Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμίζει τον τόνο της φωνής; Δηλαδή να την κάνει πιο ψιλή ή πιο μπάσα; Πείτε μου αν ξέρετε κάποιο. Και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τέτοιο προγραμμα μέσα στα ΧΡ για να μην ψάχνω τώρα σε internet και κλάιν-μάιν.
BigBoss wrote:
TheReaper wrote: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμίζει τον τόνο της φωνής; Δηλαδή να την κάνει πιο ψιλή ή πιο μπάσα; Πείτε μου αν ξέρετε κάποιο. Και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τέτοιο προγραμμα μέσα στα ΧΡ για να μην ψάχνω τώρα σε internet και κλάιν-μάιν.
Εψαχνα παλιοτερα αλλά οτι ειχα κατεβάσει δεν λειτουργούσε.
Στο παλιο μου το PC όμως εχω την καρτα ήχου Sound Blaster Audigy η οποια μεσα ειχε τετοιο προγραμμα, ομως δυστυχως δεν μπορεις να το εγκαταστήσεις εαν δεν εχεις αυτη την καρτα ηχου..
predictor wrote: Οποιοδηποτε audio editing προγραμμα κανει, απλως αλλαζεις τις συχνοτητες, οσον αφορα στο 2ο part (αν υπαρχει στα xp, δεν νομιζω).
Κατι ασχετο, ετσι οπως διαβασα τον τιτλο, αλλο προγραμμα καταλαβα, προγραμμα διατροφης (για ογκο, γραμμωση και τα συναφη αλλα δεν ειδα κανενα vanbasten 7, really τωρα, που χαθηκε ο φιλτατος???)
TheReaper wrote: Να σου πω predictor. Το πρόγραμμα το Audacity το γνωρίζεις; Μήπως και αυτό κάνει τη δουλειά; Αν ξέρεις ή οποιοσδήποτε άλλος να μου πει, γιατί μόνο αυτό έχω διαθέσιμο, αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά.
Έχουν αλλά το παράτησε. Βαρέθηκε πλέον. Άστα. Είναι κρίμα.predictor wrote: O doctor του forum
Μα καλα δεν εχουν internet εκει?
BigBoss wrote: Εγω το μονο που ξερω να κανω με αυτο ειναι να βγάζω τα λογια απο τα τραγουδια (αν και δεν πιανει πάντα)