Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι?

More
16 Oct 2010 15:17 #81781 by Ιβάν

Manos wrote: Το DVDFAB κάνει αυτή τη δουλειά. Σου σπάει μεγάλα αρχεία ή DVD σε 2 μέρη για να τα ψήσεις σε απλά DVD και όχι Dual-Layer.
Δεν είναι παράνομο να το προτείνουμε. Το "σπασιμο" ταινιων η games και το ripάρισμα ειναι παρανομο, αλλα απο εκει και περα το τι κανει ο καθενας σας κανεις μας δεν μπορει να το ξερει.

Απλά εγώ που το έψαξα έδινε έναν τρόπο που με οδήγησε στην σκέψη ότι είναι hack. Και αν δεν κάνω λάθος αυτός ο τρόπος είναι hack. Για αυτό και είπα να μην τον γράψω. :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2010 15:37 #81784 by rafor
Αμα ειναι μεγαλο ενα αρχειο , 1) μπορεις να παρεις φλασακι με μεγαλη χωριτηκοτητα και 2) Περνεις ενα dvd με χωριτηκοτητα 8GB και εισαι ενταξει!

More
16 Oct 2010 16:40 #81792 by Ιβάν

rafor wrote: Αμα ειναι μεγαλο ενα αρχειο , 1) μπορεις να παρεις φλασακι με μεγαλη χωριτηκοτητα και 2) Περνεις ενα dvd με χωριτηκοτητα 8GB και εισαι ενταξει!

Ναι, μόνο που δεν θέλει Dual! Θέλει να το κάνει σε 2 DVD. Τα Dual-Layer δεν είναι και φθηνά!

More
17 Oct 2010 13:11 #81869 by rafor
Εγω επιλογες του εδωσα.Δεν τον αναγκαζει κανεις να τις ακολουθησει...Πιστευω ομως οτι το φλασακι ειναι η καλυτερη λυση , γιατι μετα του μενει και δεν ειναι και μιας χρησης!

More
18 May 2011 01:47 #93521 by Ανδρέας Γρυπάρης

Alcatraz wrote:

rafor wrote: Αμα ειναι μεγαλο ενα αρχειο , 1) μπορεις να παρεις φλασακι με μεγαλη χωριτηκοτητα και 2) Περνεις ενα dvd με χωριτηκοτητα 8GB και εισαι ενταξει!

Ναι, μόνο που δεν θέλει Dual! Θέλει να το κάνει σε 2 DVD. Τα Dual-Layer δεν είναι και φθηνά!

Με 26 Ευρώ αγόρασα της A-Data ένα usb 3.0 των 16GB.(από multirama). Πάει σφαίρα. Εναλλακτικά ας έχει εξωτερικό δίσκο.

More
22 Oct 2012 14:48 #113569 by Βασίλης Καμακάρης
γεια χαρά φίλοι του gameworld :D :D :D .
θέλω να σας ρωτήσω ποιο πρόγραμμα είναι καλό για να κάνω εγράφη στιγμιότυπα από τα game που παίζω στο pc.
χρησιμοποιώ το fraps μήπως ξέρετε κάνα άλλο? ](*,) ](*,) ](*,)

More
22 Oct 2012 15:09 #113570 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ καλό το Fraps όπως και τα:
Camstudio ( camstudio.org/ )
MSI Afterburner ( event.msi.com/vga/afterburner/index.htm )
Xsplit ( www.xsplit.com/ , επιλέγεις Local Recording )

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Oct 2012 15:34 #113573 by Χριστιάνα Θάνου
Αν παίζεις League of Legends, μπορείς να κατεβάσεις το LoL Replay και να το βάλεις να κάνει εγγραφή όλον τον αγώνα και μετά να το τραβήξεις με fraps. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχεις lag.Αν θέλεις να τραβήξεις βίντεο από άλλα παιχνίδια, δοκίμασε το Camstudio. Το fraps είναι το πιο γνωστό αλλά απαιτεί αρκετή μνήμη οπότε αν έχεις αδύναμο υπολογιστή, θα έχεις πρόβλημα.

More
22 Oct 2012 16:02 #113578 by Βασίλης Καμακάρης
το θέλω για απλά games, τεσταρα το doom3 bfg με fraps και ρύθμιζα το fps για να μην μου τρώει πολύ μνήμη. Άλλα ευτυχώς έχω καλό pc.

More
26 Jun 2013 15:26 #126784 by Βασίλης Καλφούντζος
Για όσους ενδιαφέρονται πλέον η Razer, έχει βγάλει το Razer game booster, στο οποίο στο panel Screencast έχετε audio και screen recording!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]