Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warcraft 3: Γενική συζήτηση

More
30 Nov 2009 23:10 #65919 by GoldString
Κοίτα το ο σειριακός αριθμός είναι ενός φίλου μου που μου τον έδωσε και μπορούσα να παίξω.Δηλαδη δικό του είναι.Το θέμα είναι ότι τώρα δεν παίζει ούτε σε αυτόν αλλα ούτε σε μένα αλλά παίζει σε ένα άλλο pc στο οποίο το είχα βάλει βεβαίως κανείς άλλος δεν είχε πρόσβαση σε αυτό το pc.Αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση βρισίματος η κάτι άλλο παρόμοιο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2009 18:10 #66261 by Μάνος Γρυπάρης
Τότε μίλα με την Blizzard γιατι προφανως εχετε κανει πατατα!
Πηγατε να χρησιμοποιησετε το serial number με διαφορετικα accounts και σας πιασανε!
Στειλτε e-mail στο support (ο φιλος σου καλυτερα) και πειτε οτι δεν μπορειτε να συνδεθειτε. Αμα σας ρωτησουνε αν εχει κι αλλος το serial πειτε τους Όχι!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Dec 2009 13:21 #67213 by GoldString
Όλα οκ κάναμε ένα reinstall και έφτιαξε!!

More
02 Jun 2011 15:13 #94185 by atenea
εχω το γνησιο reign of chaos και το frozen throne , τα αγορασα πριν λιγες μερες. εχω κανει εγκατασταση , και ενω μου παιζει κανονικα στο single player δεν μπορω να μπω battlenet. οταν παω να συνδεθω νου βγαζει αυτο το μηνυμα: unable to connect battlenet. you may be trying to connect to an invalid battlenet server.if you are using a modem you may need to manually connect to the internet before connecting to battlenet. μπορει καποιος να με βοηθησει???

More
08 Jun 2011 18:34 #94378 by Μάνος Γρυπάρης
Απενεργοποίησε Firewall και Antivirus και ξαναδοκιμασε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Apr 2013 17:46 #123668 by Maik Giousef
καλησπέρα και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους !!!έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του warcraft3 βασικά με το expansion όταν κάνω εγκατάσταση το war3 και πάω μετά να κάνω install το frozen throne μου ζητάει να εγκαταστήσω το war3 ενώ το έχω εγκατεστημένο !!!!!! έχω windows 7 αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ(τα cd είναι γνήσια και αγρατζούνιστα ) εγκατάστασης

More
02 May 2013 23:09 #123788 by Maik Giousef
μάλλον έφαγα πακέτο :D

More
02 May 2013 23:42 #123791 by Μάνος Γρυπάρης
Δοκιμασε να τα κανεις ολα Uninstall με αυτο το προγραμμα: www.iobit.com/ (Uninstall και Deep Scan).
Μετα κανε reset, install το Warcraft 3 στο φακελο που σου λεει, ξανα reset και install το expansion. Αν δε λυθει ισως υπαρχει ασυμβατοτητα με τα Windows 7 οποτε θα πρεπει να δοκιμασεις δεξι κλικ και Ιδιοτητες (Properties) και Compatibility mode μηπως και το τρεξει ετσι. Αλλιως μιλας με Blizzard.

Απαντησέ μας με νεοτερα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 May 2013 16:31 #123814 by Maik Giousef
καλησπέρα το δοκίμασα και αυτό απλα... δεν βρίσκω την δεύτερη λύση που μου έδωσες πού κάνω το δεξί κλικ για να βρω το compatibility mode??

More
03 May 2013 19:02 #123815 by Μάνος Γρυπάρης
Δεξι κλικ στο αρχειο .exe που τρεχει το παιχνιδι, μετα Ιδιοτητες (κατω κατω), μετα Συμβατοτητα και επελεξε να το τρεξεις ωστε να ειναι συμβατο με Windows XP Και τελευταιο service pack.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)