Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Manos wrote: Το video review εξηγεί όσα χρειάζονται για παλιούς και νέους, ενώ η photo του Xin Zhao που έβαλα στο άρθρο της Χριστιάνας δεν είναι τυχαία.
Έχω πάθει ψύχωσει με τον συγκεκριμένο Champion. Είμαι level 7, ώς noobας μαθαίνω, ξεκλείδωσα τα πρώτα masteries και runes και ομολογώ ότι ο Xin Zhao είναι τελείως IMBA. Κόβει φέτες είτε top/bottom, είτε jungle και τουλάχιστον όποτε τον αναλαμβάνω στα matches με αντιπάλους παρόμοιου level κερδίζω 2 στις 3 φορές. Καλά στο Twisted Treeline που τα lanes είναι μόνο 2, κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει.
Έψαχνα έναν παρόμοιο του Centaur (DotA 2) και νομίζω ότι επιτέλους τον βρήκα. Προτιμώ τους fighters από το να kite-άρω. Thanks για τις προτάσεις σας στο Mumble.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
legend10 wrote: παιδιά έχω πρόβλημα με το παιχνίδι τις τελευταίες 3 μέρες όταν μπαίνω σε game όταν ξεκινήσει μετά από λίγο μου κάνει το laptop restart και όταν ξαναμπαίνω μετά από λίγα λεπτά πάλι τα ιδια τι μπορεί να φταίει? μετά το restart μου έχει ένα μήνυμα για έξυπνο τροφοδοτικό AC πάντως πριν 3 μέρες εγκατέστησα το fm μαζί με το steam λέτε να φταίει αυτό???
Δεν φταίει ούτε το LoL ούτε το Football Manager.legend10 wrote: παιδιά έχω πρόβλημα με το παιχνίδι τις τελευταίες 3 μέρες όταν μπαίνω σε game όταν ξεκινήσει μετά από λίγο μου κάνει το laptop restart και όταν ξαναμπαίνω μετά από λίγα λεπτά πάλι τα ιδια τι μπορεί να φταίει? μετά το restart μου έχει ένα μήνυμα για έξυπνο τροφοδοτικό AC πάντως πριν 3 μέρες εγκατέστησα το fm μαζί με το steam λέτε να φταίει αυτό???
legend10 wrote: www.cosmodata.gr/product/65176/ αυτό εδώ είναι το laptop αλλά το restart δεν το κάνει την ώρα που φορτώνει το παιχνίδι αλλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά πως γίνετε να παίζει το far cry και όχι το LoL και δοκίμασα να ρίξω και τα γραφικά του παιχνιδιού αλλά πάλι τα ίδια η εγγύηση πρέπει να έχει τελειώσει θα μου στοιχίσει πολύ? τι λέτε? αν και σκέφτομαι να αγοράσω επέκταση εγγύησης σε κανένα μαγαζί