Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamics

More
17 Apr 2006 00:49 #11093 by Δημήτρης Σκιάννης
Καλά ρε soulseeker,δεν μας κυνηγούσες και λίγο? :P

Επίσης,αύριο οι τελικοί του NFSMW 6-9 μ.μ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2006 18:12 #11105 by Τάσος Γεωργίου
Replied by Τάσος Γεωργίου on topic Gamics
δυστυχώς σήμερα δεν θα μπορέσω να έρθω :oops: αλλά πουσαι δημήτρη αναμένω φωτογραφικό υλικό με τον webmonster στο Most Wanted.. :lol: :lol:

έχει και τελικούς στο painkiller σήμερα.

More
17 Apr 2006 18:31 #11107 by Αντώνης Κατρής
Replied by Αντώνης Κατρής on topic Gamics
Σήμερα έσκασα εγώ μύτη στην έκθεση. Το λοιπόν είχαμε μία κόντρα με τον αγαπητό i-VTec στο Colin McRae Rally 2005 όπου μετά από συναρπαστικούς αγώνες στην άσφαλτο της Καταλωνίας αναδείχθηκα νικητής με 2-1 αν και πήρε τον πρώτο αγώνα με τεράστια διαφορά. Ας είναι καλά το αγαπημένο μου Subaru Impreza που πήρε τη θέση του Peugeot 206 μετά τον πρώτο αγώνα και με οδήγησε στη νίκη. Εκτός όμως από αυτό είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε (με τους Δημήτρηδες) και με άλλα racing όπως DTM, GT και φυσικά F1. Στο F1 2005 μάλιστα πήρα μέρος και σε ένα διαγωνισμό με χρονομετρημένα δοκιμαστικά στο Interlagos αλλά ένα μικρό λάθος στην τελευταία στροφή με άφησε εκτός τριάδας :cry:

More
17 Apr 2006 23:42 #11120 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Gamics
Σε λίγο θα ανέβει το άρθρο με τα videos (προβλέπεται να ξημερωθώ για να το φτιάξω αφού κάθε 2-3 ώρες ερχόντουσαν όλοι με τις ψηφιακές και μου αδειάζανε τα videos στο laptop. Αλλά έχουμε πράμα! Έχουμε ΘΕΜΑ, που θα' λεγε κι ο Θέμος :mrgreen: )

Επίσης προστέθηκε άλλη μία αιθέρια ύπαρξη στο πικάντικο αρθράκι μας. Είναι η 2η κατά σειρά:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Φτιάξαμε Poll. Για ψηφίστε να κάνουμε ταμείο:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... &pollID=13

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Apr 2006 09:09 #11125 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Gamics
popo re... Mano ante vale kana vinteo gmt...Piezeis ton kosmo na bei sto site me autes tis eikones kai paizeis me ton pono mas :P :mrgreen:

(auth h new pic ...aaaaxxxxx)

More
18 Apr 2006 22:00 #11139 by Μάνος Γρυπάρης
Να 'τα και τα βιντεάκιαααααα......

Ζεστά, ζεστάαααα.... :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Apr 2006 13:30 #11152 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Gamics
ωραια τα βιντεο!!

απ οτι βλεπω κι απο το γκαλοπ που εβαλες Μανο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το gamics.για μενα οντως τα 10 ευρω ειναι λιγο τσουχτερα.θα μου πεις στο λουνα παρκ περισοτερα δεν θα χαλαγαμε?σωστο αλλα απ οτι εμαθα ειχε και διαφορα τσαμπε οπως περιοδικα στο περιπτερο λιμπερη τα οποια οταν πηγα κυριακη βραδυ ειχαν τελειωσει!!και για τα 10 ευρω που εδωσα κατι τετοια τα δικαιουμουνα.αν το βαζανε τσαμπα πιστευω θα γινοτανε μεγαλος πανικος.σαββατοκυριακο εγινε ο πανικος αλλα τη Δευτερα που πηγε ο ξαδερφος μου ακουσα οτι ειχε ελαχιστο κοσμο.

καλα απο γκομενες ασε....εκεινες στου Λιμπερη καθε 15λεπτα την κοπαναγανε και γκομενιζανε :lol: παντως ο Λιμπερης και τα bits n bytes ειχαν τα καλυτερα. :wink:

γενικα ομως περασα ομορφα και μακαρι να γινει και του χρονου ακομα πιο οργανωμενα

More
21 Apr 2006 01:13 #11228 by Τάσος Γεωργίου
Replied by Τάσος Γεωργίου on topic Gamics
τι σας έχω;; τι σας έχω;; :mrgreen:

Ας ξεκινήσουμε με 2 κλου της έκθεσης...

[img
[img

μια Harley και μια Buell. Τι ρόλο βαράγαν, πως βρεθήκαν εκεί και κυρίως σε ποιόν απευθύνοταν το αφήνω σαν quiz στους επισκέπτες. Ναχαν βάλει τουλάχιστον κανά μηχανάκι της προκοπής.. :mrgreen:

Αλλά το ωραιότερο ήταν η ευγενής άμιλα μεταξύ i-Vtec και webmonster σε έναν εξομοιωτή F1. Να σημειώσω ότι η φάση δεν ήταν στημένη.

[img
[img
[img
[img

Μετά αποφάσισε και ο δάσκαλος να δοκιμάσει την τύχη του...

[img

βέβαια ο i-Vtec έκανε τα ξόρκια του μπας και πάρει εκδίκηση

[img

προσέξτε το αμίμητο στυλ στην αλλαγή ταχύτητας πίσω απ' το τιμόνι. τόσο γρήγορος που ούτε η κάμερα δεν προλαβαίνει να τον πιάσει.. :mrgreen:

φυσικά οι δεήσεις στο Soichiro Honda του συναδέλφου i-Vtec δεν πήγαν στο βρόντο και έτσι η μπουρδελο-renault και ο επίδοξος Alonso της καταλήξαν στα χωράφια

[img

τώρα πάω να κρυφτώ γιατί δεν την γλιτώνω... :mrgreen: :lol: :lol:

More
21 Apr 2006 12:08 #11230 by Δημήτρης Δερμάνης
Ακούστε τι σας λέει κάποιος που, όπως είναι προφανές, δεν ξέρει να οδηγεί και μετά το τράκο του δεν πιάνει στα χέρια του ούτε τιμόνι παιχνιδιού.
Προτίμησε να το ρίξει στο τραγούδι, από ελαφρό λαϊκό ως σκυλάδικο όπως μπορείτε να δείτε και εδώ:

img520.imageshack.us/img520/8737/cimg00934qq.jpg

Δεν τη δημοσιεύω στο φόρουμ για να μην τη βλέπουν όλοι :oops:

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
21 Apr 2006 14:31 #11233 by Μάνος Γρυπάρης
ΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχα. Ρε είστε απίστευτοι! :D Θέλουμε κι άλλα! :cool:

Έγω σας έχω όμως και ρεπορτάζ από το περίπτερο Λιμπέρη. Μάγκες, οι κοπελιές στις φωτογραφίες του άρθρου (εκτός από τις 2 ακριανές στην τριάδα) είναι ελεύθερες! Μείνατε κάγκελο, έτσι? Να τα ακούτε αυτά οι κυνηγοί που βαράτε στο γάμο του καραγκιόζη :hunter2: επειδή σκέφτεστε ("Θεά είναι, άρα θα είναι free").

Νίκο, τα 10 Ευρώ αξίζανε στην περίπτωση που πήγαινες ας πούμε νωρίς κατά τις 12 και καθόσουνα μέχρι τις 10 το βράδυ και έλιωνες ΟΛΗ ΜΕΡΑ στα τουρνουά σε PS και PS2 ή στους racing εξομοιωτές . Να surfάρεις στο Internet δεν είχε και τόσο νόημα αφού όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ το κάνουμε κι από το σπίτι μας!

Και πάμε και στα...κανονικά ρεπορτάζ. Συνέντευξη του Κώστα Κιμπούρη. Oh Yes, όπως δείχνουν τα πράγματα θα ξαναγίνει Gamics! Διαβάστε...

[img
[img
[img

(George M. Cohan)