Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medieval II: Total War - Kingdoms

More
20 Jun 2007 09:09 #33529 by Γρηγόρης Κοσμίδης
Νεο expansion ετοιμαζει η SEGA. Ακουσατε τιποτα; Δειτε το preview του GamesRadio εδω !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2007 11:20 #37149 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
ωραίο το expansion του kingdoms απο το λίγο που το είδα. Τελείως διαφορετικές καταστάσεις.
Θα μπορούσε να ήταν 4 expansion αφου εχεις στην διαθεση σου 4 διαφορετικά campaign και 4 διαφορετικά εικονιδια στο desktop!!!
Προσωπικά, μου άρεσε που δεν γίνεται ο χαμός απο τους πολλούς λαούς, όπως γίνεται στο Grand Campaign - έτσι ονομάζουν το κανονικό παιχνίδι.

More
27 Sep 2007 19:09 #37165 by Νικολής Ασημάκης
Wow. Σήμερα διάβασα review του παιχνιδιού! Πορώθηκα άγρια. Ανυπομονώ να παίξω με τους Τεύτονες ή με τους Αζτέκους!

More
29 Sep 2007 16:14 #37198 by Νικολής Ασημάκης
Ρε παιδιά, θέλω λίγη βοήθεια. Για να βάλω το expansion πρέπει να έχω κατεβάσει το patch 1.3 και για το patch 1.3 το patch 1.2 . Πάω να κατεβάσω το patch 1.2 από το site www.totalwar.com και με παραπέμπει σε άλλο site το οποίο με βγάζει αλλού κλπ, κλπ. Εν τέλει δεν μπορώ να το κατεβάσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

More
01 Oct 2007 12:14 #37262 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Για να βάλεις τα patch δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα γιατι υπάρχουν μέσα στο DVD του Kingdoms στους φάκελους update2 & update3.

Βέβαια, αν έχεις "αντιγραφή" δεν μπορώ να ξέρω τι εχει μέσα το dvd. Καλύτερα να το αγοράσετε original μια και αξίζει τα λεφτα του. Θα παίζετε για χρονια!!!!!!

More
02 Oct 2007 14:02 #37280 by Νικολής Ασημάκης
Το έχω κατεβάσει από torrent, αλλά σκέφτομαι να διορθώσω αυτό το λάθος πριν τα Χριστούγεννα. (να πάρω δηλαδή και τα 2, αρχικό και expansion μαζί, είδα τιμές και είναι πολύ καλές). Μέχρι τότε όμως έχω μια ερώτηση. Αυτή τη στιγμή εγκαθιστώ τα patch. Υπάρχει περίπτωση να μην μου παίζουν τα save μου λόγω των patch ή ακόμα και του expansion; Το έχεις κοιτάξει αυτό Φίλιππε;

More
02 Oct 2007 15:29 #37282 by Γρηγόρης Κοσμίδης
Με την κοινη λογικη (εχοντας παιξει μονο το αρχικο), λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να ανοιξεις τα παλιοτερα παιχνιδια σου. Τωρα το να ανοιξεις παιχνιδια του Kingdoms με το αρχικο δεν παιζει, αφου συνηθως οι εταιριες, βελτιωνοντας το παιχνιδι, βελτιωνουν και τα "αποθηκευτικα μεσα", συνεπως τα file types με αποτελεσμα να μην ανοιγουν με τα προηγουμενα προγραμματα.. Δεν παιρνω ορκο ομως... Δεν το εχω αγορασει (ακομα) το Kingdoms. Οσο για τα patchakia, δεν υπαρχει περιπτωση να αλλοιωσουν αυτα το παιχνιδι. Δοκιμασμενο.

Εχεις κι ενα πμ...

More
09 Oct 2007 16:24 #37639 by Σταύρος
Με τα patch ολα τα save leitourgoyn κανονικα. Στο Kingdoms βεβαια απο την στιγμη που ειναι αλλα campaign δεν θα εμφανιζονται για Load. Για να μην παρεξηγηθω....αν πχ τρεξεις το Britania Total War (καθε νεο campaign εχει δικο του .exe) οτι save θα υπαρχει θα ειναι απο το συγκεκριμενο campaign

More
09 Oct 2007 17:57 #37646 by Νικολής Ασημάκης
Δηλαδή δεν θα είναι πια ένα ενιαίο τεραστίων διαστάσεων "Grand Campaign";

More
09 Oct 2007 19:12 #37653 by Σταύρος
an thes na paixeis to Grand Campaign vazeis to dvd tou Medieval 2 Total War. An thes to Kingdoms bazeis to Kingdoms :P Apla fantasou ta campaign tou Kingdoms san xexwrista paixnidia. San na eixe vgei dhl Brittania Total War, Crusades Total War, Americas Total War, Teutonic Total War