Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 10

More
19 Aug 2021 04:34 #254704 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Windows 10
Τα Windows 10 έπεφταν βαριά για το Laptop μου. Ήταν πολύ αργά, δεν με βόλευαν καθόλου (έπρεπε μέσω αναζήτησης να δω τα βίντεο) , και μου εμφάνιζαν σφάλματα πχ δεν ακουγόταν ο ήχος.

Επέστρεψα στα Windows 8.1 και είμαι μια χαρά. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2021 15:30 #254712 by Απόστολος Μητσακούλης
Ειναι λιγο μπαχαλο στα laptop τον τελευταιο καιρο. Τα 8.1 ειναι πιο ελαφρια και φιλικα για τετοια συστηματα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Aug 2021 14:28 #254732 by Blood Prince

Ειναι λιγο μπαχαλο στα laptop τον τελευταιο καιρο. Τα 8.1 ειναι πιο ελαφρια και φιλικα για τετοια συστηματα.

Εντωμεταξύ αγόρασα το Laptop το 2015 που πρωτοκυκλοφόρησαν τα Windows 10 αλλά με 500 €.

Για να έτρεχε άνετα τα Windows 10 θα έπρεπε τότε να το αγόραζα με 1000 €

Τελοσπάντων λατρεύω τα Windows 8.1 αλλά δυστυχώς η υποστήριξη σταματάει τον Ιανουάριο του 2023 που σημαίνει πως δεν θα μπορώ ας πούμε να βασίζομαι στο Windows Defender για antivirus......και δεν θα λαμβάνω ενημερώσεις ασφαλείας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Aug 2021 20:09 #254734 by Απόστολος Μητσακούλης
Ίσως μπρέσεις να δοκιμάσεις τα windows 10 πάλι. Έχουν βγει διάφορες εκδόσεις του. Πάντος απο τα δύο  λογισμικά βάλεις κάποια στιγμή θα σταματήσει το support.

More
23 Aug 2021 22:39 #254793 by Stathis Moose Stathopoulos
Ένα νέο update των Windows 10 απενεργοποιεί την λειτουργία Alt+Tab

Λύνεται μέσω πατέντας.

Ένα πρόσφατο update των Windows 10 χάλασε την λειτουργία Alt+Tab, με την οποία κάνετε εναλλαγή ανάμεσα στα παράθυρα του PC σας.

Το bug εμφανίστηκε αρχικά σε ένα προαιρετικό preview update του Αυγούστου, το KB5004296. Η Microsoft εφαρμόζει updates στα Windows 10 την δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα. Το update της Τρίτης (KB5005033) επίσης φέρεται να είναι υπεύθυνο για το πρόβλημα. Αν δεν έχετε εγκαταστήσει updates αυτό το μήνα τότε δεν θα έχετε θέμα.

Το πρόβλημα με το Alt+Tab εμφανίζεται μέσα στα games. Αν δοκιμάσετε αυτά τα πλήκτρα ενώ παίζετε ένα παιχνίδι, τότε αρχικά θα βγείτε στα Windows και μετά αν προσπαθήσετε να ξαναμπείτε στο παιχνίδι, τότε θα δείτε ένα σύντομο τρεμόσβυμα και θα βγείτε πάλι εκτός παιχνιδιού. Επίσης, σε πιο σπάνιες περιπτώσεις τα Windows κάνουν από μόνα τους Alt+Tab όταν βρίσκεστε σε full screen και έχετε ξεκινήσει ένα παιχνίδι μέσω του Steam ή εναλλακτικά το εκάστοτε παιχνίδι ξεκινάει minimized στην taskbar και αν κάνετε κλικ τότε πηγαίνει σε full screen αλλά γυρνάει αμέσως με Alt+Tab στα Windows.

Για να λύσετε το πρόβλημα, κάντε δεξί κλικ στην Taskbar, κάντε mouse over στο "News and Interests" και επιλέξτε το "Turn off". Μετά, το Alt+Tab θα δουλεύει φυσιολογικά (δοκιμάσετε επίσης και ένα reset αν δεν φτιάξει αμέσως).

More
27 Aug 2021 12:30 #254944 by Blood Prince

Ίσως μπρέσεις να δοκιμάσεις τα windows 10 πάλι. Έχουν βγει διάφορες εκδόσεις του. Πάντος απο τα δύο  λογισμικά βάλεις κάποια στιγμή θα σταματήσει το support.

Υποψιάζομαι και την περίπτωση να είχα Trojan Horses για αυτό μου δημιουργούσε θέματα.

Δίκιο έχεις αλλά άλλο τέλη 2025 που μέχρι τότε μπορεί να έχω αλλάξει laptop, άλλο αρχές 2023.

Πάντως σκοπεύω όσο το hardware λειτουργεί άπταιστα να το κρατήσω και άλλο.Θα δώ τι έξοδα-έσοδα θα έχω και θα κινηθώ ανάλογα.Αν χαλάσει βέβαια θα αναγκαστώ να πάρω άλλο.Δεν θα μείνω χωρίς PC.

[IMG

Peter Baylish

More
27 Aug 2021 21:35 #254957 by Απόστολος Μητσακούλης
Για trojan δν νομίζω, επιδή έχουν αρκετοί προβλήματα με windows 10 ειδικά σε laptops.

More
27 Aug 2021 22:57 - 27 Aug 2021 22:59 #254959 by Blood Prince

Για trojan δν νομίζω, επιδή έχουν αρκετοί προβλήματα με windows 10 ειδικά σε laptops.

Ξέρεις γιατί το λέω ; 'Οταν έκανα back ups μετέφερα αρχεία όπως βίντεο, μουσική κλπ σε Desktop όπου έχω Windows 8.1 .

Στις επόμενες μέρες το Desktop μου εμφάνισε πρόβλημα με τον ήχο, ένα πρόβλημα που μου είχε εμφανίσει το Laptop όταν είχα Windows 10 και μάλιστα το antivirus βρήκε έναν Ιό..

Βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένο πως ο Ιός είναι από τα αρχεία που έκανα back up αλλά το πρόβλημα που εμφάνισε ήταν παρόμοιο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Aug 2021 22:59 by Blood Prince.

More
02 Sep 2021 15:30 #255170 by Απόστολος Μητσακούλης
Δοκίμασα το driver easy app για να τσεκάρω τα drives μου στο laptop. Ανανέωσα κάποια κομμάτια και τώρα πάει σφαίρα.

More
18 Sep 2021 15:46 #255608 by Απόστολος Μητσακούλης
Το τελευταίο update ασφαλείας μου έβγαλε για κάποιο λόγο το paging file της virtual χωρις λόγο. Έπρεπε να κάνω scandisk για να διορθωθεί.