Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα σε ένα τέτοιο launch! Δοκίμασες fast boot;TheLuckyShamrock wrote: Γεια! Πιο αργά ανοίγει το pc μου τώρα, σε σύγκριση με πριν που είχα τα 8.1 pro. Επίσης, τα browsers μου θέλουν κανά δυο φορές reload για να εμφανίσουν μια σελίδα. Τέλος, το pc μου μου φαίνεται σχετικά πιο αργό τώρα, όσον αφορά την εκτέλεση των διαφόρων εργασιών. Η 11η πληγή τού Φαραώ είναι τα Windows 10; xD Όσον αφορά τώρα τη διαδικασία αναβάθμισης, είναι αρκετά απλή και σχετικά γρήγορη, αλλά καλύτερα να θυμηθείς να φτιάξεις τις ρυθμίσεις, ώστε να μην παραβιάζουν την ιδιωτικότητά σου τα Windows 10.
Καθαρή εγκατάσταση; Έλεγξες αν πήρες licence γιατί απότι ξέρω εαν δεν κάνεις πρώτα το upgrade δε παίρνεις licence, εκτός και αν τα αγόρασες! Πάντως και εγώ που είμαι με καθαρή εγκατάσταση δουλεύουν κομπλέ! Πώς σου φαίνεται σαν λειτουργικό με βάση τα προηγούμενα;zer0c00l wrote: εγω που τα εβαλα με "καθαρη εγκατασταση" σε δυο σταθερους υπολογιστες κανενα προβλημα.
tsakos wrote: μα καλά υποτίθεστε ότι είστε gamers και βάζετε windows χωρίς καθαρή εγκατάσταση
πάντως εγώ είμαι χειρότερος έβγαλα τα windows 8.1 και αντί να βάλω τα 10 έβαλα τα ubuntu και το πρόβλημα δεν είναι αυτό το πρόβλημα είναι πως μου αρέσουν πολύ.
Myrmidon wrote: Διαβάζω πολλά από εδώ και από κει. Θέματα με το update (τρώει bandwidth, έχει ασυμβατοτητες στους drivers) και έτσι δε θα τα εγκαταστήσω ακόμα. Το σύγκριση με τα 8 τη βρίσκω περιττή. Και οι δυο εκδόσεις έχουν παρόμοιο πυρήνα και εμφάνιση. Ο νέος browser είναι ακόμα νέος και ποιος ξέρει τι τρύπες ασφαλείας έχει. Η δε Cortana δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει εδώ στην Ελλάδα. Θα με ενδιέφερε κάποια σύγκριση με τα 7. Για την ώρα τα έχω δοκιμάσει σε tablet πάνω από 7. Ήταν κάπως ποιο "ελαφριά" αλλά σε μια tablet δε βλέπει κανείς όλες τις δυνατότητες. Άσε που έλειπε ο driver για την περιστροφή της εικόνας ανάλογα με την θέση της οθόνης. Το DX12 υπόσχεται πολλά, αλλά και αυτό χρειάζεται ανάλογη κάρτα γραφικών για πλήρη υποστήριξη. Σε αρκετές ιστοσελίδες φιγουράρει για παράδειγμα η έκφραση ".......the only gamers who could take advantage of DX12 would be those who purchased either a GCN 1.1, 1.2, or Maxwell GPU. Everyone else, including the millions of people with slightly older cards, would’ve been left out in the cold....." Επίσης μένει να δούμε και τι γίνετε με τα Mandle και Kronos/Vulkan (AMD/ATI και OpenGL). Αν μη τι άλλο, έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον.