- Thank you received: 7
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δοκίμασε να τα μεταφέρεις στο PC χρησιμοποιώντας καλώδιο που συνδέει το κινητό σε USB θύρα στο PC και μαζί το πρόγραμμα του κινητού σου. Αλλά αν δεν μεταφέρονται τότε μάλλον δύσκολο. Επιδιόρθωση βίντεο δεν γίνεται, αν δεν παίζει τότε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τέτοιο.sideone13 wrote: Kαλησπερα εχω τραβηξει καποια βιντεο με το κινητο τα οποια ειναι τυπου 3gp το κινητο ομως τα κατεστρεψε και πλεον δεν ανοιγουν.Γινεται με καποιο προγραμμα να επιδιορθωθουν ωστε να παιζουν?
Χρησιμοποίησε για καταγραφή το OBS και επέλεξε Local Recording.Frosty wrote: Λοιπον είμαι νέο μέλος στο gaming community και ήθελα να ανοίξω αυτο το topic ωστε να μάθω εγω και οι ενδιαφερόμενοι youtubers καποιες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.Αρχικα αν μπορεί καποιος να σχολιάσει το θεμα των προγραμμάτων που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε (Shadowplay.Fraps etc.).Επισης με το θεμα του ηχου ειναι καλύτερο να τα ηχογραφουμε ξεχωριστά η ολα μαζι;
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Settings/Broadcast Settings/Mode.Frosty wrote: Το local recording που το επιλεγω γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω source