Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι γίνεται όταν πίνουμε Coca Cola!

More
01 Sep 2011 21:30 #97892 by Νίκος Tριανταφύλλης
Eνα θα πω ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2011 22:07 #97893 by kostisg7
Επειδη παιδια μερικες συνηθειες απλα δεν κοβονται ανοιγω μια και την πινω στην υγιεια οσων την εχετε κοψει! :mrgreen:

Υ.Γ:Αυτη με το λεμονι που δειχνει η φωτογραφια κυκλοφορει;Γιατι δεν την εχει παρει το ματι μου

More
01 Sep 2011 22:16 #97895 by eliminator

kostisg7 wrote: Επειδη παιδια μερικες συνηθειες απλα δεν κοβονται ανοιγω μια και την πινω στην υγιεια οσων την εχετε κοψει! :mrgreen:

Υ.Γ:Αυτη με το λεμονι που δειχνει η φωτογραφια κυκλοφορει;Γιατι δεν την εχει παρει το ματι μου

Κοκακολάκιας(με την καλή έννοια) να υποθέσω;

More
02 Sep 2011 04:54 #97901 by kostisg7
Mην το υποθετεις....να εισαι σιγουρος!

More
06 Sep 2011 11:13 #98018 by Βασίλης Δρέττας
εγω ποτε δεν επινα coca cola. Θυμαμε σε παιδικα παρτυ που σχεδον ολα τα παιδια πιναν πανω απο τρια ποτηρια το καθενα και εγω την εβγαζα με χυμουδακι :lol: Δεν καταλαβαινω για πιο λογο μερικα ατομα πινουν τοσο μεγαλη ποσοτητα coca cola. Εγω οσες φορες ειχα προσπαθηση να πιω αηδιαζα

More
11 Sep 2011 04:49 #98300 by Αντώνης Παπαθανασίου
Στην κόκακόλα βεβαίως και δεν βάζουν πια κόκα :P

Έβαζαν στην αρχική συνταγή όπου τότε προοριζόταν για φάρμακο (!!!). Ο τώρα πια εθισμός προέρχεται από την τεράστια ποσότητα καφεϊνης σε συνδυασμό με ελάχιστη πόσότητα τεϊνης (ή θεοβρωμίνης, δεν θυμάμαι) που περιέχει ;)

Γενικά η καφεϊνη είναι από το πιο σκληρά, νόμιμα ναρκωτικά που κυκλοφορούν. Όταν έκοψα το τσιγάρο (πριν χρόοοονια-έκανα δυο πακέτα τη μέρα) είχα στερητικά για περίπου μια εβδομάδα. Νεύρα, άγχος, θολούρες, αυπνίες, έλλειψη όρεξης κ.λπ. Μετά από δέκα μέρες ήμουν κυριλέ. Όταν έκοψα τελείως την καφεϊνη (έπινα -τουλάχιστον- 4 διπλούς φραπέδες τη μέρα και μίνιμουμ 4 κουτάκια κοκακόλα) είχα τα παραπάνω εις διπλούν για περίπου ενάμιση μήνα... Απλά σκεφτείτε τις αναλογίες :roll:

More
24 Sep 2011 12:12 #98794 by eliminator
[youtube:3p9uzzyc]
[/youtube:3p9uzzyc]

More
25 Sep 2011 06:55 #98811 by Scorch62
εγώ όποτε έβρισκα έπινα και δεν ήθελα να πιώ άλλο...απλώς τώρα που το συνιδητοποίησα δεν πρόκειται να ξαναποιώ ποτέ...θα έπρεπε να έχει απαγορευτεί!

More
25 Sep 2011 09:24 #98817 by Kostas Milonas
Νομιζω πως το πιο πανω βιντεο για τα υποσυνειδητα μηνυματα παραειναι τραβηγμενο, εβγαλε αυτος οτι ηθελε. Με τον ιδιο τροπο μαυριζω και τονιζω οτι θελω και μπορω να βγαλω οτι εχει υποσυνειδητο μηνυμα για τροπικες διακοπες!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
25 Sep 2011 11:30 #98819 by eliminator

asmilon wrote: Νομιζω πως το πιο πανω βιντεο για τα υποσυνειδητα μηνυματα παραειναι τραβηγμενο, εβγαλε αυτος οτι ηθελε. Με τον ιδιο τροπο μαυριζω και τονιζω οτι θελω και μπορω να βγαλω οτι εχει υποσυνειδητο μηνυμα για τροπικες διακοπες!

Έχει πουλήσει εκκατομύρια λίτρα, είναι πολύ λογικό να έχει υποσυνείδητα μηνύματα και να θέλει να στα περάσει. Συμφωνώ αν γίνεται συνομωσιολογία για όλα είναι υπερβολικό και τραβηγμένο, αν όμως κάποιος δε πιστεύει καθόλου είναι κατά την γνώμη μου απλά ηλίθιος. Δε βλέπει τι γίνεται έξω; Αυτοί που μας εξουσιάζουν είναι άλλα πρόσωπα από αυτά που βλέπουμε.