Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamics

More
14 Apr 2006 23:01 #10992 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Gamics
παιδια ωραια τα πρωτα αρθρακια.Εχει τοσες γκομενες το event?Τελικα ισως να αξιζει τον κοπο!! :lol:

Απο τουρνουα τι λεει??Εχει κανενα Strategy?Το σκεφτομαι να περασω καμια βολτα μεσα στο σαββατοκυριακο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2006 23:26 #10995 by Δημήτρης Σκιάννης
Θέλω κι εγώ μπλουζάκι!!!Μάνο έχεις mail! :P

More
15 Apr 2006 00:09 #10997 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Gamics
vasika apo ta 2 arthra sta news psithika arketa na paw .Gmt prepei epitelous na kounitho apo thn karekla :P

PS. Re seis polu omorfes oi kopeles...poios to xezei to PES ? :mrgreen:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Apr 2006 01:10 #10998 by a Guest
Replied by a Guest on topic Gamics

i-VTec wrote: Θέλω κι εγώ μπλουζάκι!!!Μάνο έχεις mail! :P

Κι εγώ,κι εγώ...δώσε και μένα μπάρμπα :lol:

More
15 Apr 2006 01:36 - 17 Apr 2006 21:08 #10999 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Gamics
Τελικά τα μπλουζάκια θα τα έχουμε στα χέρια μας αύριο το μεσημέρι, οπότε στο τσακ προλαβαίνετε (στα e-mail εκτός από ονοματεπώνυμο & photo να μου γράφετε και μέγεθος μπλούζας γιατί πήρα 2 mails που δεν αναφέρανε μέγεθος).

Προχωράμε στην ταμπακέρα:
- Για πρώτη φορά σε έκθεση για Games βλέπουμε τρεις διαφορετικούς ορόφους. Στο ισόγειο μόλις μπείτε, ξεχωρίζουν: η αίθουσα με τα Sony PSP, η έκθεση των Comics και η Κάισσα.
- Στο -1 έχουμε Τουρνουά (την διοργάνωση των οποίων συντονίζει το gamers.gr - σύντομα θα έχετε ενημέρωση με σχετική είδηση), τα περίπτερα των περιοδικών και χώρο διασκέδασης με bowling, μπιλιάρδο, subbuteo (ναι, έχει κι από αυτό!), επιτραπέζια παιχνίδια κ.α. Υπάρχουν και διάφορα περίπτερα απ'το The Web και τον OTE με πρόσβαση στο Internet, Network Games κ.ο.κ. Σίγουρα τώρα που το γράφω στα γρήγορα ξεχνάω αρκετά.
- Στον 1ο όροφο έχουμε τους εξομοιωτές Formula 1, τον μεγάλο χώρο των Bits & Bytes (από τους μεγαλύτερους της έκθεσης και εννοείται με όλα τα PC fullαρισμένα), τα περισσότερα τουρνουά, χώρο με τηλεκατευθυνόμενα αμάξια κ.α.
- Το Press Room (μόλις μπείτε αριστερά) έχει καλώδια δικτύου για να συνδέσουν οι δημοσιογράφοι τα laptop τους και να γράψουν ειδήσεις. Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας ήμασταν μόνοι στον χώρο και δεν είδαμε κάποιον άλλο συνάδελφο από άλλο site (εννοείται ότι θα είμαστε εκεί όλη μέρα και τις επόμενες 3 ημέρες). "Τρακάραμε" πάντως τον Νίκο Ελευθεριανό (απ'το RAM και παλιό συντάκτη του Pixel), τον Ηλία Λαλιώτη απ'τον Sportime Radio (όπου λόγω απουσίας μας :mrgreen: θα καλύψει το κενό γράφοντας το άρθρο για το event στην εφημερίδα Sportime) και βέβαια το δυναμικό τρίο: Umberto Grelloni, Θοδωρής Ραφτόπουλος & Κώστας Μεϊντάντης από τα περιοδικά Games & Computer Games One. Εκλεκτοί συνάδελφοι που ήρθαν νωρίς νωρίς στον χώρο (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :armata OK: )

Επίσης να αναφέρω ότι στην είδηση για τις κοπελιές του event που έγραψε ο Γιάννης, πρόσθεσα 3 ακόμη όμορφες παρουσίες. Η μία εκ των τριών είναι η Νάγια Αποστόλου, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός (παλιά από Jeronimo και τώρα από Village). Πραγματικά δεν την αναγνώρισα αφού έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά ενώ είχα να την δω αρκετά χρόνια. Για περισσότερα δείτε εδώ:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Όσον αφορά την κίνηση, απλά να αναφέρω ότι 15:00-21:00, υπήρχε full κίνηση σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης τα οποία είχαν άμεση σχέση με Games. Τα PC των Internet Cafe ήταν full ενώ τα PC των τουρνουά τραβούσαν κίνηση ανάλογα με το παιχνίδι. Στο WoW έγινε απίστευτος πανικός! (εκεί είδαμε κι αρκετές γυναίκες). Πανικός και στο τουρνουά Tekken όπου ο Χάρης έδωσε τα ρέστα του! Αρκετή κίνηση είχαμε και σε Fifa, Battlefield, NFS: Most Wanted και Formula 1. Λιγότερη κίνηση είχαμε στα WRC, Fight Night & Painkiller. Μηδέν κίνηση στο Championship Manager! Κι εδώ να σημειώσω ότι η έκδοση αυτή του CM ήταν ειδική έκδοση για Network Game, η οποία δεν κυκλοφορεί στην αγορά λόγω πολλών bugs! Γενικά το όλο event είχε αρκετή κίνηση για πρώτη ημέρα. Κι επειδή οι Έλληνες είναι καλοί στο mouth to mouth προβλέπω στο ΣΚ να γίνεται πανικός. Την Δευτέρα θα έχουμε και τους τελικούς σε όλα τα τουρνουά. Συνολικά υπάρχουν τουρνουά από 3 διαφορετικές πλευρές:<br>
- Τα τουρνουά της έκθεσης (sponsored by multirama).
- Απ'τα Bits & Bytes (τα οποία δίνουν δώρα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ!)
- και τέλος από τα The Web.

Αναλυτικό άρθρο με όλα τα περίπτερα, καθώς και φωτογραφίες και videos από αυτά, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αύριο. Γενικά αν αποφασίσετε μέχρι την Δευτέρα να πάτε κάποια μέρα από το μεσημεράκι και να καθίσετε μέχρι το βράδυ, τα 10 Ευρώ τα αξίζει το Event.

Τέλος να αναφέρω ότι παρουσία στο event δεν είχε η Microsoft (για άλλη μια φορά, όπως και στην Comdex) ενώ από τις εταιρείες για Games η Electronic Arts είχε δυναμική παρουσία με την Centric να συμμετέχει δίνοντας δώρα αρκετά Games. Οι υπόλοιπες εταιρείες δεν ήθελαν να συμμετάσχουν και γι'αυτό και τα παιχνίδια τους απουσίαζαν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 Apr 2006 21:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Apr 2006 14:45 #11004 by Αντώνης Κατρής
Replied by Αντώνης Κατρής on topic Gamics
Σε μία ώρα σκάμε μύτη με τα μπλουζάκια!!! Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα πρώτα 6 έχουν τυπωθεί και έπεται και συνέχεια... Αν κάποια από τις μέρες δείτε έναν τύπο με μία Stratocaster στην πλάτη τότε θα είμαι εγώ :P

More
15 Apr 2006 16:40 #11005 by Δημήτρης Δερμάνης
Δυστυχώς η σημερινή μου επίσκεψη ματαιώνεται λόγω ανωτέρας βίας... :(

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
15 Apr 2006 22:27 #11011 by Stratos Kiremis
Replied by Stratos Kiremis on topic Gamics
Βασικά ρε παιδιά, να πω κι εγώ την "ξινίλα" μου? Εχτές ήρθαν ΜΟΝΟ 2 παιδιά απο το forum μας. Σήμερα, ΚΑΝΕΙΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ - ΚΑΝΕΙΣ!...

Και μην μου πει, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ, ότι δεν βρήκατε χρόνο...δεν νομίζω ότι εμένα μου περισσεύει...υποστηρίζω τεχνολογικά μια εκπομπή στην ΝΕΤ, γράφω ΚΑΘΕ εβδομάδα σε εφημερίδα (και όχι όπως είναι συνηθισμένοι οι περισσότεροι να γράφουν μια φορά το μήνα, καθώς τα περιοδικά είναι μηνιαία) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, είμαι στην ανάρρωση απο πολύ σοβαρή εγχείριση στον αυχένα (αφαίρεση 2 δίσκων).

ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Αλλά όταν λέμε να υποστηρίξουμε μια προσπάθεια, στην προκειμένη αυτή του Μάνου Γρυπάρη, ε, ας το εννοούμε.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ τα είπα ώστε να μην αρχίσει κανείς να χρησιμοποιεί δικαιολογίες. Είναι εντιμότερο να πει κάποιος "δεν ήθελα να έρθω και στην τελική δεν χρειάζεται να δώσω και εξήγηση" ή να πει "μπορούσα να έρθω αλλά δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητες μου, οπότε και δεν ήρθα".

Προσωπικά εάν ακούσω δικαιολογίες, θα ενοχληθώ άσχημα, γιατί έχω λιώσει στους πόνους, αλλά ήρθα ΚΑΙ Παρασκευή ΚΑΙ Σάββατο και μάλιστα από κανα 9ωρο την φορά.

Εάν κάποιοι θεωρήσουν ότι το ύφος μου είναι αυστηρό...ΑΣ ΜΗΝ το θεωρήσουν διότι δεν είναι. Απλά είπα τα πράγματα με το όνομά τους. Και εν γένει δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι να πω την άποψή μου ευθέως.

Καλά να είστε και ελπίζω να μην περάσει κανείς τα ζόρια υγείας που πέρασα πρόσφατα.

Λευτέρης Ξυκομηνός

More
15 Apr 2006 22:31 #11013 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Gamics
aplh periergeia...pou xereis poioi hrthan apo to forum?

Anyway egw telika psithika kai aurio tha erthw me 1 h 2 filous

More
15 Apr 2006 23:28 - 17 Apr 2006 21:10 #11017 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Gamics
Είπαμε, ότι είμαστε στο Press, όπως μπείτε αριστερά. Έχουμε και μπλουζάκια με την στάμπα του www.gamesradio.gr , τα ονόματά μας και διάφορα άλλα (θα δημοσιεύσουμε και τις μπλούζες σε νέο topic). Για να μην έρθει κανείς να μας μιλήσει.....εκτός κι αν ντρέπεστε ρε παιδιά! :D

Ανέβηκε το άρθρο με όλα όσα θα δείτε στο Gamics:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=460

Αύριο που είναι και Κυριακή προβλέπω να γίνεται ακόμα μεγαλύτερος πανικός. Πιστεύω ότι εκεί πραγματικά το event θα φτάσει στο peak του.

Btw να αναφέρω ότι σήμερα έλαβα μέρος στο τουρνουά Pro Evolution Soccer 5 των B&B. Πίσω μου ήταν και κάτι παιδιά ακροατές & χρήστες του site και μας συζητάγανε (με την καλή έννοια βέβαια :cool: ) Δυστυχώς έχασα από τον 1ο γύρο γιατί δεν μπόρεσα να βρω τα κουμπιά. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν PSάκιδες. Εγώ κι άλλος ένας μόνο παίξαμε με keyboard. 64 συμμετοχές είχε το τουρνουά και δεκάδες άλλοι έμειναν απ'έξω! Τουρνουά Pro Evo έχει κάθε μέρα (από χθες) στο περίπτερο των B&B.

Απ'την άλλη για το Tekken, θα σας πει περισσότερα ο Χάρης που πήρε μέρος και -λογικά- θα προκρίθηκε στους τελικούς της Δευτέρας :mrgreen:

ΥΓ. Ρε Λευτέρη πες το, τι ντρέπεσαι? Στο Πρώτο ΘΕΜΑ γράφεις, την τεχνολογική στήλη (το λέω για να σας μαθαίνει σιγά σιγά κι ο κόσμος να πουλήσετε κανένα φύλλο παραπάνω! :thumbsup: )
ΥΓ2. Παρεμπιπτόντως στο Press σχεδόν κανείς δεν είναι όλες αυτές τις μέρες του τουρνουά. Που είναι τα άλλα μέσα? Που είναι τα άλλα Sites? (OEO?)
ΥΓ3. Έχει πάει 04:30 κι ακόμα να την πέσω. Αύριο με βλέπω να φτάνω αργοπορημένος για δουλειά! Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια. Κανονίστε, ε? :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 Apr 2006 21:10 by Μάνος Γρυπάρης.