- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
εξαρτάται και το μοντέλο αλλά στον δικό μου κύκλο δεν έχω δει κανένα να έχει οθόνη lcd πάνω από 3 χρόνια είτε λόγω τεχνικού προβλήματος η κάποιας έλειψης που βρίσκουν και τη πουλάνε (οι αγγελίες είναι γεμάτες με LED/LCD) και ελάχιστοι πουλάνε τη καλή τους plasma, αμφιβάλω αν είναι τυχαίο όλο αυτό!.Basilhs23 wrote: Χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά είναι απλά αστείο να λες έμμεσα ότι μια LED σε 1 με 3 χρόνια θα καεί ή μπορεί να καεί.
Φυσικά και έχω δει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά τη καλύτερη εικόνα την έχει η plasma, μακράν!Basilhs23 wrote: Επίσης οι LED μπορεί να λες ότι "οι LED οθόνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλές LCD οθόνες με back light φωτισμού LED.(το ότι λένε κάθε subpixel=led subpixel δεν ισχύει καθόλου)" στην πράξη έχεις δει το τελικό αποτέλεσμα?Μπορώ να σου δείξω χιλιάδες εικόνες,βίντεο,reviews κτλπ να δεις την διαφορά στην εικόνα.
Τις απόψεις από τα μεγάλα περιοδικά δεν τις έχω και τόσο υπόψιν, λόγω ότι και μια εταιρία μπορεί να τους πληρώνει για διαφήμιση.(και το computer software διάβαζα μια φορά και έναν καιρό και έλεγε ότι θα βγει το doom 3 στα κινητά, βγήκε; μπαααα...) Στο fullhd.gr τα έχει όλα ποιο αναλυτικά και είναι η ποιο έγκυρη και μεγαλύτερη community για το συγκεκριμένο θέμα. Έχει και review από την sony(LED) που θέλει να αγοράσει ο Gamer-cy αλλά εμένα δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι σαν οθόνη στο review, ποιο πολλά είναι τα μείον παρά τα συν (βάλε και το Cross talk στα 3D γυαλιά). Η panasonic που έγραψα δεν είχε κανένα πρόβλημα σε 3D, ούτε cross talk είχε, και έχει περάσει όλα τα test με επιτυχία και έχει πολύ καλύτερη βαθμολογία. Αυτό λέει πολλά νομίζω.Basilhs23 wrote: Φίλε Gamer-cy θα σε παραπέμψω σε αυτό το λινκ www.pcmag.com/article2/0,2817,2387377,00.asp για να σου λυθούν οι όποιες απορίες αν έχεις γύρω απο αυτές της τεχνολογίες.