Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αge of Mythology: Γενική Συζήτηση

More
14 Nov 2009 18:27 #64949 by Lucivatar
Για ολο το 1ο ετος ως φοιτητης,τουλαχιστον 1 φορα την βδομαδα μαζευομασταν 8 φιλαρακια στο τοπικο internet cafe για 4vs4... οι στιγμες που περασαμε μοναδικες ....βεβαια το σταματησαμε γιατι επισης μοναδικοι ηταν και οι ρυθμοι που περναμε τα κιλα...! :wink:

Το AoM ειναι Κλασσικο game πιστευω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2009 05:25 #67248 by fabregus
Άργησα να το προτοπαίξω αλλά το παιχνίδι είναι πολύ καλό...Έχεις βέβαια λίγο σχετικά στρατό αλλά αυτή δεν είναι η ουσία της στρατηγικής;

More
10 Apr 2010 13:39 #70564 by Evris7
Παιδιά, αυτό το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Το πρωτοέπαιξα για πρώτη φορά γύρω στα 13 μου. Πλέον 18 και δε λέω να ξεκολλήσω. Παιχνιδάρες από τις λίγες. Όπως επίσης, και ένα από ελάχιστα πραγματικά strategy games.
Το campaign ωραίο, αλλά το πραγματικό κάψιμο είναι το multiplayer. Με ένα φιλαράκι μου το έχουμε λιώσει και έχουμε νικήσει και titan (φυσικά 2 vs computer γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση).
Υπάρχουν άτομα από εδώ που παίζουν ακόμα;

More
10 Apr 2010 13:55 #70567 by lavezzi7

Evris7 wrote: Παιδιά, αυτό το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Το πρωτοέπαιξα για πρώτη φορά γύρω στα 13 μου. Πλέον 18 και δε λέω να ξεκολλήσω. Παιχνιδάρες από τις λίγες. Όπως επίσης, και ένα από ελάχιστα πραγματικά strategy games.
Το campaign ωραίο, αλλά το πραγματικό κάψιμο είναι το multiplayer. Με ένα φιλαράκι μου το έχουμε λιώσει και έχουμε νικήσει και titan (φυσικά 2 vs computer γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση).
Υπάρχουν άτομα από εδώ που παίζουν ακόμα;

Εγώ :mrgreen:
Αλλά μην φανταστείς πολύ,έχω να παίξω κανα 6μηνο,αλλά uninstall δεν γίνεται ποτέ.Πάντως το rise of nations μου αρέσει περισσότερο! :xeriok:

More
10 Apr 2010 14:13 #70570 by Evris7
Ε καλά κι εγώ τώρα αυτούς τους μήνες κάνω ένα διαλειμμα γιατί είμαι Γ' λυκείου και προετοιμάζομαι για πανελλήνιες.
Ντάξει ωραίο και το Rise of Nations, αλλά ρε παιδί μου (είσαι και σύγγαυρος :D ) το AoM είναι πολύ πιο δουλεμένο με λεπτομέρεια. Δε θέλω να το συγκρίνω με άλλα παιχνίδια γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να συγκριθεί. Και το στυλ παιχνιδιού, και το περιεχόμενο του, πιθανότητα να δημιουργούν μια κατηγορία από μόνα τους.

Και όσον αφορά τη στρατηγική, δεν είναι όπως πολλά άλλα παιχνίδια που απλά απαιτούν μια στοιχειώδη ικανότητα επιλογής και οργάνωσης του τρόπου που θα παίξεις. Απαιτείται κάτι πολύ περισσότερο (τουλάχιστον αν επιδιώξεις να νικήσεις hard με 2+ αντιπάλους). Να γνωρίζεις τα "τρωτά" σημεία της κάθε μονάδας καθώς επίσης και τις μονάδες τις οποίες νικάει εύκολα.

Τέσπα, μπορώ να μιλώ άπειρες ώρες για αυτό το παιχνίδι. Κάποιος ας μη σταματήσει γιατί έχω και διάβασμα :lol:

More
10 Apr 2010 14:18 #70572 by lavezzi7
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου σύγγαβρε και σε 1,5 μήνα τα ξαναλέμε.Εδώ είμαστε εμείς δεν χανόμαστε.Και για ΑοΜ και για μεταγραφές και για ότι θέλεις. :wink:

More
10 Apr 2010 14:24 #70576 by Evris7
Ναι ρε! Να δούμε αν θα φτιάξουμε και ομάδα! Κόκκαλη χώσε λεφτά!!! Χεχε :P

More
03 Oct 2011 18:46 #99564 by Θοδωρής Κώτσελας
ξερει κανεις εαν εχουν κλεισει οι servers παιχνιδιου?Μπηκα μετα απο χρονια και δεν μπορουσα να συνδεθω.

More
03 Oct 2011 23:42 #99585 by Άγγελος Φασούλης
Σου γράφει ότι το ESO δεν δέχεται εγγραφές;

More
08 Apr 2012 14:24 #106623 by Chris Kasta
Ααααααααχχχχχχχ Αναμνήσεις....

ckin2u