Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medieval II: Total War - Kingdoms

More
09 Oct 2007 22:10 #37666 by Νικολής Ασημάκης
Βλακεία!!! Θα ήθελα να παίξω με τους Aζτέκους στο χάρτη του medieval 2!!!!!!! Κρίμα!!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2007 10:35 #37865 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ποιός ο λόγος να παίξεις με τους Αζτεκους στην Ευρώπη;; Είναι σαν να θέλεις να παίξεις με τον elminster στο Dragonlance.... φαντασου :P

το ολο θέμα με το kingdoms είναι να παίξετε τα campaigns οπως σας τα δίνει. Δηλαδή το britannia με τους Αγγλους, το crusades με τους Σταυροφόρους ή την Αίγυπτο.

More
31 Oct 2009 11:50 #63755 by Wizard13
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι το Medieval 2. Το expansion του δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και σκοπεύω να το κάνω σε λίγο καιρό! :D

More
04 Nov 2009 21:16 #64065 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
τώρα τα παίζεις?? Ξέρεις, βγήκε και το Empire: Total War αν και προσωπικά για μένα το καλύτερο παραμένει το Medieval 2, Κυρίως λόγω της ιστορίας και των φυλών που έχει.
Never liked the guns...

More
07 Nov 2009 19:39 - 12 Nov 2009 23:54 #64346 by Σταύρος
Βασικά ακριβώς το ίδιο...Δυστυχώς έχω αγοράσει το Empire από την πρώτη μέρα και την Collector'σ edition αλλα από τότε ζήτημα αν έχω παίξει 5-6 φορες

Δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ χαώδες με όλα τα νέα στοιχεια και τις 3 ηπείρους. Αν είχe κρατήσει την λογική του Medieval 2 δεν θα με χάλαγε και ας είχε και τις 5 ηπείρους :P

Αλλα όπως και να έχει το θέμα είναι ότι άλλο να ορμάς με την σπαθαρά και να σφάζεις και άλλο να βλέπεις φλωροντυμενες μονάδες με μπούκλες να ρίχνουν με μουσκέτα. Πως να το κάνουμε ξενερώνεις. Εξαιρούνται οι ναυμαχίες που αν και δύσκολες είναι πολύ καλές

On topic παντως νομιζω πως το ποιο ενδιαφερων campaign ειναι το Brittania
Last edit: 12 Nov 2009 23:54 by Σταύρος.

More
09 Nov 2009 20:08 #64526 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έριξαν πολύ βάρος στις ναυμαχίες. Ουσιαστικά για μένα θα ήταν ωραίο κάποια στιγμη να δούμε και με πιο σύγχρονα θέματα τη σειρα, έστω και για τον πολυπαιγμένο WWII.

More
03 Jan 2010 23:09 #67499 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Παίδες έχει προσφορά το e-shop το Mdieval 2 total war Gold μόλις 8,4 ευρώ; Αξίζει να το πάρω ή να περιμένω να βγει το Napoleon total war;
Η προσφορά τελειώνει σε μια βδομάδα και γι' αυτό θα εκτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος σύντομα.

PC user forever !!!

More
04 Jan 2010 15:01 #67515 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρουμε πως θα είναι το Napoleon: Total War. Δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερες διαφορές με το περυσινό Total War, αλλά και μόνο που μας λες ότι ειναι 8,4 ευρώ, για τις αποστολές του και μόνο αξίζει να το πάρεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Mar 2011 19:59 #90635 by Νικολής Ασημάκης
Μιας και η πόρωση με τη σειρά βιβλίων "A Song of Ice and Fire" συνεχίζεται, είπα να ψάξω για πιθανά mod βασισμένα στη σειρά και το μάτι μου έπεσε στο Westeros: Total War. Είναι ακόμα σε σχετικά αρχική μορφή (v0.53) αλλά είναι αρκετά καλό και δείχνει τις μεγάλες δυνατότητές του. Τα άτομα που το φτιάχουν συνεχίζουν ακάθεκτοι τη δημιουργία του μέχρι να ολοκληρωθεί, οπότε θα βγει η full v1.0. Οι οπαδοί του βιβλίου θα το εκτιμήσουν δεόντως, αλλά ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν το βιβλίο, μπορούν να διαβάσουν τις in-game περιγραφές και θα κατατοπιστούν πλήρως.