Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game development: Πως θα δημιουργήσετε video games

More
03 Sep 2014 11:33 #148999 by Donnie Darko
Καλη προσπαθεια.Μακαρι να μπορουσα να δωρισω και εγω καποια χρηματα αλλα οπως τα φερνει ο καιρος...Μακαρι να εκπληρωσεις το ονειρο σου!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2015 00:30 #157554 by Μάνος Γρυπάρης
Game Design
Την περίοδο αυτή παρακολουθώ διάφορα βίντεο στο YouTube σχετικά με το Game Design.
Πως θα φτιάξει κάποιος Game Design Document? Δείτε εδώ μερικά πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για να ξεκινήσετε.

Εδώ έχει πολλά μαθήματα για το Game Design

Εδώ ένα πολύ χρήσιμο κανάλι. Ο άνθρωπος αναλύει σχεδόν τα πάντα! Κάντε του subscribe. Το αξίζει!
www.youtube.com/user/georgephillies/videos

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Mar 2015 19:52 #157735 by Μάνος Γρυπάρης
Unreal Engine 4 Tutorial
Δείτε τα επίσημα Tutorials της Epic Games για την Unreal Engine 4.

Υπαρχουν εκατονταδες βιντεο κι αυτο ειναι το πρωτο.

Όλα τα tutorials εδώ

Unity coder
Αντίστοιχα tutorials για να μάθετε οι αρχάριοι κώδικα με Unity

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Oct 2018 14:41 #219777 by Giorgos Tsolaridis
Το μέλλον των open world games
Με το Entity Component System της Unity.

Tην προηγούμενη εβδομάδα, η Unity πραγματοποίησε την ετήσιο σύνοδο ανάπτυξης “Unite” στο Λος Άντζελες.

Εκεί έδειξε ένα νέο σχέδιο ανοικοδόμησης της μηχανής γραφικών το οποίο βασίζεται στην αλλαγή των βασικών θεμελίων της. Αυτό περιλαμβάνει νέες τεχνολογίες και ενημερώσεις. Μία από αυτές αφορούσε τα open world games και το πώς μπορούν να βελτιωθούν. Συγκεκριμένα το περιέγραψαν ως “τρόπο δημιουργίας κώδικα που επικεντρώνεται στην λύση των πραγματικών προβλημάτων και της συμπεριφοράς των games”.

Τα αποτελέσματα όσων ειπώθηκαν φαίνονται στο παρακάτω βίντεο.

Στο demo φαίνεται μία τεράστια πόλη με cyberpunk χαρακτήρα, στο οποίο βρίσκεστε μέσα σε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο και περνάει μέσα από ουρανοξύστες και αμέτρητα άλλα οχήματα. Μάλιστα σύμφωνα με την Unity χρειάστηκαν μόνο δύο μήνες για την ομάδα του ECS, ώστε να ολοκληρώσει αυτό το demo. Eπίσης για το demo χρησιμοποιήθηκαν και άλλες τεχνολογίες που κάνουν τον χώρο πιο λεπτομερές.

Παράλληλα στο Unite αποκαλύφθηκε ένα δείγμα FPS παιχνιδιού το οποίο μοιάζει με το Overwatch. Τα demo θα είναι διαθέσιμα το 2019 για το ευρύ κοινό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis