- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Theodosis1988 wrote: εχεις καμια ιδεα το πως θα βαλω σε αγγλικα windows 7 να διαβαζει ελληνικους υποτιτλους ..οχι ενσωματομενους
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Ρε παιδιά, έχω αρχίσει να τρέμω την ρημάδα τη τεχνολογία.. Μόλις τώρα καθόμουν και τριγυρνούσα στο internet και ξαφνικά το laptop έβαλε από μόνο του τις υψηλές επιδόσεις και όλα άσπρισαν. Δηλαδή εκεί που δείχνει τα ανοιχτά προγράμματα, άλλαξε χρώμα ενώ θα έπρεπε να είναι διαφανές. Μετά από λίγο επέστρεψε στο κανονικό από μόνο του. Τι έγινε; Καμιά ιδέα; Μήπως έχει κάνα πρόβλημα; Αλλά δεν κόλλησε τίποτα ιούς... :-k
BigBoss wrote:
TheReaper wrote: Ρε παιδιά, έχω αρχίσει να τρέμω την ρημάδα τη τεχνολογία.. Μόλις τώρα καθόμουν και τριγυρνούσα στο internet και ξαφνικά το laptop έβαλε από μόνο του τις υψηλές επιδόσεις και όλα άσπρισαν. Δηλαδή εκεί που δείχνει τα ανοιχτά προγράμματα, άλλαξε χρώμα ενώ θα έπρεπε να είναι διαφανές. Μετά από λίγο επέστρεψε στο κανονικό από μόνο του. Τι έγινε; Καμιά ιδέα; Μήπως έχει κάνα πρόβλημα; Αλλά δεν κόλλησε τίποτα ιούς... :-k
Άνοιξες τίποτα σε fullscreen?
Ασπρίσε η κάτω γραμμή; Ξέχασα και πως την λένε την κάτω γραμμή, γραμμή μενού κάπως έτσι τέλος πάντον.TheReaper wrote: Ρε παιδιά, έχω αρχίσει να τρέμω την ρημάδα τη τεχνολογία.. Μόλις τώρα καθόμουν και τριγυρνούσα στο internet και ξαφνικά το laptop έβαλε από μόνο του τις υψηλές επιδόσεις και όλα άσπρισαν. Δηλαδή εκεί που δείχνει τα ανοιχτά προγράμματα, άλλαξε χρώμα ενώ θα έπρεπε να είναι διαφανές. Μετά από λίγο επέστρεψε στο κανονικό από μόνο του. Τι έγινε; Καμιά ιδέα; Μήπως έχει κάνα πρόβλημα; Αλλά δεν κόλλησε τίποτα ιούς... :-k