Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αge of Mythology: Γενική Συζήτηση

More
22 Aug 2005 13:22 #1218 by Γιώργος Γκούμας
Οταν μιλαμε για το Αge of Mythology εμενα μου ερχεται στο μυαλο το πολυ καλο στορι του παιχνιδιου. Η ιστορια ειναι χωρισμενη σε κεφαλαια που εχουν στενη σχεση μεταξυ τους. Ετσι ειναι σαν να διαβαζεις ενα βιβλιο που θες να δεις την συνεχεια. Τα γραφικα δεν ηταν ασχημα αλλα σιγουρα μπορουν να γινουν καλυτερα...Περιμενω τις αποψεις σας.

Το Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2005 13:30 #1219 by George
Για την χρονια που βγηκε τα γραφικα ηταν οτι καλυτερο. Αυτο που μου αρεσε ιδιαιτερα ηταν στο ΤΙΤΑΝS οι ατλαντες που στο να ο εφτιαχνες κατι σαν πετρινους στρατιωτες και καθε φορα που γεμιζαν δυναμη, πεταγοντουσαν στο αερα και σκαγαν μια μπουνια στο εδαφος και οτι ηταν γυρω το πεταγε

More
10 Jun 2008 18:08 #43431 by Νικολής Ασημάκης
Το topic αυτό το ανοίγω κυρίως για να ρωτήσω τι εστί Age of Mythology. Όλο γι'αυτό ακούω και δεν ξέρω με τι μοιάζει...

More
14 Jun 2008 11:43 #43615 by Chris
Αγαπητε Νικολις αν εισαι λατρης των παιχνιδιων στρατιγικης και δεν εχεις παιξει το Age of Mythology τοτε απλα εχασες ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια στρατιγικης.
Ειναι ενα παιχνιδι με ξεχωριστο και μοναδικο gameplay με αρκετα καλα γραφικα για την εποχη του, ο ηχος γαμαει και φυσικα οι μαχες ειναι τελιες.
Α. Ξεχασα το κυριοτερο. Στο παιχνιδι μπορεις να παιξεις με ΕΛΛΗΝΕΣ, Αιγυπτιους και norse (αυτοι απο οτι ειδα στους θεους τους πρεπει να ειναι σκανδιναβοι) και απο καθε λαο μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε 3 θεους.
Οι Ελληνες εχουν τον Δια, τον Αδη και τον Ποσειδωνα.

www.myrioclan.gr/
The Best Greek RTS Clan

More
29 Jun 2008 13:59 #44303 by Thomas Alexiou
ksekinhsa na paizw to Age of Mythology xthes !exw kai to Age of Empires tha to dokimasw argotera omws

More
29 Jun 2008 14:35 #44307 by Agelos Tsimidakis
Όσοι έχουν σκοπό να αγοράσουν το Age of mythology: Gold edition για να παίξουν online, ας έχουν υπόψιν ότι (για κάποιο λόγο) όλα τα κουτιά (ή τουλάχιστον κάθε παρτίδα) έχουν το ίδιο cd-key, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να συνδεθείτε στον master server του παιχνιδιού, καθώς σχεδόν πάντα θα είναι κάποιος άλλος συνδεδεμένος με το συγκεκριμένο cd-key.

More
02 Jul 2008 22:28 #44459 by Esperos
Η κοινότητα των φανατικών παιχτών του Age of Mythology μεγαλώνει όλο και περισσότερο! Αν και ήταν αναμενόμενο τα πρωτεία τα κατέχουν οι Έλληνες αφού είναι το 80% των online χρηστών στους servers του παιχνιδιού.

More
19 May 2009 19:39 #52964 by Στέφανος Τρίγγας
Εγω ενα εχω να πω οτι το Age Of Mythology ηταν το πρωτο αυθεντικο παιχνιδι για PC που εχω παρει και το μοναδικο και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι στρατηγικης.Γενικα αξιζει να το παρει καποιος να το παρει.

More
14 Nov 2009 00:55 #64908 by chrispanathinaikos
απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει..δν θα βγει αλλο τετοιο ειναι το μονο σιγουρο..

More
14 Nov 2009 04:36 #64918 by reinko24
:icon bow: πολυ ομορφο game με πολυ ομορφα γραφικα για την εποχη του πιστευω πως αν εξελιχθει θα γινει ενα must have strategy! :-k

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.