Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
IamTheOne wrote: Shadow of the beast δυνατη ανακοινωση. Το ειχα παιξει παλια και παρα την δυσκολια του που ειχε κατακριθει πιστευω οτι σε 3D θα ειναι το κατι αλλο. Για το The Order: 1886 περιμενα κι εγω ενα gameplay βιντεο κι απογοητευτηκα.
Η Microsoft ότι ειχε να πει το ειπε στην E3. Παντως το οτι δεν κυκλοφορουν οι κονσολες στην Ελλαδα αλλα σε τοσες αλλες ευρωπαικες χωρες ειναι κατι που θα πρεπει να το δουν πολυ σοβαρα οι εταιρειες. Παρα την κριση ενα χαρτζηλικι για κονσολες το εχουμε πιστευω.
Vitril θα μου επιτρεψεις ειναι indie και οχι indy. Κι εγω ειμαι υπερ των indy αρκει να εχουν κατι να προσφερουν. Γιατι απο οσα ειδα απ τη Sony δεν βλεπω να εχουν κατι να προσφερουν τα συγκεκριμενα πλην 1-2 βλεπε Rime που θυμιζει Ico αντε και του Volume.
Το κοβω Sony και Microsoft να το πηγαινουν πολυ χαλαρα μεχρι την E3 2014 κι εκει να ριχνουν την τιμη για να κανουν πωλησεις. Οσο κι αν λεει η Sony για 1 εκ πωλησεις θα το δειτε οτι θα πουλησει 2-3 η Microsoft λογω πολιτικης, 3-4 η Sony και μετα στην E3 θα αρχισουν οι προσφορες παλι και δωστου. Εχουν ξεχασει τις τιμες του 2005 στις κονσολες τους ολοι μου φαινεται.