Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι κάνετε όταν κολλάτε σε μία αποστολή?

Poll: Τι κάνετε όταν δεν μπορείτε να περάσετε μία αποστολή σε ένα Strategy? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κατεβάζω το επίπεδο δυσκολίας και ξανά από την αρχή
18 34.6%
Τα παρατάω
3 5.8%
Χρησιμοποιώ cheat
9 17.3%
Τα παρατάω μόνο αν είναι προφανές ότι με αδίκησαν οι συνθήκες της αποστολής
9 17.3%
Χρησιμοποιώ cheat μόνο αν είναι προφανές ότι με αδίκησαν οι συνθήκες της αποστολής
13 25%
Total number of voters: 23
Only registered users can participate to this poll
More
09 Jul 2015 23:18 #164225 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Αν το παιχνίδι μου αρέσει δεν το παρατάω απλά κατεβάζω το επίπεδο δυσκολίας. Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των Cheats και Hacks σε ένα παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2015 23:22 - 09 Jul 2015 23:23 #164227 by Άκης Ζαχαριάδης
Μέτα από πολλά καντήλια, με την 3η - 4η φορά την περνάω.
Last edit: 09 Jul 2015 23:23 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
09 Jul 2015 23:23 #164228 by Βασιλης Γαλανος
Και εγω το ποιο ακραιο που κανω ειναι το να κατεβαζω την δυσκολια.Μπορω με περιφανεια να πω οτι δεν εχω cheatarei game ποτε μεχρι τωρα :cheer:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
09 Jul 2015 23:43 #164235 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Rage quit.
Όταν όμως πα'ιζω ένα παιχνίδι για το story(βασικά παίζω σχεδόν μόνο για το story παιχνίδια), βλέπω κανα walkthrough...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
10 Jul 2015 03:16 #164275 by Giannis argiris
Υπομένω και επιμένω μέχρι να την περάσω, απλό.

More
06 Aug 2015 00:22 #167033 by Μιχάλης Μαρουδιάς
Rage rage rage! Και Load Game μεχρι αιδιας!

More
15 Mar 2016 18:46 - 15 Mar 2016 18:50 #178033 by Blood Prince
Βλέπω Walkthrough από το youtube και τις περισσότερες φορές βρίσκω την λύση.

Πρόσφατα ας πούμε κόλλησα στο Laboratory στο chapter 14 του Dead Space 3 θα δω Walkthrough και συνεχίζω χαλαρά.

Τώρα που έχουμε internet τα καταφέρνουμε...άλλες φορές με τα Tomb Raider που εκτός του οτι ήταν πιο δύσκολα,για πρίν το Legend αναφέρομαι,δεν είχε την έκταση που έχει το youtube σήμερα και τα βίντεο δεν είχαν καλή ποιότητα ούτε είχαμε dsl τα παρατάγαμε.

Asxetoss wrote: Αν το παιχνίδι μου αρέσει δεν το παρατάω απλά κατεβάζω το επίπεδο δυσκολίας. Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των Cheats και Hacks σε ένα παιχνίδι.

Ορισμένα παιχνίδια όμως έχουν δύσκολους γρίφους και στο casual να το βάλεις αν δεν βρεις την λύση δεν παίζει ρόλο το επίπεδο δυσκολίας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Mar 2016 18:50 by Blood Prince.

More
15 Mar 2016 19:37 #178037 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν μου αρεσει πολυ το παιχνιδι ξαναδοκιμαζω μεχρι τελικης πτωσης αλλιως το αφηνω και παω στο επομενο. Δεν καθομαι να μου σπασουν τα νευρα απο την δυσκολια που εχουν ορισμενα games. Εστω ενα walkthrough η και cheat αν υπαρχει αναγκη μπορει να το χρησιμοποιησω. ;)

More
15 Mar 2016 19:50 #178040 by Blood Prince

Mystique wrote: Αν μου αρεσει πολυ το παιχνιδι ξαναδοκιμαζω μεχρι τελικης πτωσης αλλιως το αφηνω και παω στο επομενο. Δεν καθομαι να μου σπασουν τα νευρα απο την δυσκολια που εχουν ορισμενα games. Εστω ενα walkthrough η και cheat αν υπαρχει αναγκη μπορει να το χρησιμοποιησω. ;)

Αν το έχεις κατεβάσει ή έχεις πληρώσει ελάχιστα να το αποκτήσεις πολύ καλά κάνεις,θεωρώ πάντως πως αυτό θα ήταν κρίμα σε παιχνίδια που πληρώσαμε 15 € τουλάχιστον να πάνε στράφι τα λεφτά.Για αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε πριν αγοράσουμε κάτι. ;)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
15 Mar 2016 20:01 #178043 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote:

Mystique wrote: Αν μου αρεσει πολυ το παιχνιδι ξαναδοκιμαζω μεχρι τελικης πτωσης αλλιως το αφηνω και παω στο επομενο. Δεν καθομαι να μου σπασουν τα νευρα απο την δυσκολια που εχουν ορισμενα games. Εστω ενα walkthrough η και cheat αν υπαρχει αναγκη μπορει να το χρησιμοποιησω. ;)

Αν το έχεις κατεβάσει ή έχεις πληρώσει ελάχιστα να το αποκτήσεις πολύ καλά κάνεις,θεωρώ πάντως πως αυτό θα ήταν κρίμα σε παιχνίδια που πληρώσαμε 15 € τουλάχιστον να πάνε στράφι τα λεφτά.Για αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε πριν αγοράσουμε κάτι. ;)

Παντα τα δοκιμαζω πριν τα αγορασω εκτος κι αν ειναι κατι πολυ μεγαλο οπως το Skyrim η το Resident Evil remastered η το Uncharted που ετσι κι αλλιως σαν exclusive του ps4 δεν μπορω να το τεσταρω στο pc. ;) Ευτυχως που υπαρχει το steam και βρισκω μερικα φτηνα παιχνιδια οταν βγαινουν σε sale. ;)