Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέλετε βοήθεια για Trophies/Achievements? Ρωτήστε εδώ!

More
28 Sep 2020 18:10 #239522 by Blood Prince

TheReaper wrote: Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και κάνα σκάλωμα. Aλλά τώρα μιλάμε και για ΜΚ, δεν χάνεται τίποτα το ιδιαίτερο με το να το διαγράψεις ολοκληρωτικά. Ενώ σε άλλα παιχνίδια, μπορεί να έχεις ένα μικρό πρόβλημα.

Τι πρόβλημα να έχεις ; Αν σκοπεύεις να ξανακατακτήσεις τα trophies παίζεις από την αρχή.

Στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin είχα φτάσει επίπεδο 800 over και είχα κάνει format και έχασα τον χαρακτήρα μου και με πείραξε γιατί έπαιζα και online αλλά ήταν διαφορετική περίπτωση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2020 22:06 #239531 by Aνέστης Αδαμίδης
E, αυτό που λες. Εγώ στο MK είχα κάνει ολική διαγραφή γιατί είχε trophy αν κέρδιζες όλα τα επίπεδα στο challenge tower και δεν προσπερνούσες κανένα. Εγώ είχα κάνει πολλές προσπεράσεις :lol:

More
21 Mar 2021 01:25 - 21 Mar 2021 01:32 #248126 by Blood Prince
Κάποια sites λένε ότι να'ναι...

Βάζουν platinum difficulty στο Resi Evil 7 βαθμό 4/10 που το έχει το 11,41 % (κάτω από 12 % δηλαδή) και στο A Plague Tale Innocence βαθμό 3/10 που το έχει το 44,21 % (σχεδόν 50 %).

Δηλαδή τα δύο παιχνίδια έχουν μόνο 1 βαθμό διαφορά στην δυσκολία ; Ρε πάνε καλά ;

Για μένα το a plague tale innocence είναι 2/10 με το ζόρι και το Resi Evil 7 8/10 ή (6/10 με τα unlockables για να μην είμαι αυστηρός).

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Mar 2021 01:32 by Blood Prince.

More
16 Oct 2023 10:46 #273265 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Η Sony ετοιμάζει PlayStation trophies και στα PC games

Η λίστα θα συνδέεται και με τις κονσόλες PlayStation.

Τα PlayStation trophies, τα οποία χωρίζονται σε Bronze, Silver, Gold και Platinum, υπήρχαν μέχρι σήμερα μόνο στις κονσόλες PlayStation, από το PS3 κι έπειτα. Πλέον η Sony θα τα κυκλοφορήσει και για τα PC games .

H πληροφορία προέρχεται από το True Trophies, το οποίο υποστηρίζει ότι έχει "νέα στοιχεία" που υποδηλώνουν ότι τα PS5 games που είναι διαθέσιμα στα PC ενδέχεται να υποστηρίξουν σύντομα PlayStation Trophies, επιτρέποντας στους PC gamers να πάρουν τα trophies, ανεξάρτητα από το ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν.

Μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται "PSPC" εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με μια νέα λίστα με Trophies, που έχει τον τίτλο "Trophy Set". Το "PSPC" θα μπορούσε να σημαίνει "PlayStation PC" ή "PlayStation Studios PC".

Η ομάδα των True Trophies πιστεύει ότι η λίστα αναφέρεται σε μια "νέα πλατφόρμα ξεχωριστή από το PS5", αλλά συνδέεται και με την πλατφόρμα PS5 με κάποιο τρόπο, "παρόμοιο με το πώς τα trophies σε PS4, PS Vita και PS3 μοιράζονται μια ενοποιημένη λίστα με trophies παρόλο που είναι διαθέσιμα σε ξεχωριστές πλατφόρμες».

Αν και δεν αποδεικνύεται στην πράξη η ύπαρξη των PC trophies, ίσως η ένδειξη αυτή να είναι η πιο εμφανής από τις μέχρι τώρα ότι τα PS games στα PC θα υποστηρίξουν και αυτά trophies. Η φήμη προϋπάρχει από το 2022.