Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warcraft 3: Γενική συζήτηση

More
23 Aug 2007 13:09 #36409 by Vassilis
Naksei dn kserw, noobas eimai, apla akouo sinexia to DOTA kai to DOTA kai lew tha legete kai etsi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2007 13:27 #36410 by Esperos
Κάτι μου λέει πως δεν έριξες μια καλή ματιά στα Forum! Έχουμε ολόκληρα θέματα για το Warcraft άλλα και για το Dota.
Καταρχάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! To warcraft είναι Rpg-Startegy. RPG γιατί αναλαμβάνεις εκτός των άλλων να αναπτύξεις τις ικανότητες του Hero σου(skills), να επιλέγεις τα spells-abilities ανάλογα με το level που έχει το οποίο μεγαλώνει ανάλογα το experience(xp)
που κερδίζεις και επίσης να επίλεγεις τα σωστά αντικείμενα τα οποια θα ευνοήσουν συγκεκρίμενα χαρακτηριστικά (strenght,agility,intellect etc.) ενα απο τα μεγαλύτερα mmoRPG της εποχής μας( W.O.W.) βασίζεται ακριβώς σε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Strategy είναι γιατι βασίζεται σε κάποια απο τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά των strategy games οπώς κατασκευή-ανάπτυξη βάσης, δημιουργια στρατού, χρήση σωστής στρατηγικής για την νίκη και ολα αυτά υπό την σωστή χρήση των πόρων(wood,gold).

Έλπιζω να μη σε πείρα μονότερμα στην απλή σου ανάγκη να παίξεις Dota με κάποιον από τα μέλοι μας, απλά κατάλαβα ότι είσαι λίγο μικρός (13-14!) και λογικό είναι να σου διαφεύγη η βαριά ιστορία του warcraft που μεγάλωσε η δικιά μας γενιά! Καλές οι εξελίξεις, καλό και το Dota, αλλά ακόμα πιο καλό είναι να ξέρουμε και που βασίζονται όλα αυτά!...έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! :cool:

ΥΓ: Ολα αυτά τα είχα γράψει πριν απαντήσετε όλοι εσείς! Αλλά λόγο δουλιάς άργησα να το postaro και προλάβατε!(τι ρεμάλια που είστε!) :twisted:

More
23 Aug 2007 14:25 #36412 by Μάνος Γρυπάρης
1)Υπάρχει ξεχωριστό subforum με τίτλο "Warcraft/Dota" (εδώ όπου μετέφερα το μήνυμά σου.
2)Μέσα σε αυτό το forum υπάρχουνε topics συζήτησης για το Warcraft και το Dota και εξηγουν τι ρολο βαραει το καθενα.
3)Για μια συνολικη εικονα ολων των παιχνιδιων πηγαινε πανω αριστερα στο site εκει που λεει "Reviews". Θα βρεις μεχρι και review του Warcraft 2!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Aug 2009 16:26 #59384 by SmartKiLL
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΒΟΤS ΓΙΑ ΤΙΝ CLAN ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ?
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ site www.wc3banlist.de
(ΣΙΓΓΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ΒΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΑNLIST

More
30 Nov 2009 16:04 #65896 by GoldString
Εδώ και κάποιο μικρό χρονικό διάστημα δεν έχω πρόσβαση στο battle net του Frozen throne παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας
Ιδού και το error:
[img

More
30 Nov 2009 17:12 #65899 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Επειδη δεν εχω ασχολειθει ποτε μου με αυτο το παιχνιδι και δεν ξερω δεν μπορω να σου πω πολλα. Το προβλημμα σου ομως μπορει να εχει σχεση με την ανακοινωση της Blizzard

Για δες εδώ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Nov 2009 17:26 #65900 by GoldString
Το θέμα είναι ότι αυτός μιλάει για wow!!

More
30 Nov 2009 18:54 #65907 by Μάνος Γρυπάρης
Μηπως το εχεις πειρατικο και περιμενεις να παιξεις και online? :roll:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Nov 2009 19:59 #65911 by GoldString
Όχι βέβαια!!Αλλιώς δεν θα ρώταγα !! :P :P

More
30 Nov 2009 21:51 #65914 by Μάνος Γρυπάρης
1)Το έχεις δώσει σε φίλο σου καποιο διαστημα?
2)Το είχες ενεργοποιήσει παλιότερα και έχεις ξεχάσει username και password? (δοκιμασες με τους χαρακτηρες της σωστης γλωσσας? -με αγγλικα δηλ.?-)
3)Εκανες καμια στραβη, δηλαδή έβρισες κάποιον χρήστη οπουδήποτε?

Αν η απαντηση και στα 3 ειναι "Οχι" τοτε στελνεις e-mail στο support της Blizzard από εδώ:
us.blizzard.com/support/webform ... cale=en_US

[img
[img
[img

(George M. Cohan)