Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις για αγορά τηλεόρασης

More
25 Nov 2011 16:22 #101864 by Gamer-cy
Ωραια παιδια ,ετσι εγω θελω ολων τις αποψεις, για να κατσω στο τελος , να τις βαλω κατω και να παρω τι πιο σωστη αποφαση, ειναι δυσκολη καιρη οπως ξερετε αγαπητη μου ,και πρεπει να παρω την καλυτερη για εμενα να μου βγαλει καποια χρονια, ,Θα μπω τωρα να το μελετησω Βασιλη να σε καλα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2011 00:14 #101912 by Ανδρέας Γρυπάρης

Basilhs23 wrote: Χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά είναι απλά αστείο να λες έμμεσα ότι μια LED σε 1 με 3 χρόνια θα καεί ή μπορεί να καεί.

εξαρτάται και το μοντέλο αλλά στον δικό μου κύκλο δεν έχω δει κανένα να έχει οθόνη lcd πάνω από 3 χρόνια είτε λόγω τεχνικού προβλήματος η κάποιας έλειψης που βρίσκουν και τη πουλάνε (οι αγγελίες είναι γεμάτες με LED/LCD) και ελάχιστοι πουλάνε τη καλή τους plasma, αμφιβάλω αν είναι τυχαίο όλο αυτό!.

Basilhs23 wrote: Επίσης οι LED μπορεί να λες ότι "οι LED οθόνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλές LCD οθόνες με back light φωτισμού LED.(το ότι λένε κάθε subpixel=led subpixel δεν ισχύει καθόλου)" στην πράξη έχεις δει το τελικό αποτέλεσμα?Μπορώ να σου δείξω χιλιάδες εικόνες,βίντεο,reviews κτλπ να δεις την διαφορά στην εικόνα.

Φυσικά και έχω δει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά τη καλύτερη εικόνα την έχει η plasma, μακράν!

Basilhs23 wrote: Φίλε Gamer-cy θα σε παραπέμψω σε αυτό το λινκ www.pcmag.com/article2/0,2817,2387377,00.asp για να σου λυθούν οι όποιες απορίες αν έχεις γύρω απο αυτές της τεχνολογίες.

Τις απόψεις από τα μεγάλα περιοδικά δεν τις έχω και τόσο υπόψιν, λόγω ότι και μια εταιρία μπορεί να τους πληρώνει για διαφήμιση.(και το computer software διάβαζα μια φορά και έναν καιρό και έλεγε ότι θα βγει το doom 3 στα κινητά, βγήκε; μπαααα...) Στο fullhd.gr τα έχει όλα ποιο αναλυτικά και είναι η ποιο έγκυρη και μεγαλύτερη community για το συγκεκριμένο θέμα. Έχει και review από την sony(LED) που θέλει να αγοράσει ο Gamer-cy αλλά εμένα δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι σαν οθόνη στο review, ποιο πολλά είναι τα μείον παρά τα συν (βάλε και το Cross talk στα 3D γυαλιά). Η panasonic που έγραψα δεν είχε κανένα πρόβλημα σε 3D, ούτε cross talk είχε, και έχει περάσει όλα τα test με επιτυχία και έχει πολύ καλύτερη βαθμολογία. Αυτό λέει πολλά νομίζω.

More
27 Aug 2013 02:03 #131087 by Γιάννης Συρίγος
Καλησπέρα παίδες.. Αν ξέρετε να μου πείτε χοντρικά ποια είναι η καλύτερη μάρκα σε τηλεοράσεις.. Δεν ζητάω μοντέλο δε ζητάω τίποτα, απλά σε μάρκα πχ Samsung,LG,Panasonic κλπ είναι κι άλλες... Την θέλω κυρίως για το PS3/PS4 οπότε για καλό gaming προορίζεται... Όταν λέω καλύτερη μάρκα εννοώ στο συνολάκι περίπου τα μοντέλα της να έχουν διακριθεί παράδειγμα για τον φωτισμό τους την εικόνα τους την ανάλυση κλπ... Αν είστε γνώστες του θέματος και θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ απαντήστε άμεσα διότι θα την αγοράσω αναγκαστικά αυτές τις μέρες και άργησα πολύ να κάνω το thread!

Ευχαριστώ!

PS: Μιλάω για το πολύ 280 ευρώ γιατί δε θα είναι πάνω από 25 inches...

[img

More
27 Aug 2013 02:12 #131088 by Κώστας Λάβαρης
Έχοντας δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές μάρκες τηλεοράσεων, ξεχώρισα τις Samsung. Αλλά και πάλι δεν πρέπει να δεις γενικά τις μάρκες, αλλά με τα λεφτά που έχεις να βρεις τη κατάλληλη τηλεόραση που θα σε ικανοποιεί πλήρως. Υπάρχουν αρκετές καλές τηλεοράσεις (Philips, Samsung και Panasonic κυρίως) με αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάς.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Aug 2013 20:07 #131122 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και απο τις LG που εχω...αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω αυτη .

EDIT: Για <280 μπορω να σου προτεινω αυτη , την οποια την εχω αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα και την ειχα παρει 230 αν θυμαμαι καλα. Βεβαια αυτη πριν 1,5 χρονο δεν ξερω αν θα τη βρεις τωρα...

More
27 Aug 2013 20:25 #131125 by Βασίλης Καμακάρης
Και εγώ προτιμώ τις LG λόγον καλή εγγύησης που έχουν για τις τηλεοράσεις.

More
28 Aug 2013 21:53 #131250 by Γιάννης Συρίγος
Έχω ακούσει ότι Samsung είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με LG.. Ισχύει κάτι τέτοιο;

[img

More
28 Aug 2013 22:27 #131256 by Κώστας Λάβαρης
Η Samsung έχει πολύ καλές τηλεοράσεις. Εξαρτάται όμως ποιες θα συγκρίνεις.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Aug 2013 22:29 #131257 by Θοδωρής Κώτσελας
και εγω θα σου προτεινω samsung.εχει πολυ καλες τηλεορασεις.και η sony εχει καλες αλλα δεν συμφερουν οικονομικα.ειναι αρκετα ακριβες σε σχεση με αυτα που προσφερουν

More
14 May 2014 03:49 #144625 by Sotiris Greece