Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι κάνετε όταν κολλάτε σε μία αποστολή?

Poll: Τι κάνετε όταν δεν μπορείτε να περάσετε μία αποστολή σε ένα Strategy? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κατεβάζω το επίπεδο δυσκολίας και ξανά από την αρχή
18 34.6%
Τα παρατάω
3 5.8%
Χρησιμοποιώ cheat
9 17.3%
Τα παρατάω μόνο αν είναι προφανές ότι με αδίκησαν οι συνθήκες της αποστολής
9 17.3%
Χρησιμοποιώ cheat μόνο αν είναι προφανές ότι με αδίκησαν οι συνθήκες της αποστολής
13 25%
Total number of voters: 23
Only registered users can participate to this poll
More
15 Mar 2016 21:18 #178047 by Γιάννης Μοσχονάς
Κάνω σκληρές προσπάθειες μέχρι να την περάσω μόνος μου και χρησιμοποιώ cheats αν έχω μικρό χρονικό περιθώριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Apr 2016 20:30 #179455 by Γιάννης Νικολάκης
το παλεύω όσο πάει και μετά την κάνω την αμαρτία μου και χρησιμοποιώ cheat η ανοίγω youtube.

More
05 Apr 2016 21:05 #179457 by Blood Prince

genaric wrote: το παλεύω όσο πάει και μετά την κάνω την αμαρτία μου και χρησιμοποιώ cheat η ανοίγω youtube.

Εγώ youtube μπορεί να δω για βοήθεια αλλά cheat δεν χρησιμοποιώ ποτέ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Apr 2016 21:24 #179461 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Ποιός να κολλήσει σε strategy ρε εγώ;; Εγώ;;;; Εγώ;;;; Εγώ.... και μετά ανοίγω youtube όπως οι άλλοι. :whistle: Όχι cheat όμως, έχω να χρησιμοποιήσω τέτοια από το Total Annihilation: Kingdoms.

More
05 Apr 2016 23:00 #179471 by Alexandros Michalas
Δ.Α.Δ.Π. (Διαδικασίες Αντιμετώπισης Δύσκολων Παιχνιδιών):
1. Καταναλώνουμε περισσότερη Καφεϊνη.
2. Μεγιστοποιούμε τον χρόνο ενασχόλησης με το game, καταργώντας όλες τις άλλες ασχολίες (εκτός της δουλειάς φυσικά).
3. Προσωρινά Μειώνουμε ή αν δύναται η καταργούμε τον ύπνο.
4. Ενημερώνουμε φίλους και Ειδικά την σύντροφό μας ότι αντιμετωπίζουμε μια σοβαρότατη κατάσταση στην ζωή μας και δεν πρέπει να μας ενοχλήσουν μέχρι να την ξεπεράσουμε.
5. Δεν ζητάμε η λαμβάνουμε οποιαδήποτε βοήθεια απο οποιαδήποτε πηγή. Η λήψη ή έστω αναζήτηση βοήθειας αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη Αδυναμίας, Ανηκανότητας και Κατωτερότητας, άρα και πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία.
6. Ποτέ δεν παραιτούμαστε. Συνεχίζουμε μέχρι να πετύχουμε.

Για να σοβαρευτώ λίγο, :P
Το να κολήσω κάπου και να προσπαθώ να το ξεπεράσω το θεωρώ μέρος του παιχνιδιού, το ίδιο διασκεδαστικό με το να το περνάω πανεύκολα και να το τερματίζω (ακόμα και αν σπάζομαι μερικές φορές). Άρα κάνω το αυτονόητο. Προσπαθώ υπομονετικά μέχρι να το περάσω. B)

More
09 Apr 2016 14:38 #179660 by Omnibot
Απλά σπάω την οθόνη ή το gear μου. Τόσο απλά. :D :D :D
Αλλά όχι, προσπαθώ υπομονετικά κι εγώ μέχρι να τη περάσω

More
More
30 Sep 2017 20:37 #206301 by Μαρίνος Τζώτζης
Cheat βάζω συνήθως σε games που ξαναπαίζω για να τελειώνω πιο γρήγορα. Όταν κάτι με δυσκολέψει πολύ κοιτάω google guide από κάποιον πιο έμπειρο παίχτη. Τελευταίο θυμάμαι έπαιξα το campaign των Wood Elves στο Total War Warhammer και δεν είχα σωστές προτεραιότητες. Με ένα guide gg easy!

More
26 May 2019 15:32 #225273 by Βασίλης Καψάλης
επειδή το cheat είναι μπελαλίδικο, συνήθως πάω στο youtube για κάποιο guide

you see but you do not observe...

More
26 May 2019 17:55 - 26 May 2019 17:56 #225282 by Blood Prince
To youtube είναι καλό ή κάποιο guide σε gaming site το οποίο με είχε βοηθήσει για παράδειγμα σε τάφους στο Rise of the tomb raider.......

Αν πρόκειται για κάποιο boss π.χ στο Bloodborne ή ανεβαίνω levels για να το κερδίσω ή τα διαγράφω όλα μια και καλη όπως μου την έδωσε σε τελικό boss στο Cursed Chalice Dungeon Depth 4. :lol:

Το αποτέλεσμα πως δεν πήρα την Πλατίνα για ένα Trophy.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 May 2019 17:56 by Blood Prince.