυτό είναι λίγο δύσκολο. Πάντως ειδικά στην Microsoft πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια στοιχεία του hardware και όχι να τα αλλάζουν συνεχώς.

Ακόμη όσον αφορά τα games νομίζω ότι το Xbox One έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα exclusives και έτσι περιμένω μία τελευταία κίνηση από την Sony. Το θέμα όμως είναι να δούμε ολοκαίνουργια παιχνίδια και όχι μόνο καινούργια στοιχεία για αυτά που ήδη περιμένουμε. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα τα γνωρίζουμε όλα.