Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι γίνεται όταν πίνουμε Coca Cola!

More
31 Aug 2011 14:57 #97845 by Μάνος Γρυπάρης

Τα πρώτα 10 λεπτά…
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας

100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή

40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα.Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερο σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό. Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.

Στην υγειά σας......

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2011 15:13 #97847 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Πραγματικά είναι το χειρότερο ναρκωτικό από όλα αλλά δεν μπορείς χωρίς αυτήν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

More
31 Aug 2011 15:28 #97848 by eliminator

Zagnaphein wrote: Πραγματικά είναι το χειρότερο ναρκωτικό από όλα αλλά δεν μπορείς χωρίς αυτήν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

Αν την ξεσυνηθήσεις δε θα θες ούτε να την βλέπεις, πίστεψε με. Στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά αν τα καταφέρεις την πρώτη βδομάδα χωρίς να πιείς μετά όχι μόνο δε θα ξαναπιείς, θα την σιχαθείς κιόλας.

Υ.Γ. Εκτός από αυτά που είπε ο Μάνος, κακές γλώσσες λένε πως έχει ουσίες που σου υπνοτίζουν το μυαλό. Το ίδιο και για τα τσιγάρα ακούγεται και το κακό δεν λέγεται ότι είναι ουσίες που θα σε εθίζουν σε αυτό(εντάξει εννοείται ότι θα έχει τέτοιες ουσίες) αλλά που κυριολεκτικά σε κάνουν πρόβατο. Ακούγεται χαζομάρα αλλά αν το καλοσκεφτείτε σε σχέση με παλιά ο κόσμος ήταν πιο δραστήριος και ξεσηκώνονταν πιο εύκολα, τώρα έχουμε γίνει πρόβατα...

More
31 Aug 2011 16:05 #97850 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τα ίδια ακριβώς πράγματα μου είπε ένας καθηγητής μου και απο τότε δεν ξανά ήπια. Μακάρι να το βλέπανε όλοι...

More
31 Aug 2011 19:29 #97853 by Παναγιώτης Σεντουκάς

eliminator wrote:

Zagnaphein wrote: Πραγματικά είναι το χειρότερο ναρκωτικό από όλα αλλά δεν μπορείς χωρίς αυτήν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

Αν την ξεσυνηθήσεις δε θα θες ούτε να την βλέπεις, πίστεψε με. Στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά αν τα καταφέρεις την πρώτη βδομάδα χωρίς να πιείς μετά όχι μόνο δε θα ξαναπιείς, θα την σιχαθείς κιόλας.

Υ.Γ. Εκτός από αυτά που είπε ο Μάνος, κακές γλώσσες λένε πως έχει ουσίες που σου υπνοτίζουν το μυαλό. Το ίδιο και για τα τσιγάρα ακούγεται και το κακό δεν λέγεται ότι είναι ουσίες που θα σε εθίζουν σε αυτό(εντάξει εννοείται ότι θα έχει τέτοιες ουσίες) αλλά που κυριολεκτικά σε κάνουν πρόβατο. Ακούγεται χαζομάρα αλλά αν το καλοσκεφτείτε σε σχέση με παλιά ο κόσμος ήταν πιο δραστήριος και ξεσηκώνονταν πιο εύκολα, τώρα έχουμε γίνει πρόβατα...

η κοκακολα ειναι το λιγοτερο απ τα προβληματα σου. αν θες να μην εισαι προβατο κοβεις τηλεοραση,ιντερνετ,videogames,πας σε ενα βουνο για να αποφυγεις δικτυα των κινητων και τρως μονο απ'οτι βγαζεις εσυ

More
31 Aug 2011 19:56 #97855 by eliminator

Devilhunter_PS wrote: η κοκακολα ειναι το λιγοτερο απ τα προβληματα σου. αν θες να μην εισαι προβατο κοβεις τηλεοραση,ιντερνετ,videogames,πας σε ενα βουνο για να αποφυγεις δικτυα των κινητων και τρως μονο απ'οτι βγαζεις εσυ

Μπορεί να είναι και έτσι αλλά αναλόγως πως το χρησιμοποιείς και το ίντερνετ... το facebook, myspace, twitter, tv κλπ. όλα αυτά για αυτόν τον λόγο έχουν φτιαχτεί. Ακούγεται χαζομάρα αλλά έτσι είναι, η τηλεόραση μας χαζεύει όλους. Μια φορά το μήνα το ανοίγω το χαζοκούτι, βαρέθηκα να βλέπω χαζομάρες.

More
31 Aug 2011 20:02 #97856 by Νίκος Tριανταφύλλης
εγω την εκοψα για λογους διαιτετικους κ εχω δει τεραστια διαφορα μεσα σε δυο χρονια που την επινα οταν ημογν κ πιο μικρος! κ καθε φορα που την βλεπω ουτε καν που την αγγιζω γιατι συννηθως παει παντα ως συνοδευτικο σε κατι που τρως (πιτσα κ τα λοιπα)

More
31 Aug 2011 22:44 #97865 by Σπύρος Λούης
Είδατε για αυτό και εγώ τόσο καιρό λέω σε όλους να πίνουν Pepsi και όχι Coca Cola. :rolleyes:

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
01 Sep 2011 07:02 #97869 by Ιβάν
eliminator: Βάζουν μικρή ποσότητα κόκας, από εκεί πήρε και το ονομά της! Πολύ μικρή ποσότητα, ίσα-ίσα για να κάνουν τους ανθρώπους να αποβλακωθουν και να εξαρτώνται από αυτην.

ΥΓ: Ακου εκεί να κόψουμε τα games! Κόβονται τα games?! XD

More
01 Sep 2011 13:59 #97873 by eliminator

Alcatraz wrote: eliminator: Βάζουν μικρή ποσότητα κόκας, από εκεί πήρε και το ονομά της! Πολύ μικρή ποσότητα, ίσα-ίσα για να κάνουν τους ανθρώπους να αποβλακωθουν και να εξαρτώνται από αυτην.

ΥΓ: Ακου εκεί να κόψουμε τα games! Κόβονται τα games?! XD

Αν η κόκα είναι παράνομη, τότε όμως η coca cola πως είναι νόμιμη;;
Μικρή ποσότητα μεν, αλλα για να παράγουν εκκατομύρια λίτρα από αυτήν σημαίνει πως στο εργοστάσιο έχουν δεκάδες κιλά κόκας που τα βάζουνε λίγο΄-λίγο στο μείγμα, έτσι δεν είναι(και δεν είναι παράνομο); Εγώ έχω ακούσει ότι κάτι μικρογραμμάρια είναι η δόση των τοξικομανών και τους σκοτώνει, πόσο λίγο βάζουν όμως και είμαστε όλοι καλά; Δεν το αμφισβητώ φυσικά(το έχω ξανακούσει άλλωστε) αλλά ακούγεται παράξενο.

Υ.Γ. Δεν είναι ερωτήσεις αυτές, όχι φυσικά.