Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
01 May 2013 10:48 #123718 by Βασίλης Καμακάρης
Δείτε τα Spotlight

Της Lissandra
[youtube:xiger09i]
[/youtube:xiger09i]

Του Trundle
[youtube:xiger09i]
[/youtube:xiger09i]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2013 01:19 #123793 by Παντελής Δασκαλέλος

Manos wrote: Χθες ήταν η πρώτη φορά που ενώ η αντίπαλη ομάδα μας έσπασε το Inhibitor, έκανε το λάθος να feedάρει! Εμείς λοιπόν φουλ health και οι 5 αντεπιτεθήκαμε. Είχαμε ήδη σπάσει και το τελευταίο mid tower. Οπότε τι κάναμε? Πολύ απλά σπάσαμε και το δικό τους Inhibitor σκοτώνοντας δύο αντιπάλους (οι άλλοι περίμεναν το respawn).

Σε εκείνο το σημείο λες "Η πάω να σπάσω τα άλλα δύο Inhibitors ή μπαίνω πιο μέσα". Ε sorry αλλά 5 άτομα είπαμε να πάμε πιο μέσα. Σπάμε και τα 2 τελευταία towers και μετά το Nexus.

Counter-Attack success. Τελικά ακόμα κι αν σου σπάσουν το Inhibitor δεν έχουν τελειώσει όλα. Αρκεί βέβαια να είναι όλο το team level 18 με items της προκοπής και να μην έχουν feedάρει του κερατά.

Ακόμα Level 12 οπότε έχω πολύ δρόμο.

Εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ surrender ακόμα και όταν είναι χαμένη από το χέρι η παρτίδα. Το θέμα είναι να μάθεις να παίζεις στο maximum των δυνατοτήτων σου είτε η το match πάει καλά, είτε κακά. There is knowledge in defeat also.

More
03 May 2013 10:08 #123796 by Βασίλης Καμακάρης
League of Legends: Lissandra Guide

Κατέφτασε η μάγισσα του πάγου από το Freljord.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
03 May 2013 13:31 #123806 by Χριστιάνα Θάνου
Έπαιξε κανείς σας με την Lissandra? Πως σας φάνηκε?

More
03 May 2013 13:59 #123808 by Μάριος Καλαμπάκας
Ακομη ακριβη ρε γμτ δε ξερω. Προτιμω Nidalee χιλιες φορες που την ξερω. Καμια φορα παιζω και Miss Fortune.

Οσο για το Surrender αν δω οτι παιζουν AFKers μολις περασει το 20' το χτυπαω κατευθειαν. Πραγματικα δεν εχει νοημα να χανεις το χρονο σου ετσι το βλεπω.

More
03 May 2013 14:04 #123810 by Χριστιάνα Θάνου
Μην το λες. Μια ημέρα είχαμε 2 AFKrs και αυτοί που παίζαμε κανονικά ήμασταν εγώ με Vladimir, μια Lux και ένας Hecarim και παρόλα αυτά νικήσαμε! Η νίκη αυτή ήταν πραγματικά από τις καλύτερες στo LoL γιατί ήμασταν 3 εναντίων 5 και πάλι δεν χάσαμε.

More
04 May 2013 12:25 #123819 by Βασίλης Καμακάρης
Παιδιά δοκιμάσατε την Howling Abyss? Εγώ την δοκίμασα μέχρι στιγμής σε 4 macht οπού κατέληξα να νικήσω στα 3 macht. Αρχικά μου έδωσε Anivia δεν τον βολεύτηκα καθόλου και το έχασα. Μέτα είπε η Howling Abyss να μου δώσει λήγει αγάπη και μου έδωσε 2 φόρες Vi και μια Master Yi. Στο τελευταίο που έπαιξα με Vi τα triple kills έπεφταν βροχή με αποτέλεσμα να γίνομαι ο πρώτος στόχος του τελικά έκανα score 20/16/17 όχι και άσχημα για μένα άλλα το πήραμε το game δικαιωματικά.

More
04 May 2013 13:05 #123820 by eliminator
Αν εννοείς το ARAM τότε ναι το δοκίμασα. Με Rammus οι 25 assists δε μου επεσαν και άσχημες αλλά πιστεύω πως αυτό το map δεν έχει να κάνει καθόλου με τα skills σου σαν παίχτη αλλά μόνο με ποιον champ θα τύχεις.

More
09 May 2013 17:33 #123964 by Βασίλης Καμακάρης
[youtube:3daqyoru]
[/youtube:3daqyoru]

More
09 May 2013 18:10 #123966 by Χριστιάνα Θάνου
Αν γίνει ποτέ ταινία το League of Legends θα είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα είναι το Freljord.