Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Λοιπόν, ψάχνω για τηλεόραση σαλονιού και θα ήθελα μερικές προτάσεις. Έχω ακούσει για LG, Samsung, Panasonic ότι έχουν από τις καλύτερες στην αγορά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι και πολύ ψαγμένος για να αποφασίσω μόνος μου. Επίσης, δεν ψάχνω για κάνα θηρίο τηλεόραση, το έπιπλο δε χωράει 42άρα οθόνη.
Θα ήθελα μερικές προτάσεις και θα κάνω μερικές ερωτήσεις για να καταλήξουμε σε αυτήν που θα πάρω.
TheReaper wrote: Όπως είπα και στο αρχικό μήνυμα, ψάχνω για τηλεόραση σαλονιού. Έχουμε ένα έπιπλο 1 μέτρο μήκος και 75 cm ύψος, οπότε κάτι που να χωράει σε αυτές τις διαστάσεις θα βόλευε. Από δυνατότητες, δεν χρειάζεται να είναι τίποτα φοβερό, σύνδεση με ίντερνετ προαιρετική θα έλεγα. DVD να παίζει για καμιά ταινία και καλή ευκρίνεια και χρώματα να έχει. Αν γίνεται να υπάρχει σε κάποιο μαγαζί για να πάω από κοντά να τις δω κιόλας.
Αν θέλετε άλλες λεπτομέρειες, ρωτήστε να απαντήσω, τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να χρειαστεί.
TheReaper wrote: Το budget δεν είναι ιδιαίτερο θέμα, γι' αυτό ζήτησα γενικότερες προτάσεις για να δω. Η τηλεόραση που προτείνεις φαίνεται πολύ ωραία, αλλά δεν αναφέρει πουθενά για DVD. Είτε να συνδέεται συσκευή εξωτερική, είτε να έχει ενσωματομένο από μόνο του.
Αλήθεια, όταν λέμε για smart-TV, τι ακριβώς εννοούμε; Τι επιπλέον προσφέρει;