Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέλετε βοήθεια για Trophies/Achievements? Ρωτήστε εδώ!

More
22 Jun 2014 12:20 #145979 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλημερα... παλι εδω για ενα boost...θελω ενα boost για watch dogs. Μου λείπει το traced trophy.... Υπαρχει κάποιος; Καλα πως ειναι δυνατόν να ξέρεις πόσες φορές σε παρακολουθούν αφου δεν υπάρχουν στατιστικά. Πως θα πάρεις το trophy?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2015 17:35 #164417 by Tony
Οποιος μπορει να με βοηθησει καντε με add στο gw.gr η καντε με add : T15978 (psn-σε ps3)
Προσπαθω να παρω ολα τα online trophies σε ac brotherhood.Αν υπαρχει καποιος μου μπορει να με βοηθησει και σε Batman arkham origins online ειναι ευπροσδεκτος!
Εννοειται ανταποδιδω!

More
28 Jul 2016 01:52 - 28 Jul 2016 02:00 #185406 by Sotiris Greece
Χαιρετώ τους Trophy Hunters!

Χρειάζομαι βοήθεια στο Pro Evolution Soccer 2015 στα online trophies για το PS4. Υπάρχει κάποιος που έχει το παιχνίδι στην κατοχή του;

Θα ανταποδώσω αντίστοιχα. ;) Υπόψιν ότι οι servers κλείνουν στις 25/8/2016.
Last edit: 28 Jul 2016 02:00 by Sotiris Greece.

More
01 Jan 2020 18:11 #230567 by Aνέστης Αδαμίδης
Κάνω λίγες ανασκαφές, αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς ποια από τα trophies του AC3 είναι απαραίτητα για να πάρεις το platinum (PS3). Έψαξα στο google αλλά ένας οδηγός λέει μόνο πώς να πάρεις τα τρόπαια, όχι ποια χρειάζονται και ποια όχι.

More
01 Jan 2020 21:31 - 01 Jan 2020 21:32 #230578 by Blood Prince

TheReaper wrote: Κάνω λίγες ανασκαφές, αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς ποια από τα trophies του AC3 είναι απαραίτητα για να πάρεις το platinum (PS3). Έψαξα στο google αλλά ένας οδηγός λέει μόνο πώς να πάρεις τα τρόπαια, όχι ποια χρειάζονται και ποια όχι.

Σε όλα τα παιχνίδια για το Platinum χρειάζονται όλα τα Trophies με εξαίρεση αυτά που αφορούν τα DLCs.

Για το Assassin's Creed 3 PS3 στο link μπορείς να δεις ποιά trophies χρειάζονται.

psnprofiles.com/trophies/1709-assassins-creed-iii

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Jan 2020 21:32 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
23 Sep 2020 14:27 #239278 by Blood Prince
Γνωρίζετε εάν γίνεται να διαγράψουμε Trophies και Platinum που έχουμε κατακτήσει ;

Θα ήταν Cool έαν διέγραφα ας πούμε την Πλατίνα στο Bloodborne και το ξαναέπαιζα από την αρχή κατακτώντας πάλι τα Trophies.Θα είχα επιπλέον κίνητρο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
23 Sep 2020 19:45 #239287 by Sotiris Greece
Όχι δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή μία trophy list ακόμη και με ένα trophy κερδισμένο. Μόνο με 0% ποσοστό μπορείς να κάνεις αυτή την ενέργεια.

Για να κερδίσεις ξανά trophies απ' το ίδιο game αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το παίξεις απ' άλλο region Usa, AS, JP εν συντομία με άλλον λογαριασμό αλλά σε αυτή την περίπτωση του bloodborne δεν έχει trophy stacks είναι ένα σε όλο τον κόσμο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Giorgos Tsolaridis

More
28 Sep 2020 16:51 #239517 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν κάνεις ολική διαγραφή του παιχνιδιού και τα save όλα; Νομίζω κάτι τέτοιο είχα κάνει, γιατί ήθελα να κάνω κάτι trophies του Mortal Kombat (PS3) κι αφού το διέγραψα μου τα έδινε από την αρχή.

More
28 Sep 2020 16:57 - 28 Sep 2020 16:58 #239519 by Blood Prince

TheReaper wrote: Αν κάνεις ολική διαγραφή του παιχνιδιού και τα save όλα; Νομίζω κάτι τέτοιο είχα κάνει, γιατί ήθελα να κάνω κάτι trophies του Mortal Kombat (PS3) κι αφού το διέγραψα μου τα έδινε από την αρχή.

Σίγουρα γίνεται ; Μπορεί να γίνεται μόνο στο PS3.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Sep 2020 16:58 by Blood Prince.

More
28 Sep 2020 17:24 #239521 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και κάνα σκάλωμα. Aλλά τώρα μιλάμε και για ΜΚ, δεν χάνεται τίποτα το ιδιαίτερο με το να το διαγράψεις ολοκληρωτικά. Ενώ σε άλλα παιχνίδια, μπορεί να έχεις ένα μικρό πρόβλημα.