Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δημιουργία/Επεξεργασία Βίντεο

More
04 Aug 2009 23:09 #57907 by Ιβάν
Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποιο καλό πρόγραμα για να φτιάχνω βίντεο. Και να μην είναι δύσκολο σε χρήση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2009 00:40 #57912 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι πιο εύκολο και απλό από το Windows Movie Maker!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Aug 2009 18:48 #58120 by Milkman14
Σου προτηνω το Sony Vegas 8.0.Εχεις περισσοτερες δυνατοτιτες να κανεις απο οτι το Windows Movie Maker αλλα ειναι και ποιο δυσκολο και στο να το χειριστεις.

More
08 Aug 2009 19:07 #58121 by Μάνος Γρυπάρης
VirtualDub

www.virtualdub.org

Ειναι κι αυτο πολυ ευκολο, ισως ενα κλικ πιο δυσκολο απο το Windows Movie Maker. Κανεις ομως πολυ ευκολα και αλλαγες στο μεγεθος του βιντεο, προσθετεις λογοτυπα κτλ. Απλα οταν σωζεις το βιντεο να επιλεγεις οπωσδηποτε εναν compressor ώστε το βιντεο να πιανει λιγο χωρο. Αλλιως πιανει παντοτε πανω απο 1GB (ολοι βαζουνε compressor πριν κανουνε save)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Aug 2009 20:13 #58219 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μιας που πιάσαμε το θέμα, μήπως υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί κανείς να προσθέτει εφέ όπως πυροβολισμούς;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Aug 2009 22:41 #58226 by Μάνος Γρυπάρης
Adobe Premiere θέλεις.
Ανοιξε και κανενα βιβλιο ή ψάξε κανένα έτοιμο μέσω Internet (στα γνωστά λημέρια) γιατί είναι λίγο δύσκολο στη χρήση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Aug 2009 21:59 #58397 by Ιβάν
Ευχαριστώ ρε παιδιά! Αλλά μήπως ξέρετε αν το Adobe PhotoShop είναι καλό;

More
17 Aug 2009 22:00 #58426 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ivan_pc wrote: Ευχαριστώ ρε παιδιά! Αλλά μήπως ξέρετε αν το Adobe PhotoShop είναι καλό;

Το Adobe Photoshop είναι πρόγραμμα επεξεργασιας εικόνας και βεβαιως ειναι παρα πολυ καλό αλλα πρεπει να εισαι και καπως διαβασμένος...

Manos wrote: Adobe Premiere θέλεις.
Ανοιξε και κανενα βιβλιο ή ψάξε κανένα έτοιμο μέσω Internet (στα γνωστά λημέρια) γιατί είναι λίγο δύσκολο στη χρήση.

Τhnx, πραγματικά θα γυρναγα ταινία αλλα ακυρωθηκε λογω μη σωστής συνενοησης των ηθοποιών! :mrgreen: (ακυρο :P )

More
17 Aug 2009 22:15 #58427 by SmartKiLL
to adobe photoshop xrisimopioiseto gia Νa kaΝis tiΝ fatsa m me ritides!!!
Me tiΝ kali eΝia!!! :oops: :P

More
24 Aug 2009 13:14 #58898 by Αντώνης Μπιθούλκας
Φίλε, εγώ είμαι ειδικός!

Εάν έχεις Windows... σου συνιστώ το Premiere Elements CS3-CS4 της Adobe. (Όχι Nero και τέτοιες βλακείες)

Εάν έχεις Mac... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Final Cut Pro, που είναι και το καλύτερο από όλα!!! (Κατά τη γνώμη μου)